-
*14* *14* *14* je dokonalý :) je talentovaný , je krásný ideální kluk :) *14* *14* *14* *14* *14* je fakt boží sem s ním uplně posedlá mám stáhnuté všechny filmy s ním :D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je nejlepší a moc hezký,když byl malí byl roztomilí a skvělí herec je pořád moc ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
No hezký. *3* *3* *3*
-
omg, OMG!!! On je tak strašně moc sexy, nejradši bych ho celýho spapinkala, tady a teď!! Já z těch jeho fotek úplně omdlívam, nevim ,co bych dělala, kdybych ho viděla naživo, hihi *2* je prostě božskej chlapec, hmmmm.... *14* *14* *14* *14*
-
Je krásný , uplně boží :* ♥ ♡ :*
-
Všechno nejlepší :) Já zbožňuji ty jeho lícní kosti xDD
-
i love josh
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Happy birthday Josh , you are perfect and funny in Hungry games like Petta Melark ;)))))
-
Takže dámy..Asi očividně vážně nejsem jediná,která se do něj totálně nejvíc zamilovala a nemám žádný důvod ( bohužel ),proč by měl být zrovna on ... ale moje jediný momentální přání je,abych ho mohla potkat na živo,popovídat si s ním a aspoň jednou ho obejmout .. vím,že se mi určitě ani tohle nesplní,ale nemáte na něj někdo číslo?!:DDD Protože to ON je ten vyvolený,na kterého myslím od rána do večera,o kterém se mi každou noc zdá,na kterého nemůžu přestat myslet a který je ten roztomilý,krásný a úžasný,že si musím stahovat každou jeho fotku! to ON je nejspíš to nejlepší,co mě mohlo potkat..jo sice to zní dost přehaněně,ale je to bohužel tak:(( :'((
-
-
Já jsem na tom stejně.HE IS THE ONLY REASON,WHY I'M STILL ALIVE <3
-
jsem na tom dost podobně, takže vim, že nepřeháníš
-
-
Ja som ho 1. Krát videla ked som mala 5 rokov vo filme
cestá do stredu zeme veľmi sa mi ten film pacil pred pár dňami ten film dávali znovu veľmi som sa tešila lebo bol jeden z mojich najobľúbenejších sle dosť som
sklamaná lebo josh sa mi veľmi páči a myslela som že má len 15 rokov *9* -
-
:))))))Tos mě fakt pobavila,upřímně :)))))
To by jsme si přály všechny :*
-