-
Já se tady nechci hádat, ale určitě mám v něčem pravdu, protože to že si myslím že Justin stojí za ho*no , jako zpěvák, to mně nikdo nevezme a ani vám BELIEBERS, ale jednou až pochytíte víc rozumu tak si uvědomíte jak jste mu pořád nadržovali a chválili a on si to nezaslouží...
-
-
A co si zaslouží ta tvoje Miley Cyrus? Je to umělá hvězda, která musela nejprve točit pitomej seriál na Disney Channel,aby byla populární, Justin nic takového nemusel. A její hudba je jen pro malý holky. A v Bravíčku se taky objevuje, tak nechápu, co furt řešíš. A navíc ze sebe dělá tvrdou rockerku, i když na to nemá, viděla jsem ji s oholenou hlavou a v nějakým trapným rádoby rockerským oblečku a vyprskla jsem smíchy, protože si hraje na něco, co není. Je trapná a ubohá!!!
-
-
Miley má krásný písničky a myslí si co chceš, já ti to tady pořád nebudu vypisovat, ale já jsem při Miley a proti Justinovi, ty to máš přesně naopak, my bysme si nikdy nerozuměly a věřím tomu, že i kdybychom se znaly tak byjsme v žádném případěspolu nekamarádily
-
-
Mě se zas líbí Justinovy písničky. Kdybych byla kr*va jako vy, tak budu taky Miley nadávat, že je lesba, tak jako vy o Justinovi říkáte, že je gay, jenže já nejsem tak ubohá jako vy.
-
-
Já jen tak mimo. Hudba Miley Cyrus stejná s*ačka jako Biebera.
-
A pro koho je hudba Biebera? :D
-
Adele, nebereš to za dobrej konec, když tady jakoby "na oplátku" začneš pomlouvat idoly haterů JB. Akorát se pak do tebe víc pustí, ale dělej, jak myslíš, ostatně názor na Miley Cyrus ti nikdo brát nebude, stejně jako nám názor na JB :). Já tedy Miley znám jen díky bulváru, ale pokud vím, tak se nechala ostříhat kvůli jedné dívce s rakovinou. Nejdřív si zjisti info, než něco vypustíš z pusy ;)
P.S. Tou tvojí větou "A její hudba je jen pro malý holky" sis to pěkně zavařila. Věř, že nebude trvat dlouho a někdo se zeptá: "A pro koho je hudba JB?" :) -
-
To je sice šlechetné, že se nechala ostříhat kvůli dívce s rakovinou, ale dost dobře nechápu, proč to udělala, když jí tím stejně nepomůže. A já tady mluvím nejen o jejím účesu, ale taky o tom, co nosí za příšerný hadry, vůbec se to k ní nehodí, je směšná, to Justin vypadá aspoň přirozeně a nedělá ze sebe něco, co není (drsnýho rockera) a je mi fuk, jestli mi za můj názor bude někdo nadávat, je to můj názor na Miley a když vy tak nesmyslně pomlouváte Justina, tak já si o vašich oblíbencích taky budu říkat, co chci.
-
Pro Michala: o hudebních kriticích tu bohužel píšeš jenom ty. Máš dost krátkou paměť.
-
-
-
-
To je hrozný, pořád ho vystavujou v tom blbým Bravu, který čtou zamilovaný puberťačky co si říkají fanynky a nebo taky hodně BELIEBERS, žé? Anebo ten Harich, ten jakoby šel v jeho šlépějích, taky debbil, můžou si s JEBE podat ruce. Jo a na Óčku je taky pořád jak Bíbřáč tak i ten "Harik šoumen", no já čekám kdy tam bude třeba Rihanna, Lady GaGa, Katy Perry, Shakira, Miley Cyrus nebo ASPOŇ One direction, ale tihle dva exoti teda to potěš koště no
-
-
Já se na Óčko fakt nekoukám. A rozhodně by tomu Katy Perry ani Lady GaGa nepomohly.
-
Pokud vím, tak třeba Miley Cyrus taky žerou zamilovaný puberťačky.... to je totiž hvězda jen pro náctiletý holky.
-
Z tohoto příspěvku je cítit mnoho závisti, viď, Adele.
-
-
Mysli si,co chceš, ale Miley pomohl ke slávě její táta, jinak by se neprosadila, Justinovi jeho rodiče nepomohli, všechno si zařídil sám.
-
-
Tos reagovala na mě? A pleteš se - Bieber si nic nezařídil sám, zařídily to věci jako YouTube a samozřejmě dnešní zhovadilá společnost plná holek, které diskutují a ani nevědí o čem.
-
-
No hlavně, že ty víš, o čem diskutuješ. Nerozumíš ničemu, pořád se vytahuješ,jak rozumíš hudbě a tvoje názory jsou k smíchu. Ty vážně nedokážeš překousnout, že je Justin slavný a bohatý,pořád tady oxiduješ a snažíš se ho pošpinit, jak jen to jde. Tak mu to konečně přej, že je slavný...
-
-
-
-
Tos teda udeřila hřebíček na hlavičku...hlavně,aby tam byla Miley Cyrus....to je teda hvězda na entou. *15*
-
-
Jo hele já Bravo nečtu, protože nejsem žádná puberťačka a Miley Cyrus mám ráda jako zpěvačku a herečku
-
-
A představ si děvče, že jiní zase mají rádi Justina. To je ale novinka co?
-
-
Ani ne, třeba ty, Adelko!!!
-
-
Myslím, že jeho fanoušků je víc, z toho čísla by ti asi spadla brada.
-
-
-
-
-
-
No, poslouchám to jeho Believe Acoustic (věř akustice?!). Na některých místech si hraje rádoby na bluesmana, odmyslím-li si to nesnesitelné kvílení a vzdychání, zas tak špatné to není. Není to žádný virtuos, ale kdyby se jeho tvorba ubírala tímto směrem a objevily se kvalitnější texty, mohl bych ho ve svém žebříčku povýšit na průměrného popového zpěváka, který se snad časem naučí zpívat.
P.S. Zajímalo by mě, jestli si kytaru nahrál sám. (Poměrně o tom pochybuji) -
-
Tak a jdu si spravit chuť Led Zeppelin. Robert Plant aspoň už ve věku JB uměl zpívat a řadil se mezi nejlepší.
-
-
Že dokázal vyprodat svůj koncert během několika vteřin svědčí o tom, že je to světový fenomén, který si může dovolit vydat o sobě knížku už v 18 letech!! *5*
-
-
Ty už jsi jako Rytmus s tím fenoménem. Světový fenomén jen tak maximálně průjem.
-
-
Jo ať ho klidně pes zakousne:-)
No mně je jedno co s ním bude, hlavně ať se hezky rychle někam zamče a ať si prozpěvuje třeba na hajzlu, ale ať to nenavádí ostatní lidi aby ho poslouchaly, vy co ho posloucháte jste se asi zbláznili, protože on vás akorát svedl k tomu abyste ho poslouchali, ale jinak nic víc, nebojte jednou na to určitě doplatíte!!! Ale my co ho nesnášíme můžeme být vklidu. Je to největší zmetek světa!!! A já svůj názor nikdy nezměním, určitě ne na Biebera -
-
On nikoho nenavádí, fanoušci si ho sami vybrali a to proto, že se jim jeho hudba líbí. Takže máš pech, holčičko. *3*
-
-
Ne, fanoušci (náctiletí i mladší holčičky) si ho vybrali proto, že se o něm píše v Bravu, pořád ho točí na Óčko nebo v nějakém komerčním rádiu (Fajn radio, Evropa 2 atd...).
Edit: Dnešní člověk bez orientace v méně známé hudbě má v podstatě na výběr mezi JB, 1D, Rytmusem, Lady GaGa nebo Linkin Park, popř. dalšími komerčními (s)hity. A to věru dobrý výběr není. -
-
Linkin Park a s*it?? Propláchni si uši.
-
-
Jo, Linkin Park je elektronickej sh*t.
-
-
Nesouhlasím, ale každý má právo na svůj názor.
-
Tak o tom jsem nikdy neslyšela
-
-
-
No a co????
-
-
-
-
Pro Michala: Prosím tě, co ty víš o kvalitní hudbě? Jak tak čtu tvoje komenty, tak asi velký lejno. Papouškuješ tady názory, který vyplodí nějaký podle tebe kvalitní hudební kritik a myslíš si, kdovíjak zajímavý a chytrý nejsi. NEJSI!!!! Protože nezáleží na tom, co říkají nějací rádoby hudební chytráci, ale záleží na tom, jak moc je ta hudba oblíbená a Justin je oblíbený. Sám jsi tady jmenoval pár interpretů (nějaké dva kluky), které máš rád, říkáš o nich, že jsou kvalitní, já zase říkám, že kdyby byli opravdu tak kvalitní a skvělí, tak už by byli dávno slavní a úspěšní a takhle se jenom protloukají po barech a hospodách. Takže co ty víš o kvalitní a nekvalitní hudbě??? Vůbec nic. K čemu potom jsou ti tví úžasní zpěváci, když je z celýho státu zná 5 lidí?? K ničemu!!
-
-
Jo jenomže Justin není známej hlavně protože je oblíbenej, ale protože je taky hodně komentovanej a taky pořád v nějakým blbým Bravu, který čtou zamilovaný puberťačky jako jste vy BELIEBERS!!!
-
-
No a co, tak mu to nezáviď. Ty se tam nedostaneš nikdy!!!
-
-
Prosím, najdi si ve slovníku, co znamená slovo závidět. Díky.
-
-
Já si to na rozdíl od tebe ve slovníku hledat nemusím.
-
-
A z tebe tryská blbost.
-
Já bych neřekla, závist a nenávist z ní jen tryská.
-
Prosím, přečti si znova, na co jsi reagovala. Z Lauřina příspěvku nečpěla ani trocha závisti.
-
-
-
-
-
Ty dva hochy, které jsem jmenoval... Vzpomínám-li si dobře, máš na mysli asi Michala Kaščáka a Filipa Topola. Ti k mým oblíbeným interpretům nepatří, použil jsem je jen jako příměr. A že neznáš člověka formátu Filipa Topola, to je tvá hloupost. Ujišťuji tě, že ho rozhodně nezná 5 lidí, ale půlka republiky. Žil v těžké době a prošel si mnohem těžšími věcmi než JB. Nepotřebuje dávat videa na YouTube, mít u nich miliony shlédnutí a říkat fanouškům, jak je miluje, aby se jim zavděčil. To je člověk, který hudbě velice rozumí a živí se jí v tom nejlepším slova smyslu. Pro něj je to zaměstnání jako každé jiné. To pro JB ne. Ten je bohatý až hrůza, na koncertech zpívá bez kapely a na patrně i na playback; vydává o sobě knihy a točí filmy, což je neuvěřitelné pokrytectví. Ještě jednou opakuji, že Filip Topol ani Psí vojáci nepatří mezi mé největší oblíbence (i když Kiliána Nedoryho si pustím vždy rád).
-
-
Tak to je vážně vtipný..takže zpěváci či herci, kteří o sobě vydají knihu, jsou pokrytci? Tak to jsi mě pobavil. Takže třeba Beatles jsou pokrytci, o nich je napsáno spousta knih a natočili i pár filmů, Abba jsou pokrytci atd.
Že neznám nějakýho Filipa Topola mě nijak netrápí, protože kdyby za něco stál a byl tak dobrej, jak pořád píšeš, tak by o něm věděli všichni a ne, že ne!!!! Že Justin dává vědět svým fanouškům, že je má rád, je jedině dobře, protože on je má opravdu rád, je to na něm vidět, že je to pokorný a hodný kluk, který to neměl v životě nejjednodušší,takže já mu ten úspěch a slávu přeju,aby se měl líp než dřív. A na youtube si dává videa celý svět, takže pomlč!!!!! -
-
Trapné je, že on vlastně nic nezažil, a tak nemá o čem psát.
-
Ne, pokrytectví je, když o sobě natočí film a napíše knihu člověk, kterému je osmnáct! Určitě je dobře, že se o lidech, kteří se o něco zasloužili, píší knihy. Jenomže to jsou většinou lidi, kterým není míň než čtyřicet nebo padesát, a kteří mají život velice pestrý. Ale ty stejně vždy reaguješ na něco jiného, než napíšu, nebo si to, co jsem napsal, překroutíš podle svého. S tebou je marná diskuse.
-
-
Nevím to přesně, ale Justin je populární asi od 15 let a během těch 3 let toho prožil dost zajímavého, tak proč o sobě nevydat knížku? Každý zpěvák se chce svým fanouškům co nejvíc přiblížit. Holt má tak pestrý a zajímavý život, že si může dovolit o sobě vydat knížku už v 18 letech. Komu se tohle kdy poštěstilo? Ano, ti ostatní vydávají knížky až ve 40 letech, protože nikdy nedokázali v 16 letech vyprodat svůj koncert během pár vteřin. Takže ať Justin vydává knížky třeba každý rok, je to takový fenomén, že si to může dovolit. *5*
-
-
Že vyprodal koncert během několika vteřin, za to můžou hlavně překupníci.
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=4dR65zYRuAc
Vážně se už nad sebou zamyslete!......Toto vaše pomlouvání k ničemu nevede... -
-
Sice jsem psala, že na tuhle diskuze už nevstoupím,ale ráda bych reagovala na tohle video, které mi úplně mluví z duše. Kdyby byl Justin tak mizerný zpěvák a dělal "nekvalitní" pop,který by tahal za uši a nikomu by se to nelíbilo, nedostal by jistě tolik ocenění. Nikdo o něm nic neví a přesto na něj plivou špínu. Bídáci!!! Nikdo z nich nedokázal to co on, v tak mladém věku a pravděpodobně to ani nikdy nedokážou. Jediný, co dokážou na výbornou, dřepět u PC a pomlouvat někoho,pro koho není problém během pár vteřin vyprodat celý koncert!!! To je vážně úroveň. Justin vážně nemůže za to, že jste úplný nuly,který se nikdy na nic nezmůžou,protože jim to jejich zakomplexovaná povaha nedovolí.
Pro jeho fanynky mám radu, kašlete na ty závistivce,co propadají ve škole, blednou závistí,když vidí, co všechno Justin má a jak je úspěšný, hlavně to je dobrosrdečný kluk,který si svých fanoušků váží a miluje je, tak jako oni jeho a nic víc už nepotřebuje. Pro Justina jsou jeho fanoušci vším a antifans mu jsou slušně řečeno u zadku. Vždycky budou existovat lidi,co jenom záviděj nebo říkají,že jeho hudba není kvalitní, názory hudebních kritiků nikoho nezajímají, Justin a Lady Gaga jsou "in",protože dělají pěknou hudbu a co je oproti tomu názor blbých kritiků, kteří sami nic nedokázali,jen blbě kritizovat. Existuje přece spousty filmů, které kritici odsoudili a přesto to byli velmi úspěšné filmy,které se zapsaly do srdcí diváků navždy a stejné je to i se zpěváky. Ta vaše kritika a pomluvy akorát dokazují to, že Justin je megaúspěšný a on si z vás, blbých haterů, vůbec nic nedělá, jste mu volní, takže jestli chcete zbytek života strávit vztekem a pomluvami,tak si poslužte, pak ale nežehrejte na lidi, kteří ten život využili jinak a jsou daleko úspěšnější. -
-
Jen tak pro zajímavost, co děláš za školu ty? A vsadím se s tebou, o co chceš, mám mnohem větší rozhled než nějaký Justin Bieber.
-
Podívej se, on špatný zpěvák skutečně je a jeho hudba je dosti podprůměrná. Za to, že je populární, může jen dnešní generace, která ví o hudbě prd a nerozpozná kvalitu od odpadu, a která se nechává zásobovat od všehoschopných masmédií.
-
-
A koho ty tvoje blbý rozumy zajímají?? NIKOHO. Kdyby byl Justin tak mizerný, ani pes by po něm neštěkl. Neboj se, dnešní generace není blbá, oni dokážou rozpoznat špatnou a dobrou hudbu a když je Justin tak populární, tak to asi svědčí o tom, že jeho hudba je pěkná a má lidem co říct, takže si tu svoji údajně kvalitní hudbu strč za klobouk.
-
-
Ne, dnešní generace nemůže rozpoznat kvalitní a nekvalitní hudbu, protože kvalitní hudbu jednoduše ve většině případů nezná. Řekneš před třináctiletým klukem Pink Floyd - a vzpomene si možná tak na Another Brick in the Wall pt. 2, ovšem o něčem jako Atom Heart Mother nebo Animals v životě neslyšel. Myslíš, že mu něco řeknou jména jako Mahavishnu Orchestra, Weather Report, Return for Forever, Miles Davis, Yes, Emerson, Lake & Palmer nebo Genesis? V 98% případů rozhodně ne.
-
-
Kdo tu mluví o hudebních kriticích??!!
-
Jenže - o oblíbenosti zpěváků nerozhodují hudební kritici, ale fanoušci, co se lidem líbí, to prostě letí a kritici nikoho nezajímají a Justin hraje dobře a jeho hudba je kvalitní.
-
-
-
-
-
-
Každý má svůj názor na všechny věci na světě! Někdo má rád třeba lady Gagu a někdo zase Justina Biebera.
Já osobně Lady Gagu nemusím a nekritizuju ji a tak prosím nekritizujte Justina Biebera když ho nemáte rádi. -
-
Jakou lady Gagu?????
Snad Lady GaGa ne? -
Problém je v tom, že jak Bieber, tak Lada Gaga je prvoplánová popíková s*ačka.
-
-
A to, co posloucháš ty, to nejsou s*ačky?
-
-
Ne, nejsou. Já toho mám naposloucháno poměrně dost a tak kvalitní a nekvalitní hudbu poznám.
-
-
Jak je vidět, tak asi nepoznáš.
-
-
Věř mi, že poznám. Ty jsi neslyšela ani 1% toho, co jsem slyšel já. Navíc k tomu tvrzení máš velice prachbídné argumenty.
-
-
-
-
-
-
Proboha proč Jerry? Nejdřív to je JB a teď zas tohle? Může mi to někdo vysvětlit? *7* No to je debbil a svi.ě
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* -
-
Nejsi Belieber tak to nepochopíš...Jerry je prostě Jerry=D♥
A Walter je prostě Walter..=DTo má Justino tam...=D -
Ty si fanúšička alebo čo ? :D Jerry nie je prezývka pre Justin ale skôr pre to čo má v gatiach :D
-
-
ja osobně mam na j.b. svuj nazor ale nechci pomlouvat jako jini takze se diskuze zříkam *15*