-
AJ ked ja osobne mám rada Bieber každý muste priznať že NIKTO kto je v takom šoubiznise a centre pozornosti celého sveta jednoducho nemôže byť iba človek,obyčajný,nenamyslený. *3* Aj ked Bieber žil predtým ako normálny človek a pochádza zo skromných pomerov jr namyslený aspoň trochu... Ale mnnečudu ked jeho fanúšičky s vyjadrujú typom "nobody is perfekt justin is nobody" a potom mu to pošlú na twiter no nestúplo by aj vám sebavedomie ? *2* Bodla mnňa áno . Aj ked dáva peniaze na charitu ale ktorá cleprita to už nerobí? Máte prevdu že má rad viac svojich fanúšikov ako napr. Harry Styles (no hate) kedže on nefolowne ani jedného a bieber pomerne dosť ale to je jedno... Nikto nieje dokonalýa ako radi hovoríte aj Justin je len človek aj on má svoje CHYBY! *3*
-
Prosím?! Pičky? Sama si pička už jenom proto, že tu píšeš takové kraviny! -,- ;)
Řeknu to takhle.. Kdo by ses s Jussem nechtěl líbat, kdo by s ním nechtěl chodit? Vždyť je to nádherný kluk.
Myslím si, že kdyby na tebe jen mrkl, tak už tečeš!
Tak se prosím nemel kraviny a nauč se psát! ;) -
-
Hele, asi je to tím, že netrávím čas v okruhu 13 letých nevyzrálých skoro puberťaček, ale všechny holky, tedy slečny, co znám, se s tvým džusem líbat fakt nechtějí.
-
-
"Džusem"? on má jméno;))
-
-
To bys nepochopila.
-
-
-
-
Ještě něco, Selenu jsem měla vždycky radši protože mi přišla jak bych to řekla víc lidová že nebyla namyšlená jako justin (někdy). Jinak komenty tady to je fakt chvilema dost síla *1* *1* *1* *1* *1* *1* Stupidní pubertativní pič/ky co sem píšou blitky-zdatné komičky to mě fakt baví . Zatu povedenou partu fandů justin ale fakt nemúže *7* *15* *15*
-
-
1. Justin není namyšlený ani náhodou!
2. Nenavážej se do nás Beliebers!
3. Mě taky baví přitroublí komenty typu ↑ .
4. Nauč se psát. -
-
Taky souhlasím ti co nemáte Justina radi tak co vlastně děláte na jeho stránkách jenom ho a nás Beliebers urážíte já taky zrovna nemám ráda Miley Cyrus a nachodím na její stránku a neurážím ji tam!!!
-
ňuňatá: souhlasím s tebou! :)
-
-
-
Nic proti Justinu nemám. Vlastně ho mám docela ráda, - umí zpívat hrát a je to sympaťák tak si ňákej klip čas od času pustim. Je dost hodně slavnej (takhle má vypadat superstar) takže si myslím že jednou bude král popu jestli na tom záleží. Ale taky nechápu jeho opravdu debilní fanynky (některé) když můžou tak na něj lezou, chtěj ho líbat chtěj s nim chodit atd... Myslim že se mu to musí chvílema až hnusit ale říct moc nemůže viz. komenty na twitteru. *1* *1* *7*
-
Presně! Beliebers je nejvetší rodina a mělo by to být tak,že tady budem mít převahu! a žádní Hateři tady nebudou pomlouvat Justina!FOREVER Justin
-
-
Nebudou? Vsadíme se? A jen tak mimochodem, jestli jste rodina, tak byste si měli rozumět a tak 95% z vás umí anglicky říct maximálně "love", "forever" a Justin Bieber.
-
-
Lool asi tak nak oni umi rict jen love forever buhvi jestli vi co to znamena .. Oni si hrajou na nakou rodinu vzdyt se s nim nesetkali :-D
-
-
-
Justin je něco víc než vy a né žadnej gay .. vy nadržený magoři .. on toho dokázal mnohem víc než vy dokážete za celej život .. a jestli se vám něco nelíbí tak zvedněte kotvy .. a odplujte .. !! .. kdyby ste my tadyto o JB řekly do očí tak vám takovou plesknu .. že vám z nosu vylítne komár na lyžích takže bejt váma držim hubu .. !! :*
-
-
Kdy a kde mi ji pleskneš?
-
-
Všichni hateři jste fakt dost trapný jen Jussovi závidíte že umí tak krásně zpívat,má úžasnej vzhled,dává peníze na charitu, má miliony fanynek a jde si za svými sny a co? Co máte vy? Vůbec nic z toho co má Justin takže...bejt váma tak radši jsem zticha...
-
Spousta lidí ho nemá rádo .. A taky ho spousta lidí miluje .. :) Já osobně ho zbožňuju !! :D :D :D A jestli se vám nelíbí dobre chápu .. Úrážejte ho okej.. Ale pak se nedivte když vám začnou BELIEBERS nadávat prostě my jsme co ?! HOODNĚ VELKÁ RODINA . !! Mě osobně to sice dost vadí když mu někdo nadává ale co stím udělám ? :D Asi nic co ?? Maximálně vám taky můžuvynadat do gayů debilů a nul .. Ale nepomůže to !! Takže Dámy a pánové .. Řekli by ste mu do očí že ho nenávidíte a že je gay ?? :D :D Asi né no ... Zřejmě by ste začali ječet jako mále holčičky a žádat o podpis .. ;) Tak prosím PŠŠT .. :DDD
-
-
Klidně bych mu řekl do očí, že jeho "hudba" je hnus a že je naprosto nevyzrálá osoba, která by si svá moudra měla radši nechat pro sebe.
-
-
Tak to je bomba! :) Moc přeju! Best Belieber *4*
-
Už jakou dobu se tu snažím zastávat Justina je prostě nejlepší!!!Když ho nemáte rádi tak sem nelezte!(for beliebers: ted si budu nechávat udělat tetování na ruce stejný znak jako Justin <3 má na pravé ruce japonský znak hudby <3 a pod to si dám JB :)*<3
FOREVER Beliebers -
-
Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočila. Tetování ti napřed musí povolit rodiče.
-