Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33
    Jasně,že nevíš!!Nemáš nic společnýho s Beliebers!!Asi se ani nedíváš na zprávy!Nevíš oněm vlastně nic!!A furt sem budeš lézt!!A všechny Beliebers akorát tak srá..!!!
    • Kronoss1
      Tak promiň, na VIPky na Primě se fakt nedívám. A to jsem ku*va rád, že nemám s tou vaší pošahanou skupinou pubertálních dětí nic společného. A zase používáš ten samý argument, zkus napsat něco, co se dá nazvat argumentem.
  • aluska33
    Má talent!!A ted není vhodný abyste ho tady pomlouvali!Co se talo je něco neuvěřitelnýho!! :((A spoustě Belieberek prostě vadí,když oněm píšete,že neumí zpívat...atd...!!A šílet zněho můžem!!Je to naše věc!!
    My máme svého idola a vy zas svýho!!
    • Kronoss1
      Je to naprosto vhodné, protože nic není černobílé. A nevím, co se stalo tak neuvěřitelného.
    • Klidně si ho zbožňujte, ale jakmile ho začnete srovnávat s hudebníma legendama nedivte se, že se ozvem.
  • Vy jste faakt!!! KOZY holky nechápu proč z něho tak šílite :D* xDDD* co je na něm tak úžásnýho??.. jo je hezký . ale to je asi tak všechno!! :D*
  • Ta diskuze tady je vskutku zábavná a ducha povznášející.
    • Kronoss1
      Já jsem jim několikrát psal, že z nich máme akorát srandu.
  • aluska33
    To jako budete srovnávat 18 letýho kluka,který si šel za snem...a nějakýho dětka???To snad ne!!! Jestli se ti líbí!!Tak jdi někam kde je on!!A když vás tak moc štve,že tu píšem jak ho milujem tak to máte prostě blbí!!!My jsem velká rodina Beliebers!!Nás nikdo nezmění!Můžem si psát klidně furt,že je to nejlepší zpěvák na světě!!Prostě to tak cítíme!!Dokázal toho hodně!!A prostě ho budem milovat....!!Takže tady nezaplétejte nějaký dědy!!
    PS:Belieberky mám pro vás stránku:www.vanulka-pink.blog.cz
    Puste si to video! :'* Je to přeložený vzkaz od Jusse pro Beliebers!!
    Celé video jsem brečela :'))
    • taky nemam ráda, když je někdo proti němu, ale nemusíš to takhle přehánět ne? napiš to lidem který maj stejnej názor jako ty *3*
      • v tom je ten vtip, když to napíše někomu se stejnym názorem tak mu to akorát odkejve, kdežto když to napíše sem tak se s váma může hádat a to je podstata *1* *1* *1* btw z týhle ,konverzace' co se tu vede fakt uch***ám smíchy *1* *1* *2*
    • Kronoss1
      To je tak ... blbý a trapný a ubohý. Ani psát neumíš.
      Ale piš si, co chceš, stále to nebude pravda.
  • Říkáte, že je nejlepší zpěvák na světě. Jenže, Nejlepší zpěvák na světě je titul, který nelze objektivně určit. A pokud bych chtěl někoho tímto titulem ověnčit, můžu jmenovat spoustu jmen, ale rozhodně by mezi nimi nebyl JB, který a) Neumí frázovat b) Má malý rozsah c) Vystačí si s módním oh oh.

Takže, můžete napsat, že se vám líbí, ale ne, že je nejlepší zpěvák, protože to bych já nenapsal ani o svých oblíbených zpěvácích (Ian Gillan, Ozzy Osbourne, Robert Plant, Mick Jagger a tak dále), ale kterým stejně nějaká rychlokvaška typu JB nesahá nikam, ve srovnání s Gillanem je JB jen jakási mikroskopická těžce vyditelná améba, která otravuje ovzduší.
