-
je to plostě klaaaasný zlatiško :o)
je nejlepší... *14* -
je moooc klasný.. *14*
-
*16* *5* *4* *5* *13*
-
I love him!!!!
Miluju Joshe Hartnetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Lidi, pokud milujete Joshe... Tak se mrkněte na www.megacool.blog.cz!!! Zrovna tam budu dávat jeho živoťák a fota!! Paa Vaše Adminka *3*
-
joshi miluji te!!!!!
Joshi,ty ses ten nejkrasnejsi kluk na celym svet!!!! *14* *14* *10* *7* Ses muj idol,jedinej ze vsech hercu.......Vim,ze te nikdy nemuzu mit,ale chci abys vedel,ze jsem tvoje nejvetsi a nejvernejsi fanynka.Timto vas vsechny zdravim..:-)miluju joshe *14* *14* *4* *7* *14* *5* -
I love Josh
Josh je úplně úžasnej a žádnej kluk se mu nevirovná.V Perl Harbor je totálně slaďoučkej.Pokaždý brečím,když umře.Je mi ho tak líto. *9* Jinak ho strašně miluji.Asi jako v¨šechny jeho faninky.A tímhle vás chci taky pozdravit.A Joshovi posílám někonečno pusinek. *14* *14* *14* .Je strašně SEXY!!!Je strašně podobnej jednomu klukovi,kterej o mě ovšem nemá zájem *9*.A prostě ho zbožňuju.To se nedá popsat.Však víte jak to myslím!!!!!!!!!!! *15* *3* -
ON-JE-FAKT-BOŽÍ!!!!!!Když Deny v Pearl Harboru umřel tak sem nehorázně bulela a ještě druhej den sem z toho byla celá špatná.Kámoška prej viděla nějakej film kde hrál hroznýho parchanta,ale neodradilo jí to:-))
-
A LOVE YOU
A LOVE JOSHE HARTNETTA.MŮJ BEST HEREC.VY VŠICHNI HO TAK NEMULUJETE JAKO JÁ.THE END -
Je nááááááádhernej!!!!!!Nikoho tak dokonalýho neznám.Miluju tě! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*