-
myslis?
nekdo kdo vipada jako ona *14* *14* *14* preci musi umnet VSE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ishnu-alah -
-
Re: myslis?
mas recht je sexy *14* *14* *14* *14* *14* za elune!
-
-
umi zpivat?
umi ona zpivat odpovezte prosim pp -
-
Re: umi zpivat?
umí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
umííí dyť to vidíš v lazy townu:D:D *3* *1*
-
-
malá
hele lidi nevíte kolik meří?přijde mi celkem malá *1* -
je to kunda
Julianna Rose Mauriello je kunda takže kdo ma na ni nejaky kontakt tak pisnete pls
*5* *5* -
17
jí je 17 ??? -
-
Re: 17
jo je
-
-
Julianna Rose Mauriello
Je to strasne hezka holčina *14* -
Má email
jesly jo¨napište ho prosím do novinek *3* -
umi zpivat?
a ona umi zpivat? -
-
jo to si piš *13* *13* -
umííí dyť to vidíš v lazy townu!!:D:D *3* *1* -
no to je jasnee ze ano *13* -
-
Re: Re: umi zpivat?
no kdyz dam na youtube miley cyrus(je neeej)songs sou tam jeji pisnicky ale kdyz dam ji jsou tam je rozhovory
-
-
-
Julianna
*14* je suprova a viem na akej stranke sa da zistit jej adresa a byva v New Yorku a tie keci co tu pisete ze je mala a ze hraje v kreslenom serialy nieje jej chyba tak sa uz z nej prestante vismievat ale o nej piste veci a je to najuzasnejsia 17 rocna a nie16 ani 18 rocna spevacka a herecka z celej celuceckej galaxie a kto s tym nesuhlasi tak nech si lahne spat lebo asi nevidi aka je zlata a az tak nech napise diskusiu a ne taku ze ju neznasa alebo podobne ale len pekne diskusie a dufam ze vas vsetkych o tom ze ak ju nemate radi tak sa mate vipchat alebo si ju ani nevihladavat a kazdy co ho od tejto chvile uvidim ze napisal nieco skarede tak nech si ma nepraje tak dufam ze vam to je jasne a ked nie dak viete co sa stane!!! a ak nechcete dostat slovnu bitku tak sa neopovaste pobit viede co nenadavat jej a podobne lebo dobre neskoncite a viete co vas caka uz som to tu spominala viac krat a pametajte len pekne veciiii *13* -
-
Re: Julianna
v akom state byva -
Souhlasím,Julianna je strašně hezká holka!!!Krásně zpívá...Zadejte si na youtube.com Lazy Town-Bing bang a uslyšíte to anglicky a je to fakt krásné!!Julianna je super!! *14* *14* *14* *3* *8* Takže žádné ošklivé věci o Julianně!! *10* -
jo a ty jsi ji poznala?lazy town je ta nejdebilnější "pohadka" kterou mohli vymyslet.už ji bude 18 äle vypada tak na 10... *5* *5* *16* *8* prostě je to muj nazor a ten nazor je,že se ten serial nesnašim a nesnašet ho budu po celej muj život *9* *9* -
-
Re: Re: Julianna
No a co že je málá, dnes se už všechno dá udělat počítačem! A pokud se ti to nelíbí tak proč sem lezeš?!!! A mimochodem se Lazy Town natáčel v roce 2007 -
-
Re: Re: Re: Julianna
sorry nevim jestli jsi se překlikla nebo co, ale natáčel se v roce 2004 ne v roce 2007... fakt sorry jestli jsi se překlikla nebo se tě to nějak dotklo prostě je to napsaný na úvodní stráce...LAZY TOWNU *4* *4*
-
-
jo je to tvuj nazor kdyz nejsi sprosta tak je to jedno ale deset ji neni a tohle pocitac muze udelat(myslim ji udelat malou)ona totiz tak ma vypadat *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Julianna
nebo to natáčeli dřív.. *13*
-
-
-
jo a ty jsi ji poznala?lazy town je ta nejdebilnější "pohadka" kterou mohli vymyslet.už ji bude 18 äle vypada tak na 10... *5* *5* *16* *8* prostě je to muj nazor a ten nazor je,že se ten serial nesnašim a nesnašet ho budu po celej muj život *9* *9* -
neni úžasná je přímo trapná -
-
hele jednou to faaaaakkkkkkttttycky staci a na co si hrajes hannah montana je narozdil od tebe uzasna a nenadava
-
-
-
a nejsi tak trochu trapnej ty asi
jo co
-
-
-
ty si trapna *1* *1*
-
-
Stephanie je pekná a je sexy.
-
-
A Fix
nemáte někdo A Fix? v jakýkoli podobě,formátu,délce,kvalitě.. *7* sííím kdo by o něčem věděl at mi nechá tady odkaz nebo mi dá vědět..děk