    • Ale Justin je nejlepší pro NÁS Beliebery, a navíc vyprodal snad ten Gillan MSG? Ne. A Justina znají skoro všichni, narozdíl od toho Gillana. No a pak že mu JB nesahá nikam a to se proslavil během roku, tak co sem cpeš nějakýho starýho Gillana, kterýmu je skoro 70 a je aktivní víc jak 40 let a neproslavil se jako JB, možná trochu ale ve srovnání s JB je Gillan stará blecha, která už ani nemá sílu se pomalu hýbat.
      P.S. My beliebeři alespoň jdeme s generací a neobdivujeme starý dědy.
      • Kronoss1
        Blažky to napsal dobře. Ty prostě porovnáváš neporovnatelné. Ty ani nemáš představu. "Fenomén" Bieber není o zpěvu, ale o ksichtu a parfémech atd. Zajímavé je, že se nemluví o prodaných deskách, natož platinových. Stále dostává nějaká ocenění, která moc lidí nezná. Vaše modla je MSG, to je jeho největší úspěch a ještě se sluší podotknout, že ani zdaleka není první, který tam koncertoval nebo tu halu vyprodal. Vy máte 3 argumenty, které vám byly vyvráceny, my máme několik legend a desítky velmi dobrých skupin a zpěváků, kteří hrají pořádnou muziku. A jen tak mimochodem, zpívat na playback a s živou kapelou (natož třeba ještě hrát a zpívat najednou) jsou 2 rozdílné věci.
        • Souhlas s Kronossem. Až na jedno - nejsem rodu mužskýho :D
          • Kronoss1
            Tak to pardon.
      • Jestli tady pořád dokola budete opakovat vyprodaný MSG za největší úspěch hudebního průmyslu, dovolte zase mě připomenout nedávné vypískání při fotbalovém zápase v Kanadě a s tím související další, pro tebe možná zajímavou informaci - ty podle tebe nazývané "staré dědy" (Ozzy, Gillian atd.) nikdo za jejich kariéru nevypískal! Ani jiné skvělé zpěváky, co znám jako např. Serje Tankiana nebo Knoupa Tomopoulose. To je překvapení, co? Tyhle zpěváky (ano, tohle opravdu jsou zpěváci) sice nezná celej svět jako toho vašeho JB, zato ti lidé, kteří je znají a poslouchají jsou jejich skalními fanoušky. Biebra možná zná celá lidská populace, ale polovina ho nesnáší.
        P.S. Na téma dnešní generace mám pouze jednu větu: I don't want to live on this planet anymore.
    • Většina lidí má svého oblíbeného zpěváka/zpěvačku a pro ně jsou ty lidi prostě nejlepší. Já jsem například jméno Gillan nikdy neslyšela :D
  • Jo Justin je skvělej! :)) Vyprodal MSG, to je vrvhol úspěchu, takže bejt váma držím klapačku;) Dostal se z nuly na vrchol. Já ho prostě miluju! ..Justin fever! :))
    • Kronoss1
      Ano, pro něj je to vrchol úspěchu, který nepřekoná. Vyprodat halu a dostat několik platinových desek, ceny Grammy a hvězdu na chodníku slávy jsou neporovnatelné věci. A víš, co je vrchol úspěchu? Být tu přes 40 let a být stále úspěšný a mít spoustu fanoušků, to je úspěch.
      • K tomu taky dojde.
        • Kronoss1
          Sni dál.
          • Já nesním, já stojím v realitě, narozdíl od tebe.
            • Kronoss1
              Moc to nevypadá. Tvá realita je nějaká zvláštní.
  • aluska33
    Možná sis to spletla s jeho mamkou! :/
    Ona měla drsný dětství!Jí ubližoval otec......:/
    A Justin oní říká jaký je skvělí člověk a,že ji miluje nejvíc na světě,že si toho musela prožít v životě hodně...Je užasnej :))
  • aluska33
    Fajn,ale Justin nebyl šikanovanej!To jsi zjistila kde?Jinak souhlasím s lle :)
    • Kronoss1
      Už ho vidím, jak se někde sám brání? To by bylo k popukání.
  • wile.8u.cz web o všem co tě zajimá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit