-
Manuela.h má pravdu
-
*16* *16* *16*
-
ta hrozná martina je taková kravka a humus že se s toho poseru a jorge blanco je hajzl je to blb juan je sexi proč ty hnusný věci o něm píšete? *16* *10*
-
-
Ty Debi* jak to o ní múžeš psát ?
-
TY si dobra kravka prosímtě zalez !!
Je leon je užasny !!
Nežarlíí ti !! Mě se juan nelibi je hnusnej a k violettě se vuebc nehodí bléé :DD
a je to nazor nam se třeba nelibi juan a tobě zas leon alé nemusíš je uražet !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD každy má jinej styl tak toho nech okay :DDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!! leonetta best forever -
A proč to o nich teda píšeš ty?
-
Promiň, tohle nemůže zůstat bez mojí reakce! Já mám Martinu i Jorgeho ráda, samozřejmě nemůže chodit s oběma.. Juan taky není špatný, ale to je osud.. Je to zamotané, plno lidí na Osobnosti.cz si vymýšlí vztahy a není to pravda.. Jsem tu proto a reaguji proto, že jako kdyby ,,bráním Martinu a její kolegy´´. Nemusí se líbit každému, ale Tvé chování se mi moc nelíbí.... Nechci být zlá, ale jediná/ý kdo je tu kravka a blb jsi Ty. Omlouvám se za ten název, ale Tvoje chování se mi, jak už jsem řekla nelíbí.. Určitě by se měla Martina rozmyslet, ale věřím že má ráda oba. Není pro ni dobré aby byla s oběma chlapci najednou... Možná je Juan pro Tebe sexy, pro jiné ne! Nejsem Tvá máma, vím to ale cítím nutkání bránit herce z Violetty, ať je to i Mercedes Lambre, nebo režisér..
Ahoj, a mysli na mně :-)
Viola -
-
Nie on je spatny
-
Preco ich bránis , nevedia sa sami ?
-
tohle je zatim nej projev mas na to talnet *5*
-
Naprosto souhlasím !!!!!!! PROSTE KDO TO ŘIKÁ TEN TO JE.
-
Naprosto souhlasím. Nechápu proč se do nich navážíte?! Vždyť to jsou taky lidi a Vy nemáte právo na to jim říkat jací jsou. Vám by se taky nelíbilo kdybych tě nazvala kravkou. Nebo snad jo? Tak se laskavě uklidni. Když lidi v nějakém seriálu hrají zlý lidi, neznamená to, že takový jsou.
-
-
-
ahoj kde to sem
-
Hele..! vy už mě trošku se*ete,ona muže bejt s kým chce,a vám by s etaky nelíbylo kdybych vam řekla umřete už konečne aby juan mohl bejt s martinou(příklad)....nemužete ho takhle odsuzovat i když se vam neliby martina ho miluje a preeju jí to...když nechce byt jorgem tak nemusí,to je na ní,jí se libí vam ne me taky moc ne ale když se kouknete na vseechny komenty ja mu treba nemisu že je to pi*a atd. tak ho nechte !!!!!!!!
-
tnilove máš pravdu *1*
-
-
ano
*2*
-
-
sice je ošklivej ale ho lituju vi si to uvedomte že to čte a vite jak s cejti
-
-
Ahoj, jen tě chci upozornit, že tyto odpovědi nečte. Pochází od někuď jinud (myslím že nějak ze Španělska, nevím jeho životopis jsem si nečetla) Takže si čte komentáře když už tak jen z té své země. Nebo nevím jestli si řekne: ,, tak se dneska podívám, co o mě píšou ty češi "
Podle mě ani neví, že nějaké česko existuje.
-
-
Text Vašeho příspěvku *12* *12* *12* *12* co to je? *12* *8*
-
Pane bože musíte do nich furt kecat. Prostě se mají rádi a my nic s tím neuděláme tak už je nechte být.
-
Lidi,nemůžete ho soudit podle toho jak vypada i kdyz se vam nelibi rtak to od vas neni pěkne :-( Lidé si maji pomahat nemaji si škodit a davejte mi klidne nelibi ale tohle je muj nazor za kterym si budu stat! *5*
-
-
ja si to tako myslom *5* *4*
-