-
Ještě něco,když tady budete Justina pořád pomlouvat, tak si nemyslete, že mu tím uškodíte nebo že mu klesne popularita. Škodíte akorát sami sobě!!!!
-
Hele je jasný, že všichni ,co ho tady pomlouvají, mu jenom tiše závidí...popularitu, peníze, majetek, fanoušky, život na vysoké noze, že si v osmnácti letech může dovolit Ferrari, Lamborghini, Porsche, mít barák za několik milionů, cestovat po celém světě, může mít prakticky skoro všechno, je zajištěný do konce života. Ano,závist z vás tryská na míle daleko,tak si to konečně přiznejte, protože kdyby vám byl ukradenej, tak sem nebudete lozit a nebudete ho pomlouvat, závistivci. Závistivý český národ se opět projevuje v celé své kráse!!! Teď vážně, když se vám tak nelíbí, tak proč sem chodíte a drbete? Proč ten čas nevyužijete lépe,abyste si místo těch blbých keců taky mohli splnit svůj sen? Proč vám tolik vadí, že je tak populární a má spoustu fanynek? Mám pro vás blbou zprávu, ať chcete nebo ne, Justin má talent, něco umí a hodně toho dokázal a to není jenom práce jeho managementu,ale zasloužil se o to sám svojí pílí a manažer je od toho,aby radil, co a jak nejlíp udělat. Manažera mají i vaši oblíbenci,tak nechápu,proč Justinovu popularitu hážete jen na jeho manažera. Pokud by byl Justin poleno,tak ani ten nejlepší manažer z něho hvězdu neudělá!! Rozumíte tomu??? Nerozumíte, že jo.....Ani se tomu nedivím. Třeba se tou zlobou a závistí zalkněte.
-
-
Ty děláš jako by byl jediný Bieber populární a jako by i jiní mladí umělci neměli peníze a slávu. Špatně holčičko. Možná je čas oprostit se od své argumentace o závisti a opravdu se zaměřit na tu hudbu a trochu se zamyslet. Opravdu si myslíš, že mu všichni ti lidé závidí? Jediné, co by se dalo závidět jsou ty peníze, ale on není jediný, který ty peníze má. Já bych řekl, že si spíš nechcete přiznat, že to není jen o Biebrovi, ale hlavně o jeho muzice a o dnešním směřování popu, které je tedy katastrofální. Bieber je nyní typický příklad muziky, která nemá hlavu ani patu, natož srdce. Já také nejsem nijak žánrově vyhraněn. Ve fitnessu je nejlepší hard rock nebo metal, ale nebráním se ani jazzu nebo Mozartovi, Dvořákovi, Smetanovi a dalším. Ani ten pop mi nevadí, když je tedy dobrý a poslední opravdu dobrý pop dělal Jackson.
A mimochodem. Justin v rozhovorech ukázal, že má v hlavě slámu a ne mozek.
-
-
nechápu co proti němu máte je to nejhezčí zpěvák a souhlasim s tim že někdo má rád třeba to ho ozzyho a já mu nenadávam tak proč vy nadáávááte justinovi asi protože ste mentálně postižený . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Proč o něm vykládáte nesmysly, že mu jde o peníze? Já myslím,že jemu jde spíš o hudbu. Já taky můžu říct, že ostatním umělcům jde o peníze, třeba Lady Gaga jde o peníze, Rihanně, Katy Perry, Miley Cyrus, Bon Jovimu, Nickelback, Václavu Klausovi, Lucii Bílé, Beyonce, Justinu Timberlakovi, Freddiemu Mercurymu (šlo), Mariah Carey, Kelly Osbourne, Ozzymu Osbourne, Natalii Oreiro, Baracku Obamovi, Heleně Vondráčkové, Johnnymu Deppovi, Melu Gibsonovi, Kevinu Costerovi, Královně Alžbětě.... Mám ještě pokračovat, tupci?
-
-
I když jsem tam chybně uvedla Klause a královnu (nejsou to umělci),myslela jsem tím spíš všechny slavné lidi.
-
-
Je to prostě jenom o tom že bieber chce ze všech tahat to jak ho zbožnujou on se vyžívá v tom že je na něm zavislejch pořád víc a víc holek o nic jinýho mu nejde *6*
-
-
Každý umělec je rád, když má hodně fanoušků. Víte co, přestaňte závidět splňte si své sny.
-
Jde mu o prachy a za to se nelze na něj zlobit, všem jde o peníze. Teď se tady samozřejmě vyskytne 10 komentářů, které budou říkat pravý opak, ale my, kteří nežijeme na růžových obláčcích víme své.
-
-
Justin je jak nějaká Justýna-není to spíš jméno pro holku? A mně je to jedno, ale trochu mně to dere nervy, proč vy vždycky vy beliebers(co balíte biebera) se necháváte takhle aby vás někdo rozčiloval, tak sem prostě nechoďte no, já něco napíšu nebo i někdo jinej a vy to hned řešíte a rozmazáváte, proč? Vždy je někdo kdo ho má rád, ale taky je někdo kdo ho přímo nesnáší, jako já, ale to je jedno, prostě zkrátka a dobře, vy ně názor nevyvrátíte ani kdybyste ho vynášeli až do nebes tak si to uvědomte, že vy vidíte jen to co se vám nelíbí a hned na to máte názor-jo vklidu, ale já končím já už ASI komentovat nebudu, pokud samozřejmě nebude potřeba, děkuji za pochopení...
-
-
Ale kdo říkal něco o tom, že ho balíme?? My ho akorát podporujeme bože to se jako nesmí nebo co?? Jo a proč vy máte tu potřebu ho svejma komentářema hnedka urážet?? Dobře my to berem, že ho nesnášíte, ale nemusíte Beliebers hnedka nadávat, že jsme malý holky...Spíš vy sem nelezte, když ho nemáte rádi...
-
-
No a co? tak jsenm malá holka je mi 11 let, ale můžu mít svůj názor *4*
-
Ono by pomohlo, kdyby se 97% z vás nevyjadřovalo jako malé holky.
-
-
No možná, že se tak některý vyjadřujou, to já neovlivním, ale nemusíte hnedka všechny Beliebers, protože všichni Beliebers se nechovaj jako malý holky...
-
-
-
-
Je to směšné, je to jako starořecká komedie... Vy si to nechcete připustit, a jakmile to napíšu, tak mě zase pošlete někam, ale po někom, jako je Bieber a mnozí další za dvacet let neštěkne pes. Vy nejspíš jednou dospějete a dostanete rozum a celá ta vaše rodina (ach, jak je to směšné) se rozpadne (jo, teď to popřete, já vím, ale za pár let si o tom můžeme pohovořit). Johann Sebastian Bach tvořil v sedmnáctém století. A stále patří mezi oblíbence moje a mnohých dalších... Ale Justin Bieber? Za tři sta let? Nenechte se vysmát!
-
-
Tři sta let je tři sta let ;) Nikdo neví, co se za tu dobu stane... Bože proč vy všichni řešíte hnedka budoucnost??!! Stát se může všechno! Přítomnost je taková, že my jsme Beliebers, rodina,ano rodina, klidně se tomu smějte nám je tu úplně ukradený, ale my se prostě považujeme jako jedna veliká rodina, tak vám to může bejt jedno ne??!! Každej člověk si může myslet, co chce... Takže neřešte, co bude za tři sta let, ale to, co je teď... Skutečnost je taková, že mi jsme Beliebers a vy jste... no vy jste vy... -.-
-
-
Skutečnost je taková, že generace zpěváků popu, včetně Justina Biebra a mladší, nesmyslně kazí muziku. To, co oni dělají, že zpívají na playback, prodávají voňavky, dělají reklamy, tak to je jen vydělávání peněz, což je samozřejmě naprosto normální a pochopitelné peníze neudělají ze špatných textů a muziky dobré texty a dobrou muziku. Myslet si můžeš, co chceš, ale tohle je fakt, který je prostě nepopiratelný. Vzhledem k tomu, jak to teď vypadá, tak se na Biebera nebude vzpomínat jako na legendu hudebního průmyslu, ale na kluka, jehož tvář si sponzoři představili na figurkách a v reklamách pro dívky. Nikdo, kromě vás, neřekne, že Bieber umí zpívat, anebo, že by byl nějakým vzorem, od toho tu jsou a byli jiní.
-
-
-
*1* vas este bavi stale sa hadat o Biebrovi ??? *15*
-
-
Jak vidíš, vždycky se najde někdo, kdo začne hádku a čeká na to, jak budeme my Beliebers reagovat ;)
-
-
*1* vas bavi sa stale hadat o tom istom ?? *15*
-
jo a kdyby jste se náhodou rozumně rozhodly: https://www.facebook.com/I.Hate.JustinBieber1?fref=ts