Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33
    Koukej nejsem žádná holčička jak si můžeš dovolit takhle o někom mluvit?Neznáš mě tak jak víš kolik mě je atd......!!!!Jo a co ty víš,že ho neznám!Mám rodinu v Americe.....A je mi jedno,že si někdo bude na mě stěžovat!.. nebo si o mě něco cokoli myslet.....Vážně se divím,že ztrácíte čas navštěvování jeho profilu,když ho nemáte rádi!Furt píšete jak jsme malé nerozumné Belieberky.....tak proč snama strácíte čas....děte jinam a s.rte na nás!
    • Kronoss1
      Já si to dovolit můžu, protože je svoboda slova, jestli ti to něco říká. A právě jsi potvrdila, že ho osobně prostě neznáš. A tím, že máš rodinu v Americe mě chceš jako oslnit? To možná zabírá na tvé dvanáctileté kamarády, ale ne na mě.
      A už jsem jednou psal. My z vás máme akorát tak srandu.
      • Všem jeho fanouškům není pouze 12 let, kdyby náhodou ;)Špatné informace.
        A ty ho snad znáš? nemyslím si
        Když někoho nemáte rádi tak nemějte, ale neberte to ostatním a nenavážejte se do nás. to dělají pouze ubohý lidi.
        • Kronoss1
          Hele, já s argumentem o tom, že ho neznám, nepřišel. To se musíš obrátit na jiné jedince. To je fakt zvláštní, nevím, co by si na jeho textech (ano něco jsem bohužel slyšel) si vezme dospělý člověk natož chlap. Taky ho chlapi na fotbale vypískali, že jo?
    • já mám příbuzný v americe
      • Tedka se vsichni pridavaji ze maji toho a ji v americe
        • problem?
          • jo problem *3*
    • Toje ale náhodička já mám taky rodinu v Americe
      • Já bydlela v Americe,Amerika je skvělá.
        • Kronoss1
          To bych netvrdil.
          • No má i své chyby ale toho já si moc nevšímám :)
          • A proč bych tam bydlet nemohla? Ted už fakt začínáš narušovat soukromí tak drž hubu! A navíc co je ti do toho kde jsem bydlela?
            • Kronoss1
              Tady to evidentně někdo nepochopil. Má narážka byla na to, že Amerika je skvělá, což podle mě není.
  • Ňuňatá ..
    A ty si zase priznala ze je to buze*ant
  • Zdravím..Tak když už to tady tak žije..Tak přidám taktéže něco..Vůbec nemusím Justina Biebera..A rozhodně pochybuji že je nejlepší zpěvák na světě,znám jich mnohem více co jsou úspěšnější,zpívají lépe a prostě i vypadají lépe..Moc se mi i jeho styl nelíbí,ale tak každý je nějakej..A každý má svůj názor..Ale obdivuji Vás holky,jak ho bráníte,jako smekám,opravdu věrné fanynky =) Takový by si snad přál každý zpěvák..No a to je asi všechno co jsem chtěl *4*
  • aluska33
    A ty ho znáš osobně!!!Jak můžeš vědět,že to neumí?!?!!No a tak asi nevim,že jsou v tom prachy,prosimtě na týhle řeči není nikdo zvědavej.....(hlavně Beliebers!)furt,že je všecko o penězích!!!!!!!!......
    • Kronoss1
      Holčičko, až trochu povyrosteš, tak bohužel zjistíš, že všechno je dneska o penězích. Sama to poznáš na vlastní kůži, až si budeš hledat životního partnera, protože jednou z prvních věcí, kterou budeš hledat, bude to, jestli je finančně zajištěn.
    • Já ho osobně neznám. Ty ho snad osobně znáš? Jak můžeš vědět, že to umí?
  • bože.. škoda že má iba 170 cm... som o 2 cm vyššia:DDDDDDDmilujem ho *14* fuck haters! *16*
  • aluska33
    Je mi někde.....!že píšu furt to stejný!!! Jo když nejsi jeho fanynka jak můžeš vědět,že neumí všecko?!?!V jeho filmu je to všechno zdokumentovaný!Justin se trefí hned na poprví do koše přes velkou halu!Byl nejlepším hráčem v oblasti od kud pochází jak ve fotbale tak v hokeji!!!! Učení mu šlo taky nikdy se nemusel učit!!Vím každej má svůj názor!Ale nejhorší je,že když Belieberky tady někdo pomlouvá atd !A to je často třeba jako když,že jsme něco hmm....já opravdu tady raději nebudu sprostá!!!Tak to jako ne!
    • Milá zlatá, ve filmový branži se točí velká kupa prachů. Producenti se musí snažit zminimalizovat riziko propadáku. Tudíž asi těžko by tam zveřejnili něco, co by nebylo po chuti vám, fanynkám. Hlavně se to musí prodat. Risk, že by film o Biebrovi kritizovali i jeho fanynky...to by byla ironie!
    • Loooooool tedka toho sampona vypiskali
  • No tak přiznávám!! Je mi 7 let hm.. noa co ? každej je ňákej! no!
    • Hej! Kdo mi ukradl přezdívku? To jsem já nepsala!
  • Justin je nejlepší na světě!!! Alespoň podle mě. :)
  • aluska33
    Koukněte na tyto stránky:)(moje tvorba)http://www.justinbieberbeliebers.webmium.com/uvod
    určeno pro fans Justin Bieber :*
    • pěkné stránka :)
  • aluska33
    Jo prej nemá Justin fanoušky jako kluky a dospělí!!? Fakt tak to se ti povedlo!Fakt k smíchu!!! Never say Never! film ve kterém je jeho život....MSG největší aréna(hudební)na světě víš kolik tam bylo kluků!!!!!!(jasně ty se na ten film nepodíváš...) Děsně moc kdyt je to normální,že se zpěváci líbí klukům a když zpěvačky holkám!Při každým koncertě příjdou i kluci!A dospělí?!?! V Americe ho zná každá babka!Na vystoupení v MSG byli všichni až od kluků po babičky a dědy.....!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit