-
Bože vy asi nic nevíte Tini a Jorge (Jortini) spolu nikdy nechodily Jorge už 7 let chodí se Sthepie a myslím že je na ní a pokud jde o ten věkový rozdíl Jorgemu je 22 ;) takže nevím proč mu tady nadáváte :D
-
-
Mambi máš pravdu taky sem si to někde četla. Jenže tady taková mládež neuzná pravdu :)
-
A jak to ty víš si snad nejchytrejsi na svete neviskakuj si!!! *16*
-
-
takž ze 1. nauč se ovládat gramatiku ... až se ji naučíš můžeš do mně začít něco mluvit 2. je to můj názor který ti může být upřímně u zadku a za 3. jestli si posraná s Nějaké Jortini která nikdy neexsistovala tak to tě upřímně lituju :D
-
-
Je mi u zadku a máš pravdu promin :-(
-
-
(y) dobře
-
-
-
-
-
A ha a ake znamky si mala na vysvedceni?Ja z Slovenciny dva
Anglictiny jedna
Z matiky trojku
Z vlastivedy dvojku
Z prirodovedy dvojku -
Je hnusnej nevim jak s nim mohla tini stoessel chodit
-
lidi vite ze tini je zamilovana do juana a miluje ho ale martina a jorge se sise maji moc rady ale chodit bohuzial nebudu a taky ze ja si taky preju aby tini a jorge spolu chodili ale nemame co robit nasli si lasku jorge zas stepie a tini zas petra a vi keby ste mali kluka nikdo by vam nehovoril je hnus bleee je to ich zivot a tini s jorgerom spolu nebudu chodit pre mia je to velka skoda ale zivot im nebudeme kazit ja mam taky kluka a sem se zamilovala a nikdo nerika bleee a fujjj viber si jiniho to je ich zivot a nas *9* *4* *4* a vi mate svoj zivot napriklad vas zivot je hudba a nikdo by vam to nekazil
-
-
hej vy a já se ho zbavíme a přísahám *5*
-
-
OMG aky je škaredy *12* ale ked ma rad Tini tak nech sú spolu šťastny *3*
-
To je jej vec a vás to nemá čo zaujímať !!!!!!!!!!!!!!!
-
Jsi hnusnej
-
bodaj by si do 5 mimut skapal!!! *11* *10* *16* *1* *2* *13*
-
Su tu velmi vela komentarov ze neviem komu verit vyberem si budem verit tini
-
Co uz sa rozisli uz 4mesiace teda pred styrmi mesiacmi sa rozisli