Přejít na výpis diskuzí

Julie Andrews

OSOBNOST 31.12.2006 
23 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší člověk

Je to ABSOLUTNĚ NEJLEPŠÍ CELEBRITA NA CELÉ PLANETĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale nemuzu sehnat jeji adresu na autogram,uz jsem jednu zkusila,ale prislo mi to zpet.KDO MA TU ADRESU AT MI JI PLSKY POSLE NA E-MAIL:lucka.polecova@seznam.cz
  • lucy24

Narozky

Dneska slaví Julie Andrews své 73. narozeniny. Je to skvělá herečka, mám ji hlavně ráda jako postavu v Deníku princezny 1 i 2 (Královské povinnosti).
  • úžasnaa

mam velmi rada julie andrews odla mna je to ta najlepsia herecka na svete a okrem toho je vynikajuca spevacka a uzasny clovek...mam ju moooooc rada

I LOVE JULIE ANDREWS *14*
  • mart01inka

super herečka

je to uplně nejlepší herečka mam jí hrozne moc rada a kdyby se nazočil 3 díl deníkui princezny byla bych moc rada PS:jestli někdo víte v jakych filmech ještě hrala tak mi napište ne e-mail Zlatovlaska14@email.cz *14*
  • lucy24

dnešní narozeniny

Všechno nejlepší k dnešním narozeninám. *4*
    • lady-barbara

Re: dnešní narozeniny

Ji uz je tolik??vubec bych to nerekla!!
  • všechno nejlepší!:)

Vůbec bych Julii neřekla že jí je 75!Na její věk vypadá opravdu fantasticky!!:) Je to opravdu moc krásná žena a skvělá herečka!!:) všechno nejlepší k dnešním narozeninám!
  • Happy B-day !

Přeji Julii k 75. narozenínám vše nejlepší. Hodně štěstí, zdraví a elánu do života!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit