Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řeknu Vám to asi takhle:P. Vy všichni co se tady navážíte do Justina:*! Vždycky bude na světě skupina lidí, která ho bude milovat a skupina lidí, která ho bude nenávidět:/. Možná si posloucháme nějakej rock, punk rock, hip hop nebo co to posloucháte za divnou hudbu, možná máte člověka, kterýho ve svým stylu hudby obdivujete, já ho mám:P. Jako vy obdivujete Boby Marleyho nebo Michaela Jacksona nebo koho ještě, tak my Belieberky zase naopak obdivujeme Justina Biebera a není na tom nic špatnýho. Každej z nás je jinej, každej z náš je sám o sobě origínál. My Belieberky nebo Directionerky Vám taky nenadáváme do vašich oblíbenců, tak proč vy jo? Nikdy Vás hatery nepochopím! Každej zpěvák, umělec, herec v životě dokázal něco jiného, neco vůjímečného co ho proslavilo, právě proto se stal Justin slavným. Někdo se proslavil tím, že natočil film, někdo že vyprodal Madison Square Garden a někdo jako Justin:* tím, že umístil páš videí na youtube;). Uvědomte si, že existují skupiny lidí, každých uznává někoho jinýho. Být Belieberka neznamená být s Justinem od začátku, ale až do jeho konce a stát při něm. Vždycky bude za Justinem stát skupina holek, určitý dav, miliony holek, který ho podporujou, milujou a budou za něj bojovat. Budu jedna z nich a to mi věřte. Možná říkáte, že je Justin:* gay, že zpívá jako holka atd., ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil. Stejně si pořád myslím, že lidi co o něm takto luví mu pouze závidí, co dokázal a co má:P. Nu, vím, že s tím nic neudělám, nedokážu hatery odstranit ze světa, vždy tu budou a budou Justina nenávidět, s tím už nikdo nic neudělá. FOREVER BEIEBERS & DIRECTIONERS. I LOVE YOU!
    • Dovol, abych citoval jednu z tvých mnohokrát opakovaných vět: "ale nikdo z Vás nevíte čím si prošel, co prožil" Ty to snad víš? Ty se s ním znáš osobně? Pochybuji. Navíc je mnoho lidí, kteří si prošli něčím mnohem horším než tenhle hezounek, který je v osmnácti miliardářem.
      • Dovol, abych ti rekla, ze znam Justina natolik jako Belieberka, abych to o nem mohla rict:P. Nezman nikoho kdo by si prosel tim co ON:*. Dalsi dukaz toho ze mu zavidite, ze uz jako osmnactilety kluk je miliardarem;). Jestli ho nemas rad, tak se mi dva v zivote a ani potom nikdy neshodneme:/:P
        • A čím jmenovitě si musel projít? Dost by mě to zajímalo.
          • Tak treba tim, ze jeho mama brala drogy, ze nekdy nemeli ani na jislo proto hral Justin na schodech divadla avon, aby si trochu vydelal a je toho jeste dost, ale stejne, proc ti tady pisu, kdyz Te to nezajima
            • Kronoss1
              Jsou mnohem horší osudy, věř mi holčičko, viz. holocaust, jestli ti to něco říká.
            • To víš, že mě to zajímá. Jenomže tohle není nic, co by mě mělo dostat do kolen. To je jenom habaďůra navlečená ma ne příliš inteligentní lidi, jako jste vy.
    • RESPEKT!!! FOREVER BELIEBERS AND DIRECTIONERS!!! Máš totální pravdu:P;). Myslím, že mluvi za všechny co milujou Justina a One Direction (Niall Horan:*, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles!)
  • Fajn poslouchejtes i svýho miláčka bíbříčka dejte pokoj, hlavně nás co nemáme rádi Biebera, strčte si ho do pr*ele a neopravujte nás a neposílejte někam na vyšetření a takový ty debiloviny
    • aluska33
      Jo budem si ho poslouchat!..A jako vy se neustále navážíte do Beliebers atd...To snad není pravda.My vás máme někde,snad vy nelezte do životů ostatních..
      • Alusko, teda jakékolY mě dostalo. Mně nejde o to se do někoho navážet. Já chci pouze diskutovat o hudbě, od toho se to tady jmenuje diskuse.
  • Chováte se všichni jako mimina! Vždycky bude existovat skupina lidí, kteří ho budou milovat a skupina lidí, která ho bude nesnášet. Takže si myslím, že je zbytečné lidem vnucovat názor, že Justin je skvělý, totéž platí u názoru, že je to i..ot a bůhví další negativní věci o něm. Nechte lidi, aby si udělali na tohoto zpěváka vlastní názor a pak nebudou vznikat tyto debaty o něm.
    • Máš pravdu, ale uznej, že je to vážně kravina o něm říkat, že je to gay, že dělá gaye z jiných lidí, že by nikdy nedokázal uspořádat charitativní koncert a že by se nikdy nevzdal celého honoráře pro charitu. Tohle prostě inteligentní a nezamindrákovaný člověk nemůže říct, tohle může říct možná jen někdo, kdo ho zná osobně a velmi dobře. Tahle diskuze je jako házet perly sviním. Nikdo ho tady nezná a přesto každej do puntíku ví, jaký je, co by udělal a co ne. To je vážně dětinský. Pro chytrého a inteligentního člověka je tahle diskuze ZTRÁTA ČASU, proto už se jí nezúčastním. Nemíním tu ztrácet čas se zakomplexovanými lidmi, který si tady o něm vymýšlejí naprostý sci-fi.
      • A proč bych nemohla být dětinská když jsem dítě? Já se za to nestydím, že je mi 11 vy paka!
      • Já jsem nenapsal, že se mu nepodaří uspořádat charitativní koncert, nehledě na to, že jich je mraky a že většinou jde jen o laciná gesta. Já jsem napsal, že se mu nepodaří udělat něco jako Live Aid, a nepodaří se to ani nikomu jinému.
  • Chtěl bych vidět toho notorického dislikeáře.
  • A když nejde ani o ten vzhled, ale jen o hudbu, tak proč furt píšete, že Justin vypadá jak mimino? To má v 18 letech nosit knír, bradku nebo snad rovnou plnovous?
    • Kronoss1
      Prosím reaguj na danou osobu a nepiš nový komentář. Děkuji.
    • Zase sčítáš jablka s hruškami, protože já jsem napsal, že jde o hudbu, kdežto že Bieber vypadá jak mimino napsal někdo úplně jiný.
      • Hm to ja napsala, že vypadá jako mimino :-) a je tompravda
  • A - k té ošklivosti rockerů, třeba takový Jim Morrison je určitě zarostlý, vlasatý a hrubý primitiv, který je celý hrozně šeredný a kterého nikdy ani jedna dívka nemilovala.

http://www.tokeofthetown.com/2010/12/08/Jim-Morrison1.jpeg
    • Nepsala jsem, že jsou všichni oškliví.
      PS: A ty asi moc dobře víš, jaké vztahy má Justin s Rolling Stones a s Paulem McCartneym viď, a kdo ho bere vážně a kdo ne. Pardon, já jsem zapomněla, že Mick Jagger je tvůj otec, Paul strejda a Justin tvůj soused, takže to víš všechno na 100%.
      • Mně jde o to naznačit, že všechny lidi z jedné skupiny házíš takříkajíc do jednoho pytle; vlasatí lidé jsou ošklivější než dnešní mládež s hloupými účesy a rock je jen kravál, o kterém si lidi jako já myslí, že je to kvalitní hudba.
        • Minimálně v jednom pravdu máš - tohle je skutečně diskuse o ničem, poněvadž já ti tady od začátku vysvětluji, že kvalita je kritérium, u kterého nezáleží na vkusu. Je prostě kvalitní a nekvalitní hudba. Samozřejmě to nelze objektivně posoudit, ale každý hudební znalec ti potvrdí, že Justin Bieber prostě kvalitní hudba není, a to ani ve svém žánru.
          • Myslím si, že názory hudebních znalců jsou fanynkám u zadku. A jak jsem psala, Justinova hudba se může ještě změnit, takže se může vyšvihnout do kvalit, o kterých se vám ani nezdálo.
            • Kronoss1
              Aluska: Neříkej mi vole. Já ti taky neříkám krávo.
              A 99,9% jeho fanoušků jsou malé holky - 11 - 15 let.
            • Vole!Nema jen nactilete fanynky-.-!Jo stoji o ne,protoze kazdy zpevak stoji o jakekoly fanousky...Je to uz tady trapne,nikdo nic o nem nevi,ale stejne se do jeho zivota s*re.Mate nudny zivot,ale to jeste neznamena,ze se musite starat i o cizi.Ale vas malej mozek to nepochopi!...
            • Kronoss1
              Děkuji, že jsi napsala fanynkám a ne fanouškům. Už víme, jaké to dítě má jméno.
            • Ano, teoreticky může. To mu nikdo nevezme. A jestli stojí o náctileté fanatické fanynky, ať si je klidně má.
        • A navíc - Justin je mladý a jeho kariéra teprve na začátku, jeho hudba se může ještě měnit, takže se může stát, že jednou Rolling Stones strčí hravě do kapsy.
        • A já se tady celou dobu snažím naznačit, že každý má jiný vkus a to, co někdo považuje za kvalitní hudbu, někdo může považovat za odpad a naopak. Bohužel mě tady nikdo nechápe. Tohle je diskuze o ničem.
