Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gepardice
    Líbí se mi jeho písně.... *3* *14*
  • Jen se chci omluvit za pravopis píš u z mobilu. Takže k věči. Vy si opravdu myslíte že na něho žárlime? Ja nevidin žádný důvod kromě prachum ale to asi není ten důvod to by jsme si stěžovali na bohatší celebrity. Důvod proč by jsme zarlili asi neexistuje však se ani nedivim. Já opravdu lituju ty jeho fanynky že jim úplně vymazal mozek a mají zkažené mládí. A nevím proč tu všichni melou o tom že zarlime kvůli tomu jak vypadá vždyť nevidím na něm žádné mužské rysy obočí, tělo, tvar obličeje a mnoho dalších má všechno ženské kromě toho tělo ten nemá mužské ani ženské spíš takový jak bych to řek teploussky styl s ním by se normální kluk by se s ním nikdo nechtěl bavit ani kdyby nebyl slavnej neměl žádné peníze ani fanynky. Neříkám že je teplý ale podle mě je to takový minimální homosexuál. Ale když jsem slyšel jeho první písničku Baby fakt jsem si myslel že to zpívá holka v té době jsem ho neznal. To je asi dneska vše. Kdo se mnou souhlasí palec nahoru a kdo ně ať mi ho vysají a dají palec dolů.
    • Promiňte chtěl jsem napsat minimální heterosexual
    • aluska33
      Ničeho nelituj!!!"Nám to nevadí,že nám podle tebe vymazal mozek!!!"
      Je to naše věc kdo se nám líbí!Nemá mužský rysy?!Jde poznat,že o něm nic nevíš a že jsi asi nikdi neviděl jeho fotky2012!!A má už z dětství několik kamarádů!A to ještě nebyl slavnej!Má svůj styl,podle tebe"teploušský"není na tom nic teploušskýho!To,že má moderní učes a oblečení co se mu líbí ještě není teploušský!A co je na tom,že měl mladej hlas!Vážně když o něm nic nevíte a chcete akorát sr.t Beliebers tak jděte do pr.elky!Dokazujete to,že jste ubohý a jen vám dělá dobře když můžete pomlouvat někoho koho mají spustu lidí rádo a záleží jim na něm!
      • Kronoss1
        "Nikdi"? Ty tedy perlíš.
        Ty bys nepoznala chlapa, ani kdyby na něj byla reklama v televizi.
        On má prostě trochu "přihřátý styl", to je prostě fakt a je propastný rozdíl mezi holčičím a mladým hlasem. On měl/má ten holčičí.
      • Já jsem psal že by se s ním žádný normální kluk by se s ním nebavil a možná normální ženská která je na maximum na chlapy
    • Já s tebou naprosto souhlasím.
  • Souhlasím s Kiss.já ho taky moc nemusím ale ne že bych ho nenáviděla.Prostě se mi nelíbí jeho styl hudby.Můj názor je že tahle diskuze k ničemu nevede....někdo ho má rád,jiní ho nenávidí!!!!Tak to prostě bylo,je a bude,ale na druhou stranu mě baví si číst vaše komentáře!!! *3* *15*
  • Vsadím cokoliv,že všichni závistivci,co sem píšou, by chtěli být na jeho místě,mít ten obdiv fanynek, slávu, prachy, pěknou vizáž. No nemám pravdu? *15*
    • Kronoss1
      Hele, tak jsou i bohatší lidi, že jo? A to ostatní? Fakt ne, díky.
    • aluska33
      To je snad jasný!!Každej co oněm píše,že je jen blbej a teplej!Tak závidí!Asi se jen nemůžou smířit stím,že nemají to co chcou!
      • Ne, není mu co závidět. Raději zůstanu na okraji všeobecného zájmu jako umělci Keith Emerson, John McLaughlin nebo Steve Howe (ano, to jsou skutečně umělci) než být obklopen pozlátkem a vědomím, že má muzika je špatná a že mě půl planety nenávidí.
        • aluska33
          Jeho muzika není špatná!No tak možná pro Haters jo!A půl planety?!?Proč by ho jako nenáviděli!!Copak jin(tobě) něco udělal?!Spíš ho jen neposlouchají!Nebo nemají v oblibě!Nikomu nic neudělal!Žije jen svůj sen!A dělá to co má rád!Nechápu proč ho hned někdo přímo nenávidí!
          Až ho poznáš osobně,tak pak říkej,že ho nenávidíš!
          • Kronoss1
            Ale je špatná. Všichni jemu podobní, tenhle "pop" hnus není muzika. Zpívat na playback a zpívat s živou kapelou je jiná liga holčičko. A řeknu ti to na rovinu. Jediní, kteří ho poslouchají jsou ti vaši Beliebers nebo jako se jmenujete a tím to končí. Dospělý člověk si na něm nic nenajde, pokud není pedofil a chlap už vůbec ne.
          • A řekl jsem snad, že ho nenávidím?
            • aluska33
              Tak promin.Jen mě hrozně štve,když ho někdo hnusně pomlouvá!Jak by bylo jim kdyby pomlouvali někoho koho mají rádi oni!
          • Přelož si prosím slovo haters.
  • Justin Bieber nepatří mezi mé oblíbence,ale vážně nechápu ty, co mu tady pořád nadávají. Proč o něm říkáte, že to je bukvice? Kvůli tomu,že o sebe dbá, hezky se oblíká a pečuje o svůj zevnějšek? Mám pocit,že sem píšou zamindrákovaní puberťáci, co mu jenom všechno závidí a nesahají mu ani po kotníky. Každý nějak začínal,vždyť je mu 18, podívejte se třeba na kluky z Backstreet Boys,jak vypadali,když začínali a jak vypadají nyní. Justin se na rozdíl od vás aspoň rozhodl něco dokázat, nemá v hlavě slámu a jeho písničky jsou i docela pěkný,nedávno jsem viděla jeho videoklip (nevím,na jakou písničku) a mile mě překvapil,líbilo se mi to a to jsem o pár let starší než on. Tak mu prosím vás přestaňte závidět,že něco umí a že patří mezi nejbohatší teenagery na světě,rozumím, pro některé jedince, co opékají hamburgery v mekáči, je to tvrdý oříšek. Nikdo ale netvrdí, že nemáte na víc. Stačí jen jít za svými sny. Hodně štěstí.
  • Co si jako myslis??Ze jsem borec?!?Kdyz tady povedes tyhle reci!!O kazdym psat,ze mu je 12!!!Jsi akorat tak v.l!!A uz je to tak trapny!!!Ale no jo jsi chudak!!Ze sem lezes!A nekoho furt poucujes!!!Hled si sam sebe!!Kdyz ses taaak moc chytrej!!Tak proc nevis,ze nema cenu sem neco psat!!Jsme snad pro tebe jen ubohy Belieberky!!?At se kazdej diva sam na sebe!!Nikdo neni dokonalej.A taky vsichni mame chyby!!
    • Kronoss1
      Asi reaguješ na mě. Nediv se mému překvapení, protože ,jako většina 12ti letých tady, taky neumíš stisknout tlačítko "reagovat", ale to nevadí, to přijde.
      Kolik ti tedy je, když ne 12? Tvůj styl psaní jen potvrzuje, že ještě chodíš na základku.

PS: Tvá poslední věta je ,z celého tvého příspěvku, normální a navíc pravdivá. To se tady stalo poprvé.
    • Nedivte se, že si o vás lidi myslí, že je vám dvanáct, protože styl a způsob vašeho psaní tomu neuvěřitelně nasvědčují.
  • hele justine mas dos *9*
  • aluska33
    Nunatá mám tě fakt ráda :DD :)
    • Já tebe taky :D Je fajn že jsme alespoň dvě :)
      • aluska33
        Jo jo :) :)*
  • aluska33
    Ale my si to prostě nenecháme líbit!!Aby tady někdo Jusse pomlouval!!!!
    A stejně se pořád někdo najde!Co se ho pořád bude zastávat!Třeba já!
    • A já!
  • Belieberky, neodpovídejte haters. Prosím nedělejte to, jen tak přestanou. Ale nesmí jim odpovědě vůbec nikdo!
    • Na co si hraješ? Na šéfku? Oni nepřestanou, ani kdyby sem nikdo nic nepsal.
      • Přestaly by, protože by je to už nebavilo.
        A proč si na mě hned tak protivná?
        Já ti nic neudělala. Jen se snažím, aby ho už nechaly na pokoji.
        • Jenže oni nepřestanou, pořád budou psát ty svoje názory na něj. Ono je to nikdy nepřestane bavit, pořád ho budou pomlouvat tomu už nezabráníme, ale alepoň ho můžeme bránit.
          • Njn. Jenže já nechápu, že je to tak baví.
            Jinak promiň, pokud jsem na tebe působila, jako, že si hraju na šéfku.
        • aluska33
          No jo,ale to si myslíš najivně....Vždycky někdo příjde a bude Justina pomlouvat!!To chcem taky!Aby ho nechaly na pokoji.A proto se budem Jusse zastávat!Jak jsem napsala,protože se vždy někdo najde!
          • Kronoss1
            Naučit se už prosím tu gramatiku. Já vím, že je to ve 12ti letech těžší, ale alespoň i/y a nějaká ta cizí slova. Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit