Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polovina lidí si myslí že je to jenom obyčejnej normalní kluk kterej dal par videi na youtube ale tak to není ten kluk musel pomahat svojí mamě aby se vubec uživyli už vas vydim jak vy takhle pomahate sve rodine vam by to bylo uplně jedno tak se nestarejte do člověka kterej to v životě neměl lehke tak jako to mame mi polovina kluku oněm řika že je gay ale tak proč ho kopírujou pokažde co jdu po ulici vydím spostu kluku ze stejnym stylem vlasu a oblečení ZPRÁVA PRO TY CO NEJSOU BELIEBERS:KDYŽ NEJSI BELIEBERS TAK ONĚM NEMŮŽEŠ NIC VĚDĚT MOŽNA JEN TO JAK SE JMENUJE A KOLIT MU JE ALE I TO MOŽNA NE TAKŽE KDYŽ NEJSTE JEDNÍ ZNÁS TAK SE DO NĚHO NESTAREJTE A DEJTE MU POKOJ MUCQ MILUJU VÁS *2*
    • Kronoss1
      Nebudu se obtěžovat to číst, takhle prznit jazyk český je trestuhodné.
    • Nauč se psát!
    • Je jasný, že spousta lidí ho kopíruje, jeho styl se stal stylem tisíců mladých kluků...o tom není debaty. Ostatní to nedokážou sežvejknout, přitom vypadá pěkně, antifans ho prostě chtějí za každou cenu ponížit, to je celej krám, tak vymýšlejí úplný hovadiny, které by nevymyslelo ani tříleté dítě, jenom, aby ho ponížili. Jsou to chudáci. Jděte si poslouchat ty svoje kreatury, na které jste tak hrdi a Justina nechte být.
  • Nerozumím,proč tady pořád řešíte jeho vzhled, když to není podstatný. Justin vypadá úplně normálně, mě se líbí a spousta lidí by chtělo taky tak vypadat. Na nic si nehraje a vypadá přirozeně. Podívejte se třeba, jak vypadají Rammstein, Ozzy Osbourne nebo Alice Cooper. Takhle bych nechtěla vypadat ani po smrti.
    • Kronoss1
      Tak Rammstein je metalová kapela, takže asi těžko bude mít nad sebou duhu a poníky. Ozzymu je 64 a to, že vypadá jak vypadá, bude asi tím, že byl léta na chlastu a drogách a přežil to!
    • Furt sem ne*er Ozzyho, už o něm mluvíš dost dlouho, vůbec nevypadá přirozeně ani normálně, prostě mimino. Trochu mi připomíná mucholapku, taky se na něj lepí samej hmyz a vynáší ho až do nebes
      • Uvědom si prosím, že Ozzymu je šedesát čtyři. Tvůj děda je jistě krasavec, že?
        • Já neříkám, ýe Ozzy vypadá jak mimino, ale že Justin vypadá jak mimino.
          Náhodou Ozzy je dobrej zpěvák *3*
        • Ozzy vypadal příšerně vždycky, to Justin je oproti němu hezounek. A o Ozzym píšu, protože ho tady někdo jmenoval jako dobrého zpěváka, tak na něj píšu svůj názor.
          PS: Můj děda vypadá milionkrát líp než Ozzy a je o dost starší
  • Adele! Na jazyk se mi dostávají opravdu ošklivá slova. Kde jsi do Prčic sebrala, že u hudebních skupin je nejdůležitější zpěv a hudební doprovod je jen doplněk?! To může říct jen chorý mozek bez minimální orientace v kultuře. Představ si, že existují také kapely, které hrají instrumentální hudbu. Ty si myslíš, že by mohly fungovat, kdyby platilo to, co jsi napsala níže?
    • Proboha, tohle může říct s prominutím jen pako, pokud se jedná o instrumentální kapely, tak je asi jasný, že tam tvoří hudba celý základ, to je jasný snad každýmu ne????
      • Jenže to platí nejen u instrumentálních kapel, ale u většiny, která nechce být jen "ta kapela, co doprovází tu hvězdu" nebo co jim nejde jen o to dostat se co nejvýše do hitparády, kde hlasují samé děti ze základky. Existuje spoustu kapel, které jsou stavěny na instrumentálním doprovodu a zpěv vnímají jen jako další nástroj, popřípadě nástroj nějakého sdělení. Jenomže sdělení je u takových lidí, jako třeba JB, zcela nulové.
        • A co ty víš, třeba někomu jeho slova pomáhají, nebuďte tady všichni myšlením zaostalý a koukejte na to ze všech pohledů.
          • Ano, může to pomáhat lidem, kteří nerozeznají kvalitní text od kýče. Pink Floyd měli dobré texty, Yes měli dobré texty, Black Sabbath měli dobré texty, ale Justin Bieber má texty na úrovni dvanáctiletého děvčete, které si čmárá veršíky do sešitu z matematiky.
            • Kronoss1
              Adele: Úplně je vidět, jak se chytáš posledních stébel, které tam ani nejsou, protože ti naprosto došly argumenty. Jsi jako malé dítě, které dupe nožičkou a stále si stojí za svým.
            • No a co, tak ať má!! Třeba i tohle dokáže někomu pomoct.
  • Proč bychom měli být blbí nebo vypatlaní? Jenom protože máme svůj názor?
    Viděla jsem pár jeho videí a ani na jednom nevypadá jako normální člověk, všude vypadá jako mimino, to je dost blbí když je mu šestnáct. No zlatej Tom Klus nebo Kája Gott, aspoň mají HLAS!
    Justin je na úrovni Rtmuse, taky takhle blbě
    Jo a pro ty nechápavé, hádat se nechci a nejsem žádnej heker, vy asi nevíte co je to heker :-)
    • Justin vypadá úplně normálně jako každý mladý kluk. A to, že vypadá mladší než je, jednou dozajista ocení, protože bude vypadat mladší celý život. Mě je přes 20, všichni mi hádají tak o 5 let méně a já jsem spokojená, protože až mi bude 40 a budu vypadat na 35, tak to člověku polichotí. A prosím tě, když tomu tak rozumíš, tak jak by měl vypadat? Má v 18 nosit knírek nebo rovnou plnovous?
      • Kronoss1
        Doktorka medicíny promluvila. Alespoň se nese* do věcí, kterým evidentně nerozumíš.
        • Inteligentní člověk nepotřebuje doktorát, aby pochopil tak jednoduchou věc. Chápu, tobě by nepomohl ani ten doktorát.
          • Kronoss1
            Kde máš nějaké podklady pro své tvrzení o mladickém vzezření?
    • aluska33
      Dementní nebo zaostalá?Je mu je 18!Asi to v 10 nedokážeš pochopit...
      "Kája Gott"Je starej děda,kterýho sem netahej..(Nic proti němu..)
      A Rytmus?Že je Justin na jeho urovni,to jsi vážně posr*la!Nějakýho slováka co jen repuje a divně čumí...Nemůžeš srovnávat s Justinem Bieberem!.......Který toho dokázal v životě víc jak tady všichni dohromady!
      http://www.youtube.com/watch?v=Fs7qgP6MZvo
      • Mně není deset, ale jedenáct *15* *15* *15* *15* *15* Ale ať je mi kolik chce o mně se tady nebavíme *7*
      • Zatím si jen dokázal nas*at 7 miliard lidí minus jeho fanynky *1*
        to co on zpívá není ani muzika, Káju sice neposlouchám, ale to je aspoň zpěvák na úrovni, ale ten Bieber *1*
        Snaží se to oblíkat jako drsňák, v klipech si to hraje na citlivku s velkým srdcem a zpívá to jako holka. No poslouchej to...
        A Gott si aspoň udělal respekt u několika národů, z Biebera si akorát celý svět dělá prd*l *15*

Jinak k tomu videu... Na sociálních sítích má tolik fanoušků, protože to jsou všechno ti jeho 12ti leté fanynky (prostě děti). To samé platí i na prodeji u iTunes. A důvod proč ho posloucháte je spíš ten, že se chováte jako stádo ovcí a když ho jedna z vás začne poslouchat, tak ho začnete poslouchat všechny. A je jedno, jak kvalitní bude mít písničky nebo jestli bude jódlovat, hlavně že to bude Justin Bieber *1*
  • Ti co tu říkají, že Justin nemá hluboký hlas nebo co to tu píšete, tak je vidět, že jste asi nikdy neviděli nějaký rozhovor s Justinem ;) On totiž má hluboký hlas, jenže když člověk zpívá, tak je jasné, že se mu ten hlas o pár oktáv zvedne na horu -.- Takže tyhle argumenty typu Justin má hlas jako holka jsou fakt trapné.....
    • Z toho si nic nedělej, to jsou jen závistivý kecy.
  • Já ho nemám rád jenom proto, že mi připomíná vzhledem souseda, kterej se chová jako kre.én. Ale hlas nemá špatnej. Beauty and a Beat je jednoznačně jeho nejlepší písnička, kterou zatím nazpíval a myslím, že na to má velkou zásluhu Nicki *1*
    Možná mi na něm vadí, že se chová jako nafoukaná hvězdička, která si může všechno dovolit. Uvidíme jak se bude dál vyvíjet. Nejspíš brzy umře, ptze se brzy vyčerpá pod tíhou povinností...
  • aluska33
    Prosím koukněte se...Vím,že jste jen lidi,kteří ani nevědí co pišou,ale měli byste si to uvědomit....Hatres:Opravdu vám to stojí za to?!.....
    http://www.youtube.com/watch?v=Fs7qgP6MZvo
  • Jaj tak když ho nesnášíte, tak proč sem lezete?
    • aluska33
      Jejich malej mozek nepochopíme..=)
    • protože mají vypatláno *3*
  • A Rammstein - to je snad nějaký zpěv?
    • Rammsteinům nijak neholduji, ale je třeba si uvědomit, že u kapel (a to nejen u Rammsteinu) nejde hlavně o zpěv, ale o celkový dojem a o instrumentální podání. Kdežto u sólových zpěváků (jako u JB) jde o jejich zpěv především, neboť zpěvák vystupuje sólově a sám za sebe.
      • A to jsi sebral kde? I u skupin je na prvním místě zpěv, to je základ kapely a doprovod je to vedlejší, jenom doplněk. Když zpěvák neumí zpívat, tak se kapela nemusí ani snažit.
        • Pokud zpěvák Rammsteinů neumí zpívat, jak mi pak vysvětlíš tohle?
          http://www.youtube.com/watch?v=-wBH6HXidO4
          • Pokud Justin neumí zpívat, tak si poslechni Beauty and a beat
  • Justine, jsi vážně dobrej. Jen to těm haters pořádně natři. Máš na to!!!! *3* *3* *5* *4*
    • Ne, nemá, a ty to víš.
      • Ale ano, má, ale ty o tom zatím nevíš. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit