-
Lazy town
ahoj lidicky je to nej film play house disney na disney channel a julianna je nejkrasnejsi z lazy town a sehnal by mi nekdo email na julianna rose mauriello odepiste mi prosim na tento email Kamil.Veber@seznam.cz zdar.*4* *4* *4*. -
Odpověd:Email a falim A Fix
Ti kteří jsou email jsou velcí cipové proč chte mail na co by vám byl a slavné osobnosti neudou dávat každému email na tož v česku kde jí skoro nikdo nezna
K filu A Fix
Ještě nikde není k dostaní musíš si počkat 2-5 měsícu bude na stránce Cinema World napsali mi to tam akorát bude v Angličtině s titulkama Zdar *16* -
Julianna
nevyte někdo kde by se dal sehnat film vod ni A Fix 2008 docela rad bych se na něj podival -
Julianna
Na 18 teda nevyzerá *1* skôr na 14 a vtedy vraj mala 13 v L.T.... by som skôr povedala že dákych 8/10 *15* a ževraj je lezba... twl *1* -
omfg
omg.hezká nematenanu mail pls -
Re: lezba
ja to taky slisel *15* -
julianna
je hezká ale lazy town je kravina * *1* -
kontakty
ahojik lidičky nezná někdo mail na juliannu odepište na tenhle příspěvek *1* *1* předem dík -
julianna rose maulliero
počula som že julianna bude hrať v novom filme len neviem ako sa volá -
lezba
slysel jsem ze je lezba *15* -
pro:Staniczek120
Lazy town se před rokem točil specialní lazy twon s julianou prostě se všema ale nevím kd yot budou dávat na JETIX -
Good girl
Ahoj lidi nwte jak se zrowna Juliane dari kde zije jestli budou i nejaky new dily L.Townu ?predem dik -
Re: Re: lazy town
díky za odpověd *4* -
Re: lazy town
sparkatus - Magnús Scheving *3* -
lazy town
neví někdo pls jak se jmenuje ten herec co hraje sportakuse... *14* *14* *4* -
Re: -----
maš recht uplne bych ji vydřel *16* -
Re: bad
Mas nejake hanbate fotky Juliany rose Mauriello? -
Re: julianna rose mauriello
a jeste neco k tomu lazytown je nejhezci nejkrasnejsi nejsrandovnejsi serial ktery sem kdy videl.prosim odpovezte mi na otazku LazyTown se natacel na Islandu a muzete mi prosim rict presne kde prosim hodne by to pro mne znamenalo hodne vas o to prosim prosim prosim na otazku bych chtel odpovedet na muj email:Kamil.Veber@seznam.cz.dekuji jestli to poslete fakt by to pro mne hodne znamenalo.Psal Kamil Veber.Fakt dik jestli to zjistite. *1* *1* *1* *1*. -
julianna rose mauriello
prosim sezenete mi profil nebo email julianny rose mauriello jestli to prijmete tak mi napiste pres muj email:Kamil.Veber@seznam.cz
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*. -
RE
stephanie je nelepsi z lazy town a sportakus je taky dobrej