-
zdravím pardubice
ahoj!!!!!!!!! ty máš dneska narozky!!!!!!!!!!!! se máš....já mám až za xxx nevím kdy....:0) samaj super !!!!!!!!!!! -
Miluju tě
Miluju tě!!!(stručně a výstižně) -
jojo
Julek je fajn kluk, ale moc mě mrzí,že se změnil a už není takovej jako dřív, páč nic není jako dřív a nic není jak bejvávalo...........=)písničky má dobrý a já mu fandím, ikdyž si toho zřejmě neváží -
julian je fajn už jenom proto že sem taky z pardubic...:) hihi...ale je takovej pohodovej a má i hezý songy......tah čus lidi!:) lol
-
Ježiš lidi vy sem někdy vo něm píšete takový hnusárny, stojí vám to vůbec za to? Dyť je to člověk jako každej jinej a todle si myslim nezaslouží! a proty najivní co píšou že ho milujou: neblázněte je pěknej ale nemáte šanci, dyť si ty vaše vyznání Julián stejně nepřečte!
-
Záhorovský je nezpěvák a hezounek
Zpívat neumí a vlhký v rozkroku jsou z něho tak leda nějaký poblázněný jedenáctky. Tento rádobyzpěvák nemá podle mne budoucnost a vrátí se jako kydač hnoje na svůj rodný ranč. -
..??
No já vám nevím ale me prijde jako blbej a nafoukanej blbec,jenom pro nejakou tu bláznivou fanynku ríkám at jsou nekdy pri zemi a nevykládaj jenom nekde ze ho milujou,vzdyt ho ani neznaj..!! -
Strašně tě miluju
ahoj juliáne strašně tě miluju mám tě doma 3X na plagátu pořád misliím na tvůj užasný ůsměv vzhled a hlas zaujal si mně hned v prvním kole sem tě obdivovala PS-LENKA ŠINDLEROVÁ PROSÍM ODEPIš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
Je kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt tttttéééééééééééééééééééééééééééénnnnnnnnnnnn!!!!! !!!!!!!!!
-
!!!!!!!
Julianova deska byla asi nějakej omyl ne???? Byla divná a ten název! Ale jinak je Julian docela hezkej kluk.:-)