-
Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Jé, co jsem to zase napsala. Hrubka je to děsivá, ne mi máme, ale my máme. To jsme prostě celá já. Píšu, píšu a nepřemýšlím. *3* -
Ani jsem se nebála. Možná je to divné, ale mně bouřky zase tak moc nevadí. Nejsem žádná "amazonka", jak se říká, ale bouřky se většinou nebojím. Měla jsem spíš strach, aby moc nestoupla voda v potoce, protože byl docela divoký. JIndy vypadá, že brzy vyschne, jak je tam málo vody a teď byl poměrně vysoko, takže když jsme stáli na schodě před chatou, viděli jsme trochu jak ten potok teče. Mi ho máme totiž kousíček od chaty. Před chatami je travnatý pás, kde kdysi bývala cesta. Přejdeme ten pás, sejdeme schůdky a jsme u potoka. *3*
Babička říká, že když jsem byla malá, tak jsem na chtě ty bouřky většinou nesla špatně, prý jsem se bála, když byly velké rány. Dneska ale naštěstí chápu, že máme blízko stožáry vysokého napětí, a že je to tedy v pohodě. *4*
Ještě se vrátím k sekání trávy. to máme taky za sebou, sekali jsme v sobotu, v tom největším horku-bohužel. A máte pravdu, že je někdy potřeba i nic nedělat jen relaxovat. I na to nám zbyl čas, takže to bylo poměrně vyvážené. *4* -
No pane jo,ono to tam u vás řádilo i
v noci,tady pak už byl klid.Nebála jste
se?Ono když vidíte a slyšíte,jakou neplechu a zkázu tyhle bouřky a lijáky
přináší,tak to moc na klidu nepřidá.
No zaplaťpříroda,že jste to přestáli bez úhony.Na jednu stranu zas bylo asi lepší,
že se to vyřádilo v noci a nepokračovalo
to další den,to byl tedy dost zkažený.
Tedy je fakt Evo, že se celkem zadařilo,
udělat si čas taky pro sebe.Většinou tomu
tak není,kolem baráku je pořád nějaká
práce a tak vůbec,že mnohdy na nějaké
radovánky ani není čas a někdy ani nálada.Jsou chvíle, kdy je i docela fajn,
všechno hodit za hlavu a oddávat se nicnedělání a relaxování *3* *4* -
Na chatě byla v sobotu taky bouřka. Pěkně to tam mlátilo, ale proud naštěstí nevypadl. Potom byl v noci ze soboty na neděli děsný liják a pokračování bouřky.
To je dobře, že jste byl v tom muzeu a u rybníka. Aspoň jste taky chvilku mohl dělat co jste sám chtěl. Měl jste evidentně hodně nabitý program. *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Omluva
Badminton je dobrý relax a skvěle protáhne tělo.Hlavní je mít na něj volný
prostor,aby opeřený míček nelétal každou
chvíli k sousedům,či nebyl setřásán z
větví stromů,ale jak říkáte, užije se
při tom dost legrace.
A jak jsem se měl já?Tak taky děkuju za
optání.V sobotu dopoledne s autem a matkou po nákupech,což tedy žádný relax
není,navíc bylo pořádné vedro.Nevím
jak u Davle,ale tady v sobotu po poledni
se strhla dost pořádná bouřka ale prakticky bez deště,zato uhodilo někam
do transformátoru,takže celé odpoledne
nešel proud.V neděli jsem chtě nechtě
musel sekat trávu,která narostla šíleně.
Podvečer jsem strávil u jednoho rybníka,
bylo tam nádherně,dalo se v něm i plavat
byť ne všude.No a dnes dopoledne jsem
byl v Roztokách v zámeckém muzeu,no a jelikož po obědě se obloha dost zachmuřila,tak už jsem zůstal doma,dosekal zbytek trávy a těšil se na
večer až Vás tu zase přivítám.
*3* *4* *3* -
Re: Re: Re: Omluva
To Vy jste hodný. *4*
Na chatě jsem se měla dobře, děkuju, že se ptáte. Dokonce jsem tátu vytáhla, aby si se mnou chvilku na zahradě zapinkal badminton. Nejsme žádní machři, ale rádi si na chatě občas zapinkáme. Většinou se u toho užije legrace a člověk se dobře odreaguje.
A co Vy? Jak jste se měl o prodlouženém víkendu? *3* -
Re: Re: Omluva
Evi.Vy už jste tady.Já Vás taky moc srdečně zdravím a mám velkou radost,že tu
jsme zase spolu.Opravdu se mi ulevilo,že
mi to nemáte za zlé.Jste na mě opravdu
hodná a já si toho velmi vážím.
Doufám, že jste se měla po celou tu dobu
báječně,že jste v pořádku,odpočinula si
a nabrala plno nové energie a spoustu
hezkých zážitků.
