-
Proč ho pořád pomlouváte? Udělal vám snad něco?! Chápu, že někteří z vás ho nemají rádi, ale nemusíte ho uražet. Co kdyby někdo pomlouval vaší mámu - taky by vám to nebylo příjemné.
-
-
Ty jsi asi fakt génius. Nepoznal rozdíl v urážkou mezi matkou, kterou známé celý svůj život a skoro každý den ji vidíme a Bieberem, kterého ani neznáš a v životě jsi ho mohla vidět tak jednou?
-
Souhlasím... Neříkám, že ho musí všichni milovat, ale neměli by jste ho pomlouvat jen protože někdo řekl že se mu to nelíbí...!!! Jasný... Někdo řekne a všichni se po*****!!! Ale takhle to nemá fungovat!!!
-
a proč ty nejsi ani schopná obhájit svůj názor?
-
-
To říká ta pravá.
-
-
-
ahoj prosím rekli by ste mi v jakých filmech graje justin bieber prosim v zivotopise má napsano ze je i herec tak me to hrozne zajíma :) *3* obdivuji ho a chtela bych je hrozne videt :)
-
-
Never Say Never :) ale to je spíš dokument než film ,ale taky dobrý :)
-
On hraje jen v jedné kriminálce...Jinak jeho písničky jsou hodně ve filmech :)
-
-
Jo a jen tak pro tebe ty Ňuňatá, co je de*il samozřejmě vím to je člověk trpící de*ilitou a de*ilita je lehký stupeň slabomyslnosti...
-
Justin bieber je sladkej jak tohle malinový šampáňo
-
Aluska33 - odpovíš mi???
Elena + ňuňatá - a co vy, vy ne? -
-
Vážně!Tak si tak fandíš!Že si myslet,že ti odpovím!!
Pěkně ses u mě sekl/a s věkem!Jo a tvoje jméno není divný?nunatá proč by jí hned mělo být 12?Může se jmenovat jak chce!!Tvoje odpovídá věku tak 10!!! -
-
NO tobě bude asi z vás třech nejvíc. Cože, je ale stejně max.tech 12.
Copak tobě nepříde trapné napsat u justinových písniček se dobře usíná. (napsala elena - ještě to méno omg) nebo jak ňuňaté všem vnucuje jak je bobr úžasný.
Bobr není úžasný, neříkám, že je teplej, jen tak vypadá. A rozhodně se o něm nedá říct, že by byl sexy!!! -
-
Prosimtě nedělej ze sebe frajerku a podívej se na tvojí přezdívku "můůů" (wtf -.- ) a pak něco komentuj.
-
-
ok, v přezdívkách si kvit možná jsme(až na to, že ty narozdíl ode mě to s tou tvojí přezdívkou myslíš vážně), ale to nemění nic na tom, že belieberky jsou natolik trpané, že jim není blbé napsat při justinových písničkách se dobře usíná. (jak jsem psala, tohle psala Elena ... cool jmeno - v úvozovkách) To může napsat jen naprostí d***l!!!
To snad nemůžu myslet nikdo vážně. Nebo psát toto je profil justina biebera a tak sem nechoďte, když ho nemáte rádi. (psala Alanes33)
Uznej že je vážně trapné to psát. -
-
S tím rozhodně nesouhlasím. Noaco že se jí usíná dobře při jeho písničkách? Co je na tom trapnýho? Ty taky třeba děláš věci co mě mi připadaly naprosto trapný. Každý je jinej, tak hned neříkej že jsme debilové.
P.S. A já zase doufám, že ty nemyslíš vážně to co sem píšeš. -
-
Reakce na příspěvek:
Myslím to vážně a to co sem píšu je pravda!!! Vem si co vy belieberky (BOBŘICE) jste udělaly očku . OMG!!!
-
-
Takže to píšete tomu, kdo ho založil. Bože...
-
A ještě k tomu to není bobrova profilovka, ale toho kdo ho založil :-)
-
-
-
-
Ale teď si odpověděla ne ... ?
A kolik ti tedy je? Svými příspěvky a gramatikou dokazuješ, že ti je tak 12. -
-
Víš,že existuje nemoc že se třeba gramatiku nikdy nenaučíš?!!Už mě stím se.ete!!A můžeti být i 15!!Toto je profil Justin Bieber jestli jste si nevšimli!!Už to nemá cenu budete pořád jen vol.vé kteří sem polezou a budou tu oxidovat!!Už je to nad slunce jasný,že si osobě myslíte víc než jste!!Každej je nějakej!Tak se hodte do klidu!
-
-
To je fakt, ale obsah a formu to moc neovlivňuje viď? Já jsem naprosto v klidu, jelikož tu v každém příspěvku nepíši 1 000 vykřičníků a nehysterčím jak malá holka.
-
-
-
-
-
A co je to belieberka?
-
-
Tak touhle otázkou jsi mě fakt dostala. Nevěděla jsem, že toho víš tak málo.
-
Holčička jak fyzicky, tak mentálně.
-
Nekdo kdo ma rad Justina...Zalezi mu na nem...Beliebers proste rodina......
-
-
ňunatá + aluska33 + elena
kolik vám je?
ňuňatá - max 13, ale spíš tak 10, že?
elena - taky max. 13, ale nejspíš 12
aluska33- max. 13, ale nejspíš 12 -
-
Nejsem děvka, abych ti to psala. A mimochodem ty vypadáš na 6 let.
-
-
Vždyť ani být nemůžeš, ještě ti ani nebylo 15, abys vůbec nějaký sex mohla legálně provozovat natož "profesionálně".
-
-
-
Prosím Koukněte se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=Sus57gXCs1E&feature=youtu.be )
-
aluska33 brání bobra
elena usíná při bobříkových písničkách
ňuňatá
no to jméno mluví zha vše - prostě 13-ti leté fanynka bíbra
OMG!!! Kam ten svět spěje!!! Apokalypsa se blíží!! -
-
1. ňuňatá se nejmenuju, to je přezdívka.
2. ta tvoje přezdívka můůů není o nic lepší.
3. nauč se psát.
4. souhlasím jen s větou "kam ten svět spěje". -
-
Nauč se psát, to říká ta pravá.
-
-
Ony z toho vyrostou. Ještě to jsou děti.
-
:) Třeba Justina nemáš v oblibje nebo vůbec,ale aspon neštveš tím,že ho urážíš!!!Že je teplej......Ale prosím když už tak napiš Biebera!
-
-
No, ale on taky vypadá.
-
Když už, tak napiš "v oblibě". Nějaký ty chybči nevadí ale "v oblibje" vážně bije do očí.
-
-
To po ní chceš moc, to je moc složitá gramatika.
-
-
-
-
Při jeho písničkách se krásně usíná.
-
-
to bych měla noční můry blééé *11* *11* *11* *11* *11*
-