-
Tady dickula!!!!
Milé fanynky a fanoušové, přidala jsem vám pár obrázků a tapet. Proč tu nikdo není, kdo by se nad Julianem rozplýval? To malé dítě na tapetě je jeho malá dcerka Madison,z jeho druhého manželství, které také nevydrželo. Čauky *3* -
Kde jste?
Tak kde jste všechny ctitelky sexy Juliana nevíte kde bych sehnala nějaké to cd s ním? *5* -
happy birthday
happy birthday *4* *5* *14* *5* -
Birthday
Happy Birthday Julian!!! *3* -
Blahopřání
Vše nejlepší Juliane *3* -
wow
Happy Birthday Julian!:):)... *3* *3* *3* *14* -
případ pro sam
juliana můžeme vidět každý všední den na tv prima v seriálu Případ pro Sam(profiler)-vysílací čas 10:25(může se o cca 5 minut liši kvůli reklamám) *14* -
-
Re: případ pro sam
Zdravím Narcisko, děkuji moc za tvůj tip na Případ pro Sam, jen škoda, že nemohu koukat každý den. *4* -
-
Re: Re: případ pro sam
není zač *4*. od září bude na nova cinema plastická chirurgie s.r.o. *14*
-
-
-
hlas
Je to výbornej herec a je pěknej... *14* *14* *14* Navíc má kráááááááásnej hlas. Nemyslim dabingy...i když jako Cole nebo Christian dabing ujde...ale originál se nedá nahradit!! *14* *14* *14* *14* *14* Podívejte se na youtube u nějakýho videa...
např:
http://www.youtube.com/watch?v=Cf75CWH2C60&feature=related - moje oblíbený, hlavně ke konci -
Cole
On je fakt boží já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
co dodat je krasnej az je to nebezpecny to myslim jako ze je peknej *4* to je jasny *14*