Přejít na výpis diskuzí

Juan Lanzani

OSOBNOST 18.2.2014 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted mluvim k juanovi.ty pako co si to dovolujes ji je sedmnact a tobe 23.nechpes ze martina chodi s jorgem?ti dv se ksobe hodi vic.a navic on je hezkej ale ty ne.fuj :-( :-( :-( komu se to libi dejt like
    • A jako Jorgemu je 22 a to je ti jedno že? A když León a Violetta sou spolu v seriálu tak to neznamená, že to tak musí být v reálu. Ale fakt nevím proč mu nadáváš? Víš že se chováš jak 8li leté dítě? máš na to i gramatiku.Ale když není hezkej tak neznamené že je zlej. Tak si to zapiš za ouška :)
      • BULDOG
        Jo,konečně někdo kdo to chápe ale prosím nekomentuj všechno! :D
  • Já mam ráda Violetu(martinu)...ale juan? on se k ni nak nehodi dala bych tam leona(jorgeo) *14* jortini
  • ahoj si pěkny a chci pusinku *14* *14*
    • šibe ? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Joo ja tomu neveřím že juan je manžel od martiny to naka holka si to vymslela
    ¨Změnto to hned protože ona chodí z jorgem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jorge tini Jsou best forever leonetta a ne žadny juan fuj škaredy je jak pes :DDDDDDDDDDDDDDD
    • pravda *1* rozomialo ma to si dobra *1*
    • Presne ji je 17 a mu nevim kolik.ona chodi s jorgem. Jsou forever takze dejte to pryc to je lez.:-(
      • Ty si lez.:(
    • žejo je to uplný debyl Martina chodí s Leonem prominte zapomnela jak se pise jeho jmeno *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
    • Přesně *1* *4* *16* *16* *16* *16* *3*
    • Ty vole! Psi nejsou škaredý to ty seš škaredá!
    • Tu už bolo písane ze nejake dievča sa pomílilo a čaká na schválenie
    • Ale psi jsou pěkní je hnusný jak čerstvě vysr*né ho*no !! :DDDDDDD

PS Leonetta a Jortini Forever!!!! *14* *14*
  • si hrozny *11* *11* *10* *10* *16* *16* *12*
  • ahoj kde to sem
  • ta hrozná martina je taková kravka a humus že se s toho poseru a jorge blanco je hajzl je to blb juan je sexi proč ty hnusný věci o něm píšete? *16* *10*
    • Ty Debi* jak to o ní múžeš psát ?
    • TY si dobra kravka prosímtě zalez !!
      Je leon je užasny !!
      Nežarlíí ti !! Mě se juan nelibi je hnusnej a k violettě se vuebc nehodí bléé :DD
      a je to nazor nam se třeba nelibi juan a tobě zas leon alé nemusíš je uražet !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD každy má jinej styl tak toho nech okay :DDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!! leonetta best forever
    • A proč to o nich teda píšeš ty?
    • Violetta
      Promiň, tohle nemůže zůstat bez mojí reakce! Já mám Martinu i Jorgeho ráda, samozřejmě nemůže chodit s oběma.. Juan taky není špatný, ale to je osud.. Je to zamotané, plno lidí na Osobnosti.cz si vymýšlí vztahy a není to pravda.. Jsem tu proto a reaguji proto, že jako kdyby ,,bráním Martinu a její kolegy´´. Nemusí se líbit každému, ale Tvé chování se mi moc nelíbí.... Nechci být zlá, ale jediná/ý kdo je tu kravka a blb jsi Ty. Omlouvám se za ten název, ale Tvoje chování se mi, jak už jsem řekla nelíbí.. Určitě by se měla Martina rozmyslet, ale věřím že má ráda oba. Není pro ni dobré aby byla s oběma chlapci najednou... Možná je Juan pro Tebe sexy, pro jiné ne! Nejsem Tvá máma, vím to ale cítím nutkání bránit herce z Violetty, ať je to i Mercedes Lambre, nebo režisér..

Ahoj, a mysli na mně :-)

Viola
      • Nie on je spatny
      • Preco ich bránis , nevedia sa sami ?
      • tohle je zatim nej projev mas na to talnet *5*
      • Naprosto souhlasím !!!!!!! PROSTE KDO TO ŘIKÁ TEN TO JE.
      • Naprosto souhlasím. Nechápu proč se do nich navážíte?! Vždyť to jsou taky lidi a Vy nemáte právo na to jim říkat jací jsou. Vám by se taky nelíbilo kdybych tě nazvala kravkou. Nebo snad jo? Tak se laskavě uklidni. Když lidi v nějakém seriálu hrají zlý lidi, neznamená to, že takový jsou.
  • Martina chodis Jorgem nebo ne
    • Martina chodí s Jorgem tady ten strašák je zde omylem přidaný :) *3*
      • Si věříš !
    • ano já myslím že ano ale nevím co si ten hajzl juan myslí
      • ??? a co bysi měl jako myslet?? proč říkáš že je to hajzl? Co když je hodnej a Jorge je zlej? no? Kdyby Juan hrál ve Violettě místo leóna tak byste měli úplně jiný názor. Jenže když se vám pravda nelíbí tak budete jen nadávat a nadávat.
    • Juan je srašnej a hnusnej.Buťto si Martina neumí vibrat nebo tahle debilní stránka lže ale spíš to druhí.Jorge je hezčí než ten divnej Juan.
  • Text Vašeho příspěvku *12* *12* *12* *12* co to je? *12* *8*
  • Jorge blanco y martina stoessel amor amor!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit