-
Re: Re: Julianna
jo je to tvuj nazor kdyz nejsi sprosta tak je to jedno ale deset ji neni a tohle pocitac muze udelat(myslim ji udelat malou)ona totiz tak ma vypadat *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
hele jednou to faaaaakkkkkkttttycky staci a na co si hrajes hannah montana je narozdil od tebe uzasna a nenadava -
malá
hele lidi nevíte kolik meří?přijde mi celkem malá *1* -
ty si trapna *1* *1* -
je to kunda
Julianna Rose Mauriello je kunda takže kdo ma na ni nejaky kontakt tak pisnete pls
*5* *5* -
17
jí je 17 ??? -
Re: Julianna
jo a ty jsi ji poznala?lazy town je ta nejdebilnější "pohadka" kterou mohli vymyslet.už ji bude 18 äle vypada tak na 10... *5* *5* *16* *8* prostě je to muj nazor a ten nazor je,že se ten serial nesnašim a nesnašet ho budu po celej muj život *9* *9* -
jo a ty jsi ji poznala?lazy town je ta nejdebilnější "pohadka" kterou mohli vymyslet.už ji bude 18 äle vypada tak na 10... *5* *5* *16* *8* prostě je to muj nazor a ten nazor je,že se ten serial nesnašim a nesnašet ho budu po celej muj život *9* *9* -
Julianna Rose Mauriello
Je to strasne hezka holčina *14* -
Má email
jesly jo¨napište ho prosím do novinek *3* -
neni úžasná je přímo trapná -
Re: ahoj
no tak to si trochu prehnal. -
Re: Re: ružová
určiťe aj z juliannov rose maurielo. -
Stephanie je pekná a je sexy. -
Re: umi zpivat?
no to je jasnee ze ano *13* -
Re: Re: Vypadá
martinku to jsem ja sara co ty tadi delas co ty jsem chodis jo hm PRO MARTINKA GABORA *5* -
Re: Re: Julianna Rose Mauriello 2
NAZDAR MARTINKU TO JSEM JA SARA HM OD KDI TI KOUKAS NA LAZY TOWN NAPIS MI NA ICQ JO ZE HESKI SPIVA VID A TANCUJE ZEJO HM TAK NAPIS SARA SANDOROVA JU AHOJ *5* *5* -
Re: promiiin
HEJ SARA JSEM A TO NENI PRAVDA CO RIKAS JO ONA NENI LEZBA VIS TAK JI NECH BEJT JO *7*