          • No ještě že jsi to pochopila, že tady mluvíš s lidmi ktery neznas, takže mluvíš do větru
  • Já Justinovi věřím!! Věřím tomu, že to všem těm pitomečkům pořádně natře až jim spadne brada do klína!! A ještě se budou omlouvat za to, že na něj házeli bezdůvodně špínu. Ono se může stát, že jednou vy budete v nouzi a Justin podpoří nějaký projekt, který vám bude ku pomoci. Co budete dělat pak?? Sypat si popel na hlavu. Je mi z vás špatně.
    • Kronoss1
      Víra je na ho*no. Musíš vědět.
    • Budiž. Až se to stane, tak si o tom můžeme podiskutovat.
  • Pro Michala: Ty Justina znáš tak dokonale, že si troufáš říct, že by nedal žádné peníze na charitu? Tak to jsi machr.
    • Kronoss1
      Pro své růžové brýle na očích jsi zapomněla číst viď?
    • To je marnost nad marnost. Než něco napíšeš, přečti si, na co reaguješ. Já jsem napsal, že Justin Bieber by nikdy celý honorář z koncertu, který sleduje několik desítek milionů lidí, nedal na charitu. Už proto, že se mu takový koncert nepodaří uspořádat.
      • Panebože a jak ty to můžeš vědět? Jsi snad vědma či co? A až se mu to podaří, tak věřím tomu, že by ten honorář dal. Naprosto miluju takovýhle bezprizorní odsuzování lidí, aniž by k tomu byl důvod. Marnost jsi jedině ty.
        • Nepodaří se mu to z pár prostých důvodů: je jiná doba a kdyby JB oslovil kohokoliv, aby se zúčastnil obrovského koncertu a řekl mu, aby veškerý svůj honorář dal na chudobu v Africe, nejspíš by ho všichni poslali do háje i proto, že on je člověk, koho kdokoliv jako Rolling Stones nebo Paul McCartney nemůže brát vážně. A kdyby se mu to podařilo třeba s mladými interprety, stejně by to bylo jen laciné gesto několika miliardářů-pseudoumělců.
          • No jo prosím tě. Vážně nestojíš za jediný komentář. Chtěla jsem tady diskutovat s inteligentními lidmi a ono to vážně nejde. Ty určitě vidíš do budoucnosti co. Ty jsi bůh.
  • Pro Michala: Ty píšeš, že nejde o to, jestli zpěvák fetuje nebo ne, tak proč se tady zmiňujete o tom, že Justin kouří trávu??? Tomu nerozumím. Teď můj názor - já myslím, že na tom záleží, teda aspoň já na to koukám, protože když je v kurzu zpěvák alkoholik a feťák a ví se to o něm, pak spousta pošahaných fandů ho může začít kopírovat,protože si budou myslet, že takové chování je "in". Věřím, že se takoví najdou. Ať mladý holky radši doma slintají nad fotkou Justina než aby propadly nějaký zhulený schíze, která se už ani nemůže vyléčit.
    • Kronoss1
      Zase špatně čteš a reaguješ na špatné lidi.
      Jen tak pro pořádek. Mně je buřt, jestli kouří nebo nekouří trávu. Ať klidně šňupe kokain nebo pervitin, je to jeho věc.
      A jen tak pro zajímavost. Závislost na marihuaně je daleko menší než na cigaretách, bavíme se o stovkách procent
    • Tak za prvé, že Justin údajně kouří trávu, jsem nenapsal já. Za druhé, vyléčit se může kdokoliv, jde jen o lidskou vůli. Za třetí, nikdo nikoho nenutí chovat se stejně jako jeho oblíbený zpěvák. Kdyby tomu tak bylo, hodně lidí v ČR by začalo pít whisky, protože "Vláďa Mišík ji má rád". Za to, jestli člověk začne holdovat nějaké závislosti, si může jen a jen sám.
      • To je jasný, já jen píšu, že existuje spousta slabomyslných lidí, kteří začnou chlastat jen kvůli tomu, že to dělá jejich oblíbený zpěvák. Je to smutné, ale je to tak.
  • Já vážně sním či bdím...nakonec se tady dozvím, že drogy, chlast a fet jsou něco normálního a zpěváci, kteří tomu holdují, vlastně nic špatného nedělají a mají na své fanoušky daleko lepší vliv než mladý kluk, který dělá hudbu pro radost a nemá žádné skandály. Bohnice mají asi vycházky. Tady se teda jeden dozví spoustu zajímavých věcí.
    • Kronoss1
      Tak drogy jsou velice široký pojem. A chlastají všichni. Takže zrovna chlast je normální.
    • Nic takového jsem nikdy nenapsal a ty to víš!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit