Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kazdej si mysli zenumi spivat ale takhle to neni on krasnej hlas a tak le bude vzdy *2* *1* *9* *12*
  • Je zajmavé číst jak se tu všychni hádate mně by jen zajmalo aby každej napsal schválně o co vám jde proč se tak hádate?? Já si myslím že to lidi dělají jenom z nudy a to je vše jenom aby mohli někoho vyprovokovat...........Ano je to dětinské ale to je uplně jedno protože mezi váma kdo je tady z vás už dospělý!!! *15*
    • Podle mě je zase dětinské, že sem lezeš a ani neznáš základy pravopisu.
    • Kronoss1
      Mé oči!! Ten pravopis ...
      • aluska33
        =D Tak sem nelez a nevypadnou ti..!Bože!no a každej píše nějak..
        • Jenomže tohle je prznění jedné z mála věcí, na které můžeme být skutečně pyšní, totiž jeden z nejlepších, nejpropracovanějších a nejdokonalejších jazyků na světě.
          • aluska33
            =D Si děláš srandu...Nejdokonalejších?=D Ted jsem se vážně zasmála..
            • Samozřejmě. Málokterý jazyk má tak propracovanou gramatiku a tak bohatou slovní zásobu.
  • Justin je ten nejlepší zpěvák na celým světě! Pro mě!
  • A doufám že nepřijede vůbec do ČR ! *11* *11* *11* *11*
    • aluska33
      Jdi se restartovat!!!Když přijede no a?Bude tě obtěžovat?Ne..Tak to ti může být u prdelky...-.-
  • Justin Bieber je nejhorši !!! *11* *11* *11*
  • Je to ten nejkrásnější kluk miluju ho a doufám že jednou přijede do ČR!!! *14*
  • Justin Bieber se mi NElíbí *7*
    • no to je fakt *11*
  • A muzu se Te zeptat kolik ti je, ze pises jako kdyby jsi byl reditel planety a vedel uplne vsechno?? :))
    • Zeptat se můžeš, ale já ti to nechci říkat. Budiž ti nápovědou, že studuju gympl.
  • Vsadila bych hodne ze svyho luxusniho zivota, ze vsichni hateri by chteli vypadat jako ON:*! Mit jeho vlasy, hlas, telo, vizaz, penize a miliony holek! NE, Justin:* nam nevymyva mozky, naopak vy si je vymyvate sami poslouchanim tech vasich sracek jak metal, punk rock, hip hop atd. Ani pustit nahlas si je nemuzes, protoze by ti hned praskla hlava:D
    • Kronoss1
      Jedním slovem: NE!
    • Ne, věř mi, to by nikdo nechtěl, a už vůbec ne tzv. haters.

Jsi jako Adele. Strkáš vše do jednoho pytle. Napíšeš rock je sra*ka. A přitom jsi nejspíš nikdy neslyšela o kapelách a interpretech, jako např. Yes, Emerson, Lake & Palmer, Pink Floyd a podobně. To, milá zlatá, není žádná sračka, ale vrchol hudby v tom nejširším slova smyslu a instrumentální mistrovství.

P.S. Zaregistroval jsem vydání akustického alba JB. Vzhledem k tomu, že jeho "hudba" byla až dosud stavěna na bezduché popíkové elektronice, jsem zvědavý, jak to dopadlo.
      • Jo a jeste neco, pust si taky na youtube vzkaz Justina pro Beliebers cz! Melo by trvat cca 6,5 minuty. Myslim, ze tohle video mluvi za vse:P
      • O nektrejch kaplelech co jsi ted psal jsem slysela a doufam, ze uz nikdy neuslysim. Jak rikam tyhle ho*na me silne nezajimaj. Ty rikas, ze jsou tyhle kapely ("sracky") na vrcholu hudby, ja tohle rikam o Justinovi. My dva se proste neshodneme, tak je zbytecny se tady dohadovat.

P. S. - Zaregistroval jsi dobre. To album je uzasny, pust si ho youtube a pak rikej o Justinovi to co doted rikas:P
        • A napsat o kapelách, jako např. Pink Floyd, že to je sračka, to už je naprostá ztráta orientace. Říkáš, že jsi od nich něco slyšela, zajímalo by mne, co. Troufám si odhadnout, že tak maximálně Watersovinu Another Brick in the Wall pt. 2. Jenomže znáš třeba The Dark Side of the Moon? Jednu z nejlepších a nejprodávanějších desek historie? Wish You Were Here, Animals nebo Atom Heart Mother? Až si to pustíš, tak něco napiš.
        • Kronoss1
          Tak tohle snad hraničí s ignorací. Víš, holčičko, když já napíšu, že hudba Biebera je sračka, tak mám vždy k tomu argumenty stejně jako Michal. Jediný váš smysluplný argument je MSG, to je sice fajn, ale zatraceně málo. Kolik desek bourák prodal? Kolik cen Grammy má? Má hvězdu na chodníku slávy? Kvalitní interpret se většinou pozná podle úspěchů a nějaká American Music Awards, o které jsem slyšel poprvé v životě nic moc neznamená. A říkal jsem to několikrát, zpívat na playback a dělat u toho"ej" je tedy úplně něco jiného, než zpívat s živou kapelou.

PS: Evidentně tak populární nebude, když ho při fotbalovém zápase vypískali.
  • Barborka má naprostou pravdu. Proč někteří z vás používají větu tipu "bobra muže poslouchat jen narostej debil" atd... každému se líbí něco jiného a nám zrovna Justin. Každý je priginál, tak nevím, proč by vám se třeba nemohl líbit Ozzy nebo Michael Jackson. Já je neposlouchám a nenadávám jim ani vám, tak si lasakvě uvědomte, co píšete.
    • Dekuju alespon nekdo me jeste v tomto svete chape:P*. I LOVE BELIEBERS AND I LOVE JUSTIN BIEBER:***!!!. I believe;). I want tickets on Justin's concert:*;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit