Přejít na výpis diskuzí

Julian Záhorovský

OSOBNOST 31.12.2006 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím pardubice

ahoj!!!!!!!!! ty máš dneska narozky!!!!!!!!!!!! se máš....já mám až za xxx nevím kdy....:0) samaj super !!!!!!!!!!!
  • Miluju tě

Miluju tě!!!(stručně a výstižně)
  • jojo

Julek je fajn kluk, ale moc mě mrzí,že se změnil a už není takovej jako dřív, páč nic není jako dřív a nic není jak bejvávalo...........=)písničky má dobrý a já mu fandím, ikdyž si toho zřejmě neváží
  • julian je fajn už jenom proto že sem taky z pardubic...:) hihi...ale je takovej pohodovej a má i hezý songy......tah čus lidi!:) lol
  • Ježiš lidi vy sem někdy vo něm píšete takový hnusárny, stojí vám to vůbec za to? Dyť je to člověk jako každej jinej a todle si myslim nezaslouží! a proty najivní co píšou že ho milujou: neblázněte je pěknej ale nemáte šanci, dyť si ty vaše vyznání Julián stejně nepřečte!
  • Záhorovský je nezpěvák a hezounek

Zpívat neumí a vlhký v rozkroku jsou z něho tak leda nějaký poblázněný jedenáctky. Tento rádobyzpěvák nemá podle mne budoucnost a vrátí se jako kydač hnoje na svůj rodný ranč.
  • ..??

No já vám nevím ale me prijde jako blbej a nafoukanej blbec,jenom pro nejakou tu bláznivou fanynku ríkám at jsou nekdy pri zemi a nevykládaj jenom nekde ze ho milujou,vzdyt ho ani neznaj..!!
  • Strašně tě miluju

ahoj juliáne strašně tě miluju mám tě doma 3X na plagátu pořád misliím na tvůj užasný ůsměv vzhled a hlas zaujal si mně hned v prvním kole sem tě obdivovala PS-LENKA ŠINDLEROVÁ PROSÍM ODEPIš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
  • Je kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt tttttéééééééééééééééééééééééééééénnnnnnnnnnnn!!!!! !!!!!!!!!
  • !!!!!!!

Julianova deska byla asi nějakej omyl ne???? Byla divná a ten název! Ale jinak je Julian docela hezkej kluk.:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit