-
Je nejlepší zpěvák na světě!Samozřejmě,že pro někoho ne!No tak sem nelezte!Vlastně vy jste natvrdlí!Že i přes to když Belieberky chcou abyste vypadli tak vy prostě ne!! Je to takovej problém?!?!Jít na profil(stánku) někoho kdo se vám líbí a rádi ho posloucháte!Když budete mít někoho rádi tak se vám na 110procent taky nebude líbit když ho veřejně bude někdo pomlouvat!Nebo bude tvrdit,že neumí zpívat...atd...Víte není to tak těžký jít prostě pryč!!No tak!Normální člověk by to udělal a sem prostě už nechodil!Pomlouvejte si ho někde doma,ve škole....a ne na stránkách kam chodí Beliebers!
-
-
Hej divej.se ty to asi nechapes tady nekdo napise svuj nazor a kritiku a ty nam ten nazor porad vyvracis .tahle stranka je otom aby tady.byli dobry komenty ale aji spatny
Ty si myslis ze je justin dokonalej? Ja si to teda nemyslim kdyby byl dokonalej umel by vsechno ..treba malovat jak nakej malir atd.. no a pak se nedivte ze nechceme vypadnout kdyz nam vyvracite nas nazor vis? Tak se pak nediv a nepis porad ty samyy veci.dokola -
Dobrý vtip!
-
pěkně napsané:)
-
-
Justin má přes 30 milionů fanoušků. A nechápu jak lidi můžou mít radši nějakýho šikmookýho zakrslího PSA. Kam ta generace spěje? On má pořádnou hudbu a né nějaký Ozzy. Tej je z osmdesátých let. Když ho nesnášíte tak si proč nejdete na profil na vašeho oblíbeného zpěváka /zpěvačky? Justin je podle mě nejlepší zpěvák na světě! :)
-
-
Ty to o te skupine psy rikas jak kdyby za to mohl ze je vietnamec . No to vis nikdo neni dokonaly ani ty.ne!
-
-
1. PSY není skupina.
2. Není vietnamec ale korejec.
3. Já to o sobě ale netvrdím. -
-
Tvl ty to asi hodne poslouchas ze to tak vis noo priznej se?
-
-
Ne, ale základní info vím.
-
-
Takže posloucháš... je mi jedno jestli je to korejec vietnamec anebo američan atd... at je to kdo chce, rikas to o nem jak kdyby za to mohl ze je Korejec
-
-
-
-
-
To tvá poznámka o Ozzym je velice směšná, ty ani nevíš, kdo to je. Viděla jsi dokument God Bless Ozzy? Pusť si ho na Youtube, co Ozzy přežil a zažil je na smeknutí klobouku. Nějaký Bieber mu nesahá ani po kotníky.
-
-
Neviděla a ani vidět nechci! To bych se možná ještě pozvracela! Mě stačilo když jsem viděla dokument o Justinově kariéře Never say Never a to se mi Justin ještě nelíbil ale jak jsem se na to podívala totálně jsem vyměkla a začala jsem ho mít ráda. Já Ozzyho nenávidím a tak to zůstane ale rozhodně nelezu na jeho stránky a tam ho nekrituzuju!
A navíc dostal vůbec Ozzy 1. cenu za American Music Awards za nejlepšího zpěváka, nebo vyprodal někdy Madison Square Garden? Já myslím že ne. Tak nech Justina napokoji Justin toho za poslední 4 roky dokázal více než Ozzy za 40 let. -
-
Holčičko. Ozzy má hvězdu slávy na chodníku v Hollwoodu, několik cen Grammy, vydal několik multiplatinových desek, jako první západní hvězda zpíval v tehdejším SSSR, pořádá Ozzfest, který byl první národní hudební festival věnovaný hard rocku, prodal více než 70 milionů desek jen za svou sólovou dráhu. Stačí ti to holčičko? Justin vyhraje pár hitparád a vy z toho děláte, jako by automaticky byl nejpopulárnější, nejlepší a neoblíbenější zpěvák na světě, což prostě není a ani nebude. Možná je populární mezi dvanáctiletými holčičkami, ale ony jsou těžko reprezentativní vzorek fanoušků hudby.
Takže otevři oči a nesnaž se srovnávat legendu hard rocku, jako je Ozzy Osbourne, s nějakým cápkem, kterému ještě teče mléko po bradě. -
-
1.Nejsem žádná holčička a navíc tím oslovením tady říkáš skoro každýmu
2.Uznávám Justin toho tolik nedokázal ale i tak je to skvělý zpěvák a když se ti nelíbí tak vážně nechápu co tady děláš.
-
-
Tvé komentáře ve mě čím dál častěji vyvolávají reakci smíchu. *1* *1*
-
-
No to píšeš jen proto, že už došly slova.
-
Jo to může ale já to myslím vážně.
-
-
Právě proto.
-
-
-
-
-
Tak Ozzyho nech bejt!!! Hudbě rozumí stokrát líp a nějakej Bieber mu nesahá ani po kotníky!
-
-
To bych teda netvrdila co Ozzy ví o hudbě? A navíc tohle jsou stránky Justina tak si běž na toho svýho Ozzyho!
-
-
Co Ozzy ví o hudbě???? Např umí zpívat!!! Což ta vaše b*zna ne!!!
-
-
když je podle tebe Justin b.... tak sem nelez!
-
-
Donuť mě.
-
-
-
Hele, jsi zdravá? Víš jak dlouho je Ozzy v hudebním průmyslu? Je mu přes 60 a pořád zpívá. Ozzy je pojem milá zlatá.
-
-
Hmm... To dokazuje že je už u někoho odepsanej když mu je přes 60 let! Ozzy byl možná populární v roce 1970 a měl třeba hodně fanoušků ale ted... ted je podle mě Justin nejpopulárnější zpěvák! Jinak by přece nevyhrál první cenu American Music Awards za nejlepšího zpěváka!
Ty třeba Ozzyho posloucháš ale já ho v životě neposlouchala a ani nebudu u mě je Ozzy totálně trapnej jinak sorry jestli se to někoho dotklo. -
-
Ty ceny vyhrál jenom proto, že pitomý vypatlaný holky, co postrádaj mozek po něm šílí!
-
Vždyť ani nevíš, kdo Ozzy je.
-
-
-
*1* *1* *1* *1* Tak teď jsi mě teda dostala *1* *1* Prej: Co Ozzy ví o hudbě? *1* To už nešlo jinak komentovat.
-
-
-
To máš dobrý, já zas nechápu, že si dnešní holky pověsí nad postel radši nějakýho zženštilýho chlapečka, kterej má v sobě víc estrogenu než ony samy, místo nějakýho pořádnýho chlapa. Ovšem souhlasím s tvojí jednou větou: "Kam ta generace spěje?"
P.S. Srovnávat Justina s Ozzym je rouhání. Myslím, že tenkrát by ani nehrozilo, že bych vypla rádio. Dneska ho radši ani nezapínam... -
-
Jestli tim "pořádnýho chlapa" myslíš Biebera, tak seš norml slepá!!!!!!!
-
-
Přečti si to ještě jednou. Udivuji se tam nad tím, že si dnešní generace holek pověsí nad postel raději nějakýho zženštilýho chlapečka (Bieber) místo nějakýho pořádnýho chlapa (např. Harrison Ford).
-
-
Víš já mám ráda Justina Biebera stejně jako Harrisona Ford a nad postel si nelepím ani jednoho.
-
Jo taaak!!!!!!!! Promiň já myslela, že seš zase ňákej vypatlanej belieber :D
-
-
No dovol :D.
-
-
-
-
-
-
Všichni co nemají rádi Justina tak si jen myslí,že má 9-11 leté fanoušky!A je blbej a neumí zpívat.....atd...mohla bych pokračovat až někam..!Justin má miliardu fanoušků a není jim jen 12...A kdyžby neuměl zpívat tak by mu nedělal manažera Scoter Brown a Usher..!!A nevyhrál by zpěváka roku na ceny EMA!Prostě budu tady se Justina zastávat a klidně pořád!Než si tady hmmm... někdo nedá pokoj a nenechá už Justina být!!I když se to tu mele furt dokola je mi to fuk!!!
-
-
Tak víš co, žádný dospělý člověk Biebera neposlouchá a už vůbec ne žádný chlap (ve vašem věku kluk). Bieber má fanoušky (holky) od 9 - 14 a tím chlapec končí. Kdežto pořádný muzikant má mnohem širší publikum.
-
-
Má jich ale 30 milionů a jsou to i kluci. I dospělí se najdou.
-
-
Tady někdo snídal vtipnou kaši.
-
-
Jo máš pravdu,ty jsi jedl vtipnou kaši!
Bieber je Nejlepší zpěvák a tak to u mne už zůstane! -
-
Víš co? Už si s tím milá zlatá trhni!
-
Já jsem chlap milá zlatá.
-
-
-
-
-
-
omg toto číst ty vaše komentáře je to trapný prej nekoupil ani na rohllík ty nemáš ani na lízátko.. *3*
-
Jestly si myslíte, že nejste starý p.. báby, tak se podívejte na film Kruh 1!!! PAK SE TEPRVE UVIDÍ!!!!!!
-
-
Já souhlasím. Myslíte si, že jste nějaký borci a přitom se jen bojíte říct svůj názor!
-
-
A čeho se jako mám bát?
-
Souhlasím s BFF CeCe majtánkové a Sarah bojíte se že se vám někdo bude smát když přiznáte že se vám líbí! Když ze sebe děláte takový machry tak zkoukněte Texaský masakr motorovou pilou,Brazilský masakr,Noc mrtvol a to jedno z nejhorších hororů SAW a Kruh 1,2 a pak se uvidí jací budete machři-budete pos*aný až za ušima a na Justina si nedovolíte!
-
-
-
(zavedly jsme ho ve třídě)
-
Já a Joanie jsme zavedly Justina Biebra. Ze začátku se nikomu nelíbil, ale jak jsme jim do pořád pouštěly a moc se jim nelíbil. TEĎ HO VŠICHNI MILUJOU!!!!!!!!!!! A možná se nelíbí vašim kámoškám, ale to neznamená, že ho hned musíte nesnášet aji vy!!! Prostě jste jak pos*aný starý báby. SORRY, ALE JINAK SE TO FAKT ŘÍCT NEDÁ!!!!!!!
-
-
No počki jak zavedly? Vy jste ale divný kámošky :O A ještě k tomu ve třídě!!!! To by jsem od vás nečekala :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Já bych vám ho velice rychle odzavedl.
-
-
No to pochybuji,protože všichni vědčinou začnou ignorovat toho kdo mu nadává! A už jdi z Justinové stránky! Chápu a taky respektuji že se ti nelíbí ale nemusíš ho veřejně pomlouvat!
-
-
Nemusím, ale můžu.
-
-
-
-
Už vám došly slova, co??? Víte, že máme pravdu. A možná jsou sice dvě možnosti: 1.Buď ho opravdu nemáte rádi,nebo 2.Se jenom nechcete ztrapnit před kamarádkama!! Ale spíš se nechcete ztrapnit, protože vašim kámoškám se nelíbí. I kdyby, byla by to vaše věc. Né jejich. Prostě se jim to bojíte říct, jako nějaký starý báby!!!!
-
-
A na koho tu mluvíš? Jako chápu, že všechny měříš podle sebe, ale některým z nás není 12 let.
-
A skym si to povidas? Sama se sebou? Tak to ses teda velkej blazen
-
-
Hele já moji BFF znám moc dobře ale rozhodně žádný blázen není tak si jdi trhnout!
-
-
Jestli ti to psychicky pomuze ok ;-)
-
-
Víš co nech mojí BFF na pokoji nic ti neudělala a taky ji vůbec neznáš! Já taky můžu říci že jsi blázen a i když bych tě vůbec neznala!
-
-
Fifleny....ted mě napadají dost nevhodná slova o tobě a myslím že je sem asi radši psát nebudu.
-
OOO BFF takhle si říkají ty fifleny? Ta divna holka BFF :DD si povida sama se sebou ..Takže ty seš vlastně taky blázen když to děláš taky :DDD
-
-
-
-
-
-
Souhlasím s Joanie. On vám nic neproved!!! Tak kdo ho nenávidí, ať vypadne z jeho stránky a už se na ní nevrací!!!!!!!!!!!!! Jenom jeho fanouškům lezete na nervy!!!!
-
Už Justina nechte na pokoji!!! Co vám kdy udělal?!?! Nic! Tak ho neurážejte!!!
Pořád se do něj navažujete a myslím že jste toho napsali víc než dost těch deb*ilních zpáv! Svůj názor jste už napsali a pořád píšete ten stejný názor do kola-stačí snad jednou napsat svůj názor a jít na jinačí stránky! Když se vám Justin nelíbí tak ho alespoň neurážejte veřejně!!!
Chápu že se vám nelíbí ale takových zpráv se snad můžete ušetřit! -
-
Pokud tady někdo pořád něco píše dokola, tak jste to vy. Samá ohraná klišé a dětské nářky. Co ale taky čekat od dětí že?
-
Timhle komentarem nic nezmenis.takovy kecicky :-D mate vsichni smulu vy..no jak tomu rikate ? Beliebers lepsi by bylo debilebers. My si muzeme urazet koho chcem
-
-
No a co tak nezměním ale alespoň ho nepomlouvám jako nějaká k*áva!! Co ti Justin udělal já myslím že nic.
-
Tak aby bylo jasno, nech ho bejt a neurážej ho, nebo vypadni z jeho stránky!!!!
-
-
Zapomněla jsi na výhružku. Bez výhružky to není ono.
-
Smula nevypadnu ;-)
-
-
Víš co?!? Vypadni už lezeš všem Beliebers na nervy! Napiš mi 10 důvodů co ti kdy Justin udělal!
-
-
ty to nechapes!!! Každej je jinej mě se nelíbí ! a nepiš tady co ti on udělal a takový věci! Nic mi neudělal ale MĚ se prostě nelíbí a mám proto svoje duvody proč se mě nelíbí a ty důvody ti říkat nebudu. Dotoho ti nic není
-
-
-
-
-