-
super nejjlepčí kapela!
-
ČR
Je to Slovenskej bůh!
Slováci můžou být rádi,že mají někoho takovýho.jako je on! je to borec a jeho písničky jsou super!
Joži,čekám na vás,až znovu přijedete do ČR(třeba do Brna nebo do Ostravy).Ještě jsem bohužel na vašem koncertu nebyla a tak tam chci zajít!
Zdravím tě! -
1
to je fakt borec!
krásně zpívá! -
podekovani
Ahoj Jozko a cela Tva kapelo. Posloucham Vas jiz od roku 1978 a jsem vernou fanynkou. Kdyz jsi byl, Jozko, v komatu, posilala jsem Ti faxem zpravu, ze verim tomu, ze budes zpivat v Plzni. K me velke radosti se tak stalo a byla jsem na Elanu jak v Plzni, tak v Karlovych Varech. Musim rict, ze Elan neztratil nic ze svych kvalit! Jozko, trochu opozdene, ale preci, prijmi prani k narozeninam a zaroven podekovani, ze Ty i cely Elan jste. Kdyz mam depku, Vase pisnicky me z ni dostanou. Kdyz mam delat praci, kterou nesnesu, Vase pisnicky me ji ulehci. Opravdu veliky dik za Vas, za vsechny. Jen tak dal! Preji Vam hodne uspechu jak v praci, tak v soukromem zivote. Ahojky Drahus *3* -
narozky:)
honě štěstí a zdraví Jožo. přeju kupu dobrých koncertů *4* -
B-Day
všetko najlepšie Jožo! -
-
jožo
Mě se od něj libi pisnicka jenom voda čo ma drží nad vodou :)) ta se mu fakt povedla *3*
-
-
naroděniny
Všetko najlepše k svým naroděninám -
Jožo Ráž
Milý Jožo
Příjmi ode mne gratulaci k Tvým dnešním
narozeninám.Přeji hodně štěstí,zdraví
Jak úspěchy životní tak i profesionální. *4* -
Liberec
Ahojky, kdo byl na konceru v Liberci, musí se mnou jen souhlasit, že to bylo nádhernééééééééééééé -
Elán
já miluju Elán!!!!