*4* *4* *3* *3* -
Re: Omluva
Moc Vás, Jardo zdravím. Jdu Vás sem honem uklidnit. Opravdu si nemusíte dělat starosti kvůli tomu, že jste zaspal naše loučení. Já totiž o Vašem pozdnějším příspěvku navíc vím, protože jsem ráno nedala jinak, než že se ještě podívám před odjezdem na OSOBNOSTI. Nebuďte kvůli tomu smutný ani naštvaný. Pokud máte strach, že bych se třeba mohla zlobit, tak Vás ujišťuji, že se rozhodně nezlobím ani trošku. *3* *4* -
Omluva
No to jsem to vyved,já jsem zaspal
naše předvíkendové loučení,Evo.Je to
ode mne ostuda a moc mě to mrzí.Já jsem
po svém posledním příspěvku jen na chvilku zavřel oči a když jsem je otevřel,zjistil jsem, že ta chvilka trvala asi do půl jedné po půlnoci, tedy
hodinu po té co jste se mnou rozloučila.
Zmohl jsem se tedy už jen na opožděnou
odpověď a teď si celou sobotu sypu popel
na hlavu,jaký že jsem to nezdvořák vůči
Vám.Moc se Evi kvůli tomu omlouvám
*8*
P.S.Útěchou mi je, že si namlouvám,že jste mě takhle hezky uspala Vy,i když vím,že jsem si to zavinil hlavně sám.
*3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Alabama
Děkuji za setkání a pokoukáníčka.
Užijte si bohatě víkendový pobyt na chatě a opatrujte se.Snad Vás nebude
zlobit počasí.
Tak dobrou noc s příjemnými sny a nashledanou.
*3* *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Alabama
To máte pravdu, je to škoda. Víc jsem toho neobjevila, takže si myslím, že tam asi nic jiného není. Ono se to nezdá, ale i když je toho na youtube hodně, úplně všechno se tam taky najít nedá. *4*
Jardo, zítra ráno odjiždím na chatu, jak jsem Vám už říkala. Dneska se pomalu rozloučím, přeji Vám dobrou noc a hezké sny a samozřejmě taky hezký prodloužený víkend. V pondělí se zase ozvu jak jen to půjde. Takže se mějte zatím moc hezky a nashledanou v pondělí. *4*
PS: Děkuji za dnešní povídání a nabídky pokoukáníček. Bylo to příjemné jako vždycky. *3* *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Alabama
Bylo to myslím vděčné pokoukání a poslech
je jen škoda,že tedy toho není na yutube
víc z jejich izraelského pobytu.Ale i tak,to byla paráda. *4* *3* -
Re: Re: Re: Alabama
Jsem opravdu moc ráda, že se Vám líbil i tento výběr. Nejdřív jsem to zkusila s jedním videem, co na to řeknete a potom jsem viděla Váš zájem o to, tak jsem si řekla, že s tím nebudu otálet a doporučím Vám hned i ten zbytek. *3* -
Re: Re: Alabama
Opravdu zajímavá videa.Na takovou kombinaci dokumentární formy se živými vstupy a písničkami se mi dívalo dobře.
Mimochodem, ty písničky byly bezvadné
a i tady byla kombinace záběrů okolní
krajiny s písničkami šikovná a řekl bych
i atraktivní.
*4* *4* *3* *3* -
Re: Alabama
Už jsem konečně tady. Tak jsem se podívala na Alabamu a ta písnička mě zaujala, opravdu jsem tuto kapelu před tím neznala.
Jak jsem vám, Jrdo slíbila, tady máte ostatní videa s Johnynm a June v rímci Return to promised land. Jedná se totiž o takový dokument. Cashovi produkovali vlastní film-Gospel road a ten se natáčel v Izraeli, kde se odehrávají i tato videa, protože, jak tam June někde říká, se po nějakých letech vrátili na ta místa a vznikl tento pořad. Takže tady to je:
-John June Return To Promise Land
-John and June 1
-June Carter Cash John Carter Cash 1
*3* *3* -
Re: Alabama
Tak tuto skupinu neznám. Ale ráda ji poznám, takže díky za doporučení. *3* -
Alabama
Musím se zeptat, jestli znáte skupinu
Alabama?Svého čssu to byla jedna z nejúspěšnějších skupin.
Měl bych tu od nich -love in the first
degree - 1.video je to z r.1981 z tv
show Mandrell sisters.
*4* -
Re: Pokoukáníčka
Je to správně ztřeštěné. *4* Ve videu ahab the arab měl Ray Stevens úžasného velblouda. *4* *15* *3* -
Re: Re: Re: Pozdrav
No tak teda jo *4* *3* -
Pokoukáníčka
Teď bych tu pro Vás Evi měl něco na
úplné odlehčení.
Zpěvák Ray Stevens zpívá taky country,ale
jeho specialitou jsou buď parodie známých
písní anebo písničky, které se nedají nazvat jinak, než country ptákovinami.
Tak bych tu měl jeho videa:
the streak- 1.video
ahab the arab-1.video
Tak snad Vás to aspoň trochu pobaví.
*4*