Přejít na výpis diskuzí

Juan Lanzani

OSOBNOST 18.2.2014 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini je s Jorgem proč tam píšete takové blbosti Martina by sy nikdy někoho takového nevybrala . Takového debila jí tam dáte ste normální.Ona je s Jorgem. *16*
    • Hele, já mám prostě chuť ti dát prostě takovou facku abysi se vzpamatovala. Ona není s Jorgem už to všichni POCHOPTE! Navíc Jorge má přítelkyni Stephie takže co je tu zase za problém? A vybrat si ho mohla, protože to může být strašně hodný člověk, nebo ho snad znáš osobně, to teda pochybuju. Tak se nad sebou zamysli a i když pravda není pro tebe příjemná tak se nevztekej prosimntě a jdi do p*dele!
  • nerob sa mudra tini. *12*
  • To je jej vec a vás to nemá čo zaujímať !!!!!!!!!!!!!!!
  • sami-samanta aj ty ho neznašaš , ja by som ho najradšej zabila.
    TINI+JORG=LOVE *14* -LEONETTA
  • tnilove máš pravdu *1*
    • ano
      *2*
  • bodaj by si do 5 mimut skapal!!! *11* *10* *16* *1* *2* *13*
  • Lidi,nemůžete ho soudit podle toho jak vypada i kdyz se vam nelibi rtak to od vas neni pěkne :-( Lidé si maji pomahat nemaji si škodit a davejte mi klidne nelibi ale tohle je muj nazor za kterym si budu stat! *5*
    • ja si to tako myslom *5* *4*
  • Tini chodí s Jorgem
    Jortini
    • Nie
  • Je mi z něj na blití *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Bože vy asi nic nevíte Tini a Jorge (Jortini) spolu nikdy nechodily Jorge už 7 let chodí se Sthepie a myslím že je na ní a pokud jde o ten věkový rozdíl Jorgemu je 22 ;) takže nevím proč mu tady nadáváte :D
    • Mambi máš pravdu taky sem si to někde četla. Jenže tady taková mládež neuzná pravdu :)
    • A jak to ty víš si snad nejchytrejsi na svete neviskakuj si!!! *16*
      • takž ze 1. nauč se ovládat gramatiku ... až se ji naučíš můžeš do mně začít něco mluvit 2. je to můj názor který ti může být upřímně u zadku a za 3. jestli si posraná s Nějaké Jortini která nikdy neexsistovala tak to tě upřímně lituju :D
        • Je mi u zadku a máš pravdu promin :-(
          • (y) dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit