Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak aby bylo jasno, Justin je snad ten nejlepší zpěvák!!!!!! A jestli se vám něco nelíbí, tak nelezte na jeho stránku!!! Jak by bylo vám, kdyby vás někdo pořád pomlouval!!!??? Prostě ho nechte bejt a běžte někam!!! On narozdíl od vás umí zpívat a za tu dobu co ho znám, tak jsem nepoznala větší blbce, jako jste vy proti němu!!! On vám nic neprovedl!!! Možná, že se vám nelíbí, jak zpívá, ale nám jo!!! Tak si ty pomluvy říkejte mezi kamarádkama a neurážejte ho veřejně!!! TAK HO NECHTE BEJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Kronoss1
      Pro příště doporučuji více vykřičníků, možná pak to nebude vypadat tak směšně.
  • aluska33
    Jája:napsala jsi to moc hezky:) je to všecko jenom jedna velká pravda! :)A v každém státě,když přijede na koncert je miliony fanoušků to všechno prostě jen závidíte!
    • Kronoss1
      Další klišé. Že mu lidi závidí. Nic lepšího tam nemáš?
  • Justin je normální to vyste trapný protože nevíte co dokázal pro vás je Justin Gay co má jenom 12 leté faninky...Jeho zná celej světa vás zná jenom pár lidí..Moná má tisíc Haterů..Ale má taky miliony fanoušků,který za nim stojí ..!
  • http://imgur.com/gallery/pRZPb
    Když se sejdou známé osobnosti s hlavami států (vpravo Jay-Z). Najděte hlavní rozdíl.
  • Jestli ho nemáte rádi, tak proč sem lezete? Beliebers tady můžou komentovat (hateři taky, ale ať se pak nediví, že tu komentujou beliebers! Fuck haters!
    • Holka mas smulu lizt sem budem ;-)
  • aluska33
    Je mi jedno co si kdo o mě bude myslet!Podle mě prostě když nemáte Justina rádi tak co děláte na jeho profilu....Ale raději nebudu psát to jako"nechodte na jeho profil....atd" Protože to by tady zas bylo komentářů.....
    • Kronoss1
      Jestli ti to ještě nedošlo a vypadá to, že ne, tak nechci sice mluvit za ostatní, ale já se bavím na váš účet.
  • loreta
    moje řeč *16*
  • aluska33
    Nikdo z něho nedělá chudáčka! Tak jasný,že není jedinej kdo dává peníze na charitu,ale šlo snad oto,že není namyšlenej a blbej Niky jo a co tvůj ksicht! raději bych ho ani nechtěla vidět!
    • Kazdej ma na neho jinaci nazor ja si myslim ze mu ta slava hoodne stoupla do hlavy a pak je z toho hodne blbej. A proti cemu vy beliebers alias debilebers bojujete ? Aby ste nekomu vyvraceli jeho nazor? Vite ze kdyz tohle budete delat
      .....
      Hm.no nic nezmenite.to je asi pro vas novinka co? Se nepose*te z toho blbecka..
      Ja vam to reknu takhle kdyz budete vyvracet nekomu jeho nazor tak to tim vic zhnusite no a pak se nedivte ze ho nekdo nema rad kdyz tady naka holka napise tomu kdo ho nema rad ze je blbej. Snad nekdo urazi vas nebo co ze ste tak protivni toje jeste slaby slovo!
      • NIKY- to říká ta pravá.
        Lolí- Jo pos*reme. A tvoje názory si můžeme komentovat jak chceme a jsi sama protivná když sem lezeš. Jestli ti to vadí tak vypadni ze stránky Justina.
        P.S. Nauč se psát a pak si teprve otvírej tu tvou nevymáchanou držku!
        • Si piš, že to říká ta pravá!!!
          • Budu no.
            • Gympl. A vkus lepší mám, páč se mi Bieber nelíbí! xD
            • SŠ ;) co ty? Když máš ten "lepší vkus"?
            • I kdybych se ještě nenarodila, tak mám pořád lepší vkus. :D Na jakou školu vlastně chodíš? (myslim MŠ, ZŠ, SŠ...)
            • Jestli chodím do jestlí, tak ses ještě ani nenarodila.:D
            • Jak bys mohla??? Vždyť ještě chodíš do jeslí!!! xD
        • Tak se pos*rte primo na justinovu hlavu .at smrdi jeste vic.a jeste neco muzu si lizt kde chcu ..mas smulu ale nevypadnu z tehle stranky prtz toje sranda se hadat s nakyma malinkyma hloupyma kravama :D p.s.psat umim a nevymachanou hubu mas ty ...asi sis vymachala hubu v tom ho*ne co si pred chvili vys*ala no priznej se .!
          • No, tak si tady buzeruj ještě víc, ale pak se nediv, že to tady komentuju, ale když chodíš do první třídy, tak to asi nepochopíš. Navíc ani neumíš psát. Ta grametika -.- to je hrůza! A nadáváním nic nezlepšíš.
            • Ani nevis co je to omg , jj , nj, prtz, nbo, za to ja uz nemuzu ze ses 100 let za opicemi
            • Takze do prvni tridy? Tak ted se nam vsem predved holcicko..no kolik pak ti je ? no ja se teda divim ze na tu skolu tak myslis ... :-D snad jsme ve skole nbo co? Ani neumis napsat dobre slovo bez hacku..prej grametika :-D lool
          • TWL, ZNÁM HODNĚ LIDÍ, ALE NĚKOHO S TAK PITOMÝMA KOMENTAMA JEŠTĚ NE!!!!!
            Taky Biebera nemám ráda, ale takový sra*ky bych asi nevymyslela!!!
            • nádohou vim co tyhle skratky znamenají. A já úchylům svůj věk neříkám, takže máš smůlu.
    • Taky že ho neuvidíš, páč by si mojí krásou mohla oslepnout a kdo by tady pak s ňuňatou bránil Justýnu??? A na téma: Justin neni namyšlenej, dodávám akorát to, že seš totálně blbá!
  • Vy tady vsichni pisete jak on dava na charitu a jak je hodnej..hm je to pravda ALE JESTLI CHCETE NECO VEDET TAK VAM REKNU NOVINKU! vite kolik lidi dalo na charitu jeste vic nez on. TAK Z NEHO NEDELEJTE CHUDACKA!!!
  • aluska33
    Jo a všecko nejlepší Jaxon!!!! <3 :)* ke 3. narozeninám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit