Přejít na výpis diskuzí

Josh Hutcherson

OSOBNOST 31.12.2006 
386 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Josh se mi líbí už od třetí třídy a to jsem už v osmý !!!!!! A děsně jsem se do něj zamilovala , když jsem ho viděla ve filmu Upírův pomocník .... Na nikoho jinýho nedokážu myslet !!!! *14*
  • Já ho úpně zbožňuju! I proto že je hrozně pěkný ale hlavně proto že je to výborný herec!! Byl už jako malý. Poprvé jsem ho viděla ve fimlu Malý Manhattan a pamatuju si, že už tehdy jsem ho obdivovala jako malého herce. A pořád teď pořád vykonává úžasné herecké výkony! Nedávno jsem viděla Hunger Games a bylo to úžasný!! MILUJU HO!!! ♥ ♥ ♥ ♥ *14* *14* *15*
    • Vidělas most do země terabithie?jestli ne tak si hu šupem stáhni ;-))))))
  • Ja ho totálně žeru je to nejhezčí a nejlepší herec na celém světě, mě se nejvíc líbí ve filmu tajuplný ostrov 2 ale ve filmu cesta du stredu země je taky sladkej a vazne nechapu jak ho mohla Katniss ve filmu hunger games odmítnout kdybych na jejím místě stála já tak bych ho brala všema deseti. Jsem do něj totálně zamilovaná kéž bych se s ním mohla někdy potkat na živo. Miluju ho a nemužu na něj přestat myslet *14* *14* *14* *14*!!!!!!!!!!!!!!
  • misa789
    všechno nejlepší Joshíku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • thenilly96
    Vsechno nejlepsi =0*
  • Škoda , že se o něm nepíše víc v časákách a že s nim nejsou plakáty :(((
  • tedˇuž musím uznat , že černá ovce má ve většině věcí pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* A že to vážně někdy s těmi komentáři přeháním ... jako s mou trapnou úvahou o černých a bílích ovcích a měla pravdu i s tou odbornou pomocí a také doopravdy jsem ho nikdy nemohla milovat - nanejvešj o něm mohu říct , že je to pěknej a dobrej herec a taky , že jsem jeho fanynka , ale už nic ví !!!! *4* *4* *4*
    • Děkuji *4*
      • Neni za co !? *4* *3* Prostě mi už nejebe a ještě jednou se omlouvám za moje trapný komentáře , za který se ted děsn stydim!!!!!!!!
  • marina13
    vse nej k narozenim jsi uzasnej :D
  • Kdyby alespon byl Čech..:D..
    • hm, to určitě *2*
  • Tak jsme se všichni omluvili *4* *5* *15* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit