-
Proč sem lezete když ho nemáte rádi? Proč nejdete rovnou na Ozzyho profil a nenapíšete tak tam je úžasný? Kažsý má svůj subjektivní názor a každýmu se líbí něco jiného, tak jsou beliebeři hned magoři? Může mi to někdo vysvětlit?
P.S. Já jsem nevydržrla poslouchat ani dokonce jednu písničku od Ozzyho. -
-
Klidně. Stačí se podívat na úroveň jejich příspěvků a hlavně na jejich obsah, který postrádá smysl. Vaše neschopnost věcně reagovat vás jen posouvá dál a dál do nekonečných diskuzí na toto téma a vaše neschopnost uznat argumenty protistrany, když vlastní nemám, tomu také moc neprospívá.
Jen by mě zajímalo, jakou písničku jsi vlastně poslouchala?
-
-
Jo super budete nás ignorovat, to jsem si moc přála, dík. Aspoň můžu říct svůj názor
-
-
kdo říká že tě budu ignorovat?
-
-
Dobrá rada pro fanoušky - nereagujte na poznámky lidí, co ho pomlouvají. Sami nic nedokázali, žere je vlastní neúspěch a tak potřebujou shazovat někoho,kdo něco dokázal a vede spokojený život. Kašlete na ně, pokud se vám Justin líbí,tak je to OK, každému se přece líbí něco jiného,což některé zatemnělé mozky nikdy nepochopí. Ať ho tady pomlouvají třeba do haleluja,Justinovi tím stejně neuškodí,on bude populární i s jejich kritikou.Na jejich kritice vůbec nezáleží, je to jen kapka v moři. Vždycky se najdou závistiví lidi plni zloby, zášti a nenávisti. Prostě chudáci... Takže na ty blbý kecy od antifans nereagujte, protože jim dělá ohromnou radost, když se s nima začnete hádat. Jejich nešťastná povaha jim dává co proto. Prostě je ignorujte a hotovo...
-
Sorry to psal můj brácha z mého pc takže je to za mě :-) , ale jaksi s ním souhlasím (on chtěl být anonym)
-
To jsou ženský no, ty se budou hádat pořád.
I když já si taky osobně myslím, že je blbej, protože i jakejkoliv zedník má větší talent než tady ten JEBE to je fakt úchyll, kdybych ho mněl bodovaz body od 0 do 10 dostal by ode mě hodně bodů, ale mínusovejch, prostě pod 0, prostě -10 bodů by získal, jako zpěvák ovšema i jakocelebrita, ale jako pitomecc by mněl 10, jo ale fakt, toto myslím vážně -
A ty vaše přiblblý kecy, že vypadá příšerně atd. považuju za výpadek inteligence a za zhoršený zrak,protože každý normální člověk vidí, že Justin vypadá úplně normálně jako pěknej mladej kluk. Jenže má tu "smůlu", že se proslavil a zakomplexovaný lidi mu to nedokážou odpustit. Úspěch, prachy ani vzhled. Prostě závist, zloba,nenávist, vlastní neúspěch....co jinýho.
-
-
já vím ale kdyt je to jedno každýmu se nemůže líbit všechno a každej ne!?
-
-
Pořád mi podsouváte, jak je Bieber skvělý zpěvák a jak je jeho hudba úžasná. No dobrá, přinutil jsem se pustit si jeho album Believe. Po druhé písničce jsem to vypnul. Bylo to pro mě několik minut utrpení, kdy jsem poslouchal komerční popík bez ducha a bez myšlenky. A to bych si troufl tvrdit, že žánrová vyhraněnost je mi cizí a je-li pop udělaný dobře, nevadí mi. Takže proč je Bieberova hudba špatná? A) Elektronickou hudbu na počítači umí udělat každý B) Bieber neumí frázovat C) Texty jsou zcela stupidní D) Jak poznamenal Kronoss, je rozdíl zpívat s živou kapelou a nebo na playback.
Prosím, hned pět důvodů a napadají mne další. -
-
Tak se teď vytaste s argumenty. Michal to napsal jasně, stručně a výstižně a ještě uvedl 4 argumenty. Vy ale žádné nemáte co?
-
-
Já se tady nepotřebuju dohadovat s nějakým pošahaným puberťákem, vymýšlet argumenty jak blbec a ponižovat lidi, kterým se Justin líbí. Za prvé mi není 10 jako vám (úroveň vašich komentářů je hodna úrovni 10letých capartů), za druhé na to nemám čas a z těhle puberťáckých hádek jsem dávno vyrostla. Já tady jenom říkám, že mě přijde od vás pěkně blbý a trapný furt psát, jak je Justin hroznej,když to stejně nikoho nezajímá. Jeho fans ho budou mít pořád rádi, i kdybyste mu nadávali nonstop. Když ho nemáte rádi, tak to stačí napsat jen jednou a ne omílat pořád to samé dokola jak.....
-
-
Tak určitě, proč vymýšlet argumenty, že ano? Ono je těžké vymyslet něco, co vlastně nejde ani vymyslet. Souhlasím, že ostatním čtenářům této diskuze (jsou zde vyjímky jako Michal) je opravdu 10 či 12 let. Dovolím si ale zpochybnit, že bys z něčeho vyrostla, protože tu nemáš 1 příspěvek, ale mnohem více.
A pokud to opravdu nikdo nepochopil, tak já se teď už docela bavím na vašimi komentáři, protože jsou opravdu k smíchu. To je ale asi v pořádku, on Justin tu inteligenci taky vysokou nemá, soudě dle jeho rozhovorů.
-
-
-
Pro jeho fanoušky je jeho hudba úžasná, protože se jim to prostě líbí. Tak jako pro tebe je úžasná jiná hudba, tak pro ně je dobrej Justin. Jak jednoduché k pochopení. Ovšem asi jak pro koho.
-
-
Pro vás ano. Ale to z něj pořád nedělá dobrého zpěváka. Takže není nejlepší na světě, ani náhodou.
-
-
Nikdo netvrdí, že Justin je nejlepší na světě. Znám lepší zpěváky,ale nechápu, proč bych to měla cpát na tuhle diskuzi a svůj názor nutit lidem, kteří Justina považují za nejlepšího. Tak at, je to každého věc ne?
-
-
-
-
Já si sobě neškodím, jenom mě štve jak ho každý nebo spíš hodně lidí vynáší až do nebes. Je mladej kdoví jakejch problémů a trapasů se ještě za svůj život dopustí...Ještě něco ADELE, nemusíš sem cpát tolik komentářů.
-
-
A přijde mi stupidní ho odsuzovat hned dopředu, aniž by nějakou blbost udělal.
-
Nikdo ho do nebes nevynáší. Jeho fanoušci ho prostě mají rádi, no a co? A nelíbí se jim, že na něj plivete špínu, aniž byste ho osobně znali. To se jim nedivím. Vám by se taky nelíbilo, kdyby někdo pomlouval vaše hvězdy. Pane Bože,no a co, že je mladej...každej mladej člověk nemusí bejt blbej jak necky a dělat trapasy a kraviny.
-
-
Táhněte odsud všichni pomlouvači, když se vám Justin nelíbí,tak sem nelezte a je to.
-
A taky nerozumím kecům o tom, jak vypadá. Vypadá úplně normálně jako každý 18letý kluk a myslím, že je vážně pěknej. Počkejte,jak bude vypadat, až mu bude 25, strčí vás všechny do kapsy!!! *15*
-
-
Přesně=D*
-