-
Re: Re: Re: Pozdrav
Samozřejmě jsem chtěla napsat videí, ne patvar videé. To jsem prostě celá já. *3* -
Re: Re: Pozdrav
Mám radost z Vašich kladných reakcí na videa. Děkuju za chválu. Já také nejsem nijak nábožensky založená, ale pokud se mi ta písnička-třeba zrovna od The Whites-líbí, tak prostě tak nějak neřeším, jestli to je gospel nebo ne.
Máte pravdu, že videé Return to promised land je více, takže Vám ten zbytek třeba nabídnu v rámci našeho pozdějšího paření. *4* *3* *3* -
Re: Pozdrav
Byly to velice povedená videa z Vaší
zásoby a i když se opakuji,tak musím říci,že opět u mě vysoce bodujete,Evičko.
Sice nejsem nijak nábožensky založený ale
řada gospel písní stojí určitě za poslech
a bez váhání k nim řadím Follow the leader.The Whites s R.Skaggs opět nezklamali a navíc k tomu zpěvu hráli jako z partesu.
Daddy sang bass byl i na tomto videu vynikající,navíc tu hezky vynikly vokály
smíšených sborů Carterovic "holek" a těch
pánů vedle nich.
Return to promiseland 1 bylo pro mě novinkou,opět to vypadalo,že píseň vychází z gospelových kořenů,vyzněla
optimisticky a pohodově,škoda,že video bylo zkráceno,ale možná že zbytek je
v pokračování,tak se nechám překvapit.
R.Crowell mě vskutku taky moc pěknou
písničku,taky jedna z těch, které zaberou
už na první poslech.
*4* *4* *3* *3* -
Re: Re: Re: Pozdrav
Tak tedy obě písničky od Pam Tillis se mi zalíbily. K písničce The river and the highway bylo to video zajímavě udělané. Děkuju za doporučení. *4* *3* *3* -
Jé, to jsem ráda, že už jste tady. Začínala jsem být nesvá. *3* *4*
Děkuju za pokoukáníčka, hned na to jdu. *4* -
To bych nebyl já, abych na něco
nezapomněl. Měl bych tu Pam Tillis a
when you walk in the room - 3.video
Tahle písnička je už bůhvíkolikátou
coververzí úspěšného popového hitu
ze 6O.let,možná Vám bude povědomý.
Jako další tu je od Pam Tillis-
The river and the highway.
*4* -
Tak konečně jsem se sem dostal.Přeji
hezký podvečer,Evi.Tak videa se našla,
na mě tohle neobvyklé trio udělalo taky
dobrý dojem.Myslím,že tam s nimi ještě
minimálně dvě videa budou,takže
pokud jste je už nezkoukla,tak je příležitostně připomenu v nějakém pokoukáníčku.Že býval Rodney Crowell
zeťákem Johnnyho jsem sice věděl ale nějak už jsem zapomněl,kteráže z jeho dcer byla Crowellovou ženou.To mě připomíná,abych se neprodleně vrhl na
pokoukáníčka od Vás.
*3* *4* *3* -
Už jsem našla Foggy mountain top. Byla to moc dobrá verze, myslím, že Sharon White tomu taky hodně přispěla. Poslechla jsem si i driving nails a musím říct, že to je moc hezká písnička, taková uklidňující. Díky za doporučení. *4* *3* -
Pozdrav
Dobrý den, Jardo. Moc Vás zdravím. Upřímně doufám, že se máte fajn a mám tady zase pár pokoukáníček:
- The Whites & Ricky Skaggs - Follow The Leader-1. video
-Johnny Cash Daddy sang bass-1.video
-Return To Promiseland 1-June to prostě slušelo i v šusťákové soupravě.
-Carlene Carter - Circle of Song Two (part 2)-bude tam Rodney Crowell. Ze začátku tam má delší řeč Carlene, takže když chvilku vydržíte, dočkáte se hezké písničky. Věděl jste, že Rodney Crowell byl manžel Rosanne?
*3* *4* *3* -
Dobrou noc
Jelikož se už připozdívá, tak Vám Evičko
přeji hezkou dobrou noc a bezstarostné
sny.Mějte se moc fajn a zítra se těším
na další setkání *3* *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pokoukáníčka
To máte pravdu, bylo to trochu o nervy. Pořád jsem na ty šaty dávala pozor, protože jsem je měla z půjčovny stejně jako všechny ostatní holky. Nejhorší bylo, že jsme ještě předváděli vystoupení maturantů, na které jsme se převlékali v maličkých šatnách. Prootže byla převaha holek, museli nám přidělit šaten víc a byly ještě ke všemu 4 maturitní třídy. Kluků bylo málo, takže je strčili všechny dohromady do jedné šatny a ještě na nás venku pokřikovali, že nám to trvá. Jenže ta paráda je složitá, když ty sukně mají takovou obruč, aby byly správně princeznovsky nadýchané. Naštěstí celá akce končila ne příliš slouho po našem vystoupení, jinak bych byla asi udušená, jelikož mi spolužačka šíleným způsobem utáhla na zádech vázanku od korzetu. V tu chvíli jsem začala litovat ženy, které korzety běžně nosily a ani se jim nedivím, že věčně omdlévaly. Ke konci byla navíc diskotéka, takže jsme se všichni rozptýlili a bylo dobře. Ovšem cesta noční tramvají se stala nezapomenutelným zážitkem. *15* Všechno se konalo v proslulé Lucerně, kterou ty 4 třídy krásně zaplnily. Z plesu máme všichni také DVD, ale já se na něj nerada dívám, protože mám neustále výhrady k tomu, jak se tam všude tvářím. Ale nejsem sama, měly to tak všechny holky a dokonce i naše třídní.
Tak jsem se zase rozpovídala, Vy to se mnou nemáte lehké. *4*
Zároveň Vám, Jardo přeji klidnou dobrou noc, ať se Vám zdá něco hezkého a zítra se na Vás moc těším. *4* *3* *3* -
Když jste se včera zmínila o těch šatech
v souvislosti s Tammy Wynette a o Vašem
maturitním plese,tak si říkám, že to se málokomu poštěstí vidět tolik princezen
na jednom plese.Ale jinak máte pravdu,
že takové šaty jsou sice na jednu stranu
velikou parádou,hodnou obdivu,ale na druhé straně si v nich dívky a ženy
asi opravdu moc nepohoví a k tomu ještě
být v nich třeba celý večer a ještě
hlídat aby se neponičily,nebo je někdo
nepolil. *3* *4* -
Vy jste na mě prostě hodný jako vždycky. *3* -
Vůbec nic se neděje Evičko, klidně to
nechte na zítřek.Ani mě nenapadne se na
Vás zlobit *3* *4* -
Jardo, nemáte se vůbec za co omlouvat. Přiznám se, že je možné, že se k tomu opravdu dostanu až zítra. Nechci vypadat jako že jsem nevděčná nebo tak něco, naopak jsem za Vaše pokoukáníčka moc ráda, tak se nezlobte, pokud to opravdu nebude dneska. -
Re: Re: Re: Re: Pokoukáníčka
Kdyby to video nešlo najít,tak to zkusíme
zítra,nemusí to být hned teď.Spíš se
Vám musím Evičko omluvit,že jsem Vám s tím způsobil komplikace.
To nadšení z Vašich pokoukáníček ve mě
stále ještě doznívá,chválu si naprosto
zasloužíte.
*3* *4* *3* -
Ještě jsem zapomněla říct, že mám radost z Vašeho načení z dnešních pokoukáníček. *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Pokoukáníčka
Moc Vám děkuju za tak dobré ohodnocení. S tím videem to ještě zkusím a Pam Tillis mi třeba připravte na zítřek, to bude víc času. *4* -
Tak dobře Evi, já tedy něco s ní připravím,třeba na zítra?Nebo jak budete
chtít *4* -
Evi,zkuste zadat všechna tři jména
znovu za sebou a přidejte název písničky
driving nails, u druhého videa s touto
písní je druhý odkaz foggy mountain tops.
Já to původně našel pod tímhle názvem
až někde dole jako 11.video,tak nevím
proč to trucuje.Zkuste tedy driving nails,rovnou si ho můžete poslechnout
když budete chtít a u druhého videa
druhý odkaz by měl být foggy...
Jinak mě Váš kladný ohlas opět velice
hřeje a děkuji za vysoké ohodnocení.
*4* *4* *3* *3*