Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://justinbieber.unas.cz
  • A když ho nemáte rádi,tak sem prostě nelezte a je to
  • Prosím vás, dejte tomu klukovi už pokoj!!!! Co vám udělal, že ho musíte furt pomlouvat?? Je to obyčejný kluk, který má talent a rozhodl se dělat hudbu, k čemu jste se odhodlali vy?? K ničemu co??? Když čtu ty komenty,jak vyprávíte, že mu nezávidíte, tak tomu nevěřím,protože to co má on, to by chtěl mít každý.....A ani si nemyslím, že by byl špatnej povahově. A že má spoustu fanynek? Tak ať má. Přejte a bude vám přáno. Každýmu se přece líbí něco jiného. Vám taky nikdo nebere vaši oblíbenou hudbu, tak neberte vy jeho hudbu ostatním a nechte všechny dejchat.
  • On je prostě úžasný.Je boží!!! *14* Jeho písničky jsou lepší než nějakých One direction! *3* *15*
  • http://www.jenpromuze.cz/start/13777-justin-bieber-zabil-paparazziho

JUSTIN BIEBER ZABIL PAPARAZZIHO!
    • aluska33
      Taková kravina!!!!Nikomu nic neudělal a nikdy neudělá!!
      Justin byl v hotelu,když se to stalo.A popřál jim upřímnou soustrast!
      Nikdo nemůže říct,že JustinB zabil paparazziho!Takovej kec!Ten paparazzi jen chtěl vyfotit Justina v jeho autě.Ale stejně Justin půjčil auto kamarádovi..
      Ted z toho tady budete dělat zas třetí světovou.....!
      • Četla jsi vůbec ten článek? Páni redaktoři přiznávají, že nikoho nezabil, ale jsou to fajn informace z okolí téhle pseudohvězdy.
        • Ona čte asi jen nadpisy.
        • Lol. Ten článek je náhodou dobrej.
  • Jen se chci omluvit za pravopis píš u z mobilu. Takže k věči. Vy si opravdu myslíte že na něho žárlime? Ja nevidin žádný důvod kromě prachum ale to asi není ten důvod to by jsme si stěžovali na bohatší celebrity. Důvod proč by jsme zarlili asi neexistuje však se ani nedivim. Já opravdu lituju ty jeho fanynky že jim úplně vymazal mozek a mají zkažené mládí. A nevím proč tu všichni melou o tom že zarlime kvůli tomu jak vypadá vždyť nevidím na něm žádné mužské rysy obočí, tělo, tvar obličeje a mnoho dalších má všechno ženské kromě toho tělo ten nemá mužské ani ženské spíš takový jak bych to řek teploussky styl s ním by se normální kluk by se s ním nikdo nechtěl bavit ani kdyby nebyl slavnej neměl žádné peníze ani fanynky. Neříkám že je teplý ale podle mě je to takový minimální homosexuál. Ale když jsem slyšel jeho první písničku Baby fakt jsem si myslel že to zpívá holka v té době jsem ho neznal. To je asi dneska vše. Kdo se mnou souhlasí palec nahoru a kdo ně ať mi ho vysají a dají palec dolů.

P.S. už jsem to tu jednou psal ale co už...
  • Adruska11
    Beliebers nevíte kolik stojí kniha Justin bieber-first step 2 forever: my story? A kde jí seženu?
    • xElenax
      http://www.arara.cz/product/328665

tady stojí 499, ale možná najdeš levněji
      • Adruska11
        děkuju :)
        • xElenax
          Není zač. :)
  • Adruska11
    Proč ho už konečně nenecháte??
    • a proč jo?
      • Adruska11
        a proč ne?
        • protože si vy bobřice musíte uvědomit, že nemůžete srovnávat bobra s hudebními legendamy, bobr bude za 30,40 let pro všechny bude bobr zas jen zvíře stejně jako veverka, pes kočka a nikoho nenapadne ten zpěvák s holčičím hláském.
          • Adruska11
            můžeme si srovnávat koho chceme a on nemá holčičí hlas, ale jestli si to myslíš zajdi k ušnímu pro naslouchátko!
            • Adruska11
              Když ho nemáš rád tak ho alespoň nemusíš pomlouvat.
            • Já s mu plně souhlasím. Je to debi* ten bobr. Taky Eminem ho několikrát urážel. Že je gay a že nemá krást cizí autorská práva.
            • Adruska11
              nevyrostu a uvidíme jestli za 30 let po něm neštěkne pes nebo se ozve hlas jeho věrných belieberek.
            • Alepoň, že s toho vyrosteš a za 30 let po něm vážne něštěkne ani pes.
            • Adruska11
              opakovaný vtip není vtipem a já tam nepotřebuju.
            • to spíš vy by jste měly jít k ušnímu, když nepoznáte zpěv od krákání
  • Elena, proč neodpovídáš, hm? Nevíš co napsat no. Chápu, že v 10seti letech to málo kdo ví!!!
    • aluska33
      Asi je ti teda taky 10,protože se bojíš aby tady nebyl někdo starší jak ty!Když se pořád tak trapně ptáš!!
    • xElenax
      Protože nesedím každý den za PC a nekoukám co kdo píše na osobnostech.cz. Jinak mě by zajímalo kolik je vlastně tobě, když tě tolik zajímá věk ostatních.
      • tak už si x elena jo?
        A odpovíš mi?
        • xElenax
          Je mi 16.
          A nechápu co je špatného na tom, že ráda poslouchám písničky před spaním.
          A odpovíš ty mě - kolik je tobě?
          • Mě je 17.
            A na písničkách před spaním nic, na Bobrovích písničkách před spaním- všechno.
            Ale možná to efekt má, nemusíš se být nočních můr, víš, že nic horšího, než ty jeho písničky už tě nepotká. :D
            • xElenax
              Je to moje věc, co poslouchám,a né tvoje.
              Ty máš na Justina svůj názor, já mám na něj svůj názor.
              Ty mi ten můj nevezmeš. A já ti nebudu brát ten tvůj.
              Ale nechápu, že tě baví sem o něm neustále psát něco špatného.
    • a proč by ti měla odpovídat? proč tě furt tak zajímá kolik tady všem let? už je dost trapný.
  • Ale on neni vaše máma!!!!! *7*
    • You dont say!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit