-
Re: Re: Re: Re: xxx
mozna tak nakej uplnej ae uplnej magor tyo ja bych sla hned *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Juanes ♥ ♥ ♥
twl a kdo ne *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: xxx
to me se nezda bud nic a nebo se mi zda o juanesovi toe malokdy kdy se mi zda o necem jinym a toe jeden z duvodu proc mam raci noc nez den *14* v noci ve snu se s nim libam chodim s nim a vsechno a ve skutecnosti nic tkovyho jenom skola nuda otravna segra....chjooo *14* -
Re: Re: ♥
JO je upe uuzasnej chjoo mohl by prijet k nam do cech a nejlip sem do raspenavy *1* ae tkovy stesti mit nebudu -
Re: ♥
přesně tak :-* -
Re: Juanes ♥ ♥ ♥
no presne jezis nakej vek kdo to resi me by to bylo upe u pr**** chjo ja bych ho chtela nikdo lepsi na svete neni a nikdy nebude! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: xxx
kdo by nechtěl *14* -
♥
Miluju ho on je krásnej! prostě úžasnej ten jeho hlas! Prostě dokonalej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Bohužel se mi nezdá v noci vůbec nic -
Juanes ♥ ♥ ♥
Já bych s nim klidně chodila. Ten věkovej rozdíl nevadí *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
no to ja tky ja mam jeho foto u postele z obou stran a jeste si vytisknu jednu kterou si dam nad hlavu ste ho budu mit upe ze vsech stran *14* -
Re: Re: xxx
žeo *14* *14* -
jenom jednou? *14* -
Re: xxx
já taky *14* *4* -
Re: Re: ♥
Já ten jeho životopis z Wikipedie umim převyprávět! *4* Hodně se mi líbí jak píše na FB a myslí tak na fanoušky. Jednou tam psal: Moji fanoušci, moje rodina! I♥JUANES! -
Re: Re: Re: Re: ♥
On je fakt super ♥! U postele mam jeho obličej a furt na něj koukám. V noci se vzbudim a furt koukám! *14* -
mě se o něm jednou zdálo *14* -
me se zda kazdou noc o juanesovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
me se nezda nikdy nic -
me se nikdy nic tak hezkyho nezda =(