Přejít na výpis diskuzí

Juan Lanzani

OSOBNOST 18.2.2014 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nie on je spatny
  • mě se nelíbí ale jestli tini ano tak mám smůlu
  • Hele Tini si může chodit s kym chce. A zas tak ošklivej neni.
  • toto není aby si na mě byl(a) naštvaný(á)ale Jorge Blanco má syna a má přítelkyni Stephanie a ano je to pravda TINI A JORGE jsou nejlepší pár a nic ve zlém nemyslím to zle *3*
  • Hele lásce neporučíš. Mě se také nelíbí a co mám s tím dělat mám ho zabít? Prostě ona ho miluje a on jí.
  • jestli ho nase tini miluje neni co dodat a jestli uz ne,... No tak mas smulu,...,.
  • Hele nech Tini na pokoji. Ona miluje Leona rozumíš
  • chudačku tini
  • Violetta9
    je hnusnej chudák Martina Stoessel
  • Tini tini takového hnusaka fuj :-) violetta tour 2015 už se tesim
  • Přesně
  • hej vy a já se ho zbavíme a přísahám *5*
  • musíme se ho zbavit a i stefani ijaula lanziny *16*
  • No fuj takový skřet hnusnej no ble a je menší než tini no teda Jorge je o miliony hezčí
  • ty piggy šoumene nebudeš chodit s martinou stoessel

*12*
  • Jorge je o miliony pěknější :D

a tento je hnus jo a je divný že je o 7 let starší jak tini
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lidi vite ze tini je zamilovana do juana a miluje ho ale martina a jorge se sise maji moc rady ale chodit bohuzial nebudu a taky ze ja si taky preju aby tini a jorge spolu chodili ale nemame co robit nasli si lasku jorge zas stepie a tini zas petra a vi keby ste mali kluka nikdo by vam nehovoril je hnus bleee je to ich zivot a tini s jorgerom spolu nebudu chodit pre mia je to velka skoda ale zivot im nebudeme kazit ja mam taky kluka a sem se zamilovala a nikdo nerika bleee a fujjj viber si jiniho to je ich zivot a nas *9* *4* *4* a vi mate svoj zivot napriklad vas zivot je hudba a nikdo by vam to nekazil
  • myslím si to samé
  • tini si zaslouží jorge a né tebe
  • myslím si že tini má na viac

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit