Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnohem radši mám Hilary Duff, Megan Fox, Lucie Vondráčková, Tereza fajksová, Monika Absolonová, Taťána Kuchařová, Jitka Kocurová, Amanda Seyfried, Adela Banášová atd, to jsou celebrity, aspoň jsou blonďatý jako já a chytrý jako já a ne takový ořezávátka jako Justýna Bieberová
  • Proč by měl být Justin gay? Kvůli tomu, že se hezky oblíká a dbá o sebe? To není známka homosexuality a vy to dobře víte. Znám spoustu kluků, co o sebe pečují a gayové nejsou, tak si ty vaše zamindrákovaný kecy nechte pro kocoura. Mě osobně se líbí, když má chlap dohladka oholenou tvář, vypadá mladší a hezčí a víc se mi líbí ti hezounci, než nějaký zarostlí tatrmani, které vy tak obdivujete. Justin nosí, co se mu líbí a v čem se cítí dobře, to dělá každý člověk, i vy si určitě oblíknete něco pohodlného, tak nechápu, proč by měl druhé lidi "oteplovat" nebo jak jste to tady říkali. Tak choré mozky vážně potřebují odbornou pomoc!!!!
  • Justin je úchylnej úplně nejvíc klidně věřím tomu, že ukázal zadek a že kouřil trávu, to není nic divnýho a myslím si, že je to velkej sprosťák kterej nic nedokázal a to že pomáhá někomu je pitomost, je to HOWADO, GAUNER, SVINNĚ a všechno nejhorší na světě a můj názor, kterej je jasnej mi nikdo neodepře protože já jsem jediná a nikdo mě z vás nezná takže si na mě nevylejvejte vztek, vy beliebers a fanyny, jste provokativní a trapný
    Chichichichichi
    • Až na to, že on tu trávu nekouřil ;) To byl jeden kluk kterej se jmenuje Robin a je Jussovi hodně podobnej ;) Nejdříve si zjistěte informace a pak tu pište něco o tom, že Justin hulil....
  • Justin je super nej kluk nej zpěvák prostě super *14* *14* nejhezčí kluk na světě přesně je můj typ....prostě fešák
  • Lepší poslouchat Justina, než ty vaše alkofeťácký flujda, co jste tady vyjmenovali, které ve 40 letech vypadali na 60, protože chlastají, fetují, hulí a kdoví co všechno, opravdu krásný vzor pro mladé lidi. Zlatej Justin, ten nic takového nedělá a vypadá přirozeně!!!! No jaké hvězdy, takoví fandové, že???
    • Rozhodně lepší vzor než Justin (opravdu nevypadá přirozeně, to ti rozcuchaní rockeři naopak ano :-D ). Justin a jemu podobní ještě víc "rozšiřují" materialistickou společnost a vůbec dělají z kluků holky (oteplují je) a učí mladé lidi, že je nejdůležitější v životě vypadat dobře a mít co nejdražší hadry, místo mít nějaké morální hodnoty a dobrou rodinu a zaměstnání. Vím, o čem mluvím, sám mám takové přátele, které nejvíc zajímá hodnota a značka oblečení, jsou líní a morálka je pro ně tabu. A pak na nás starší generace nadávají, jak jsme nevychovaní a drzí a mají pravdu! Stydím se za tu dnešní generaci, přestože k ní patřím.
      • Naprosto s tebou souhlasím. Jestliže svět se za poslední desetiletí změnil tak moc, tak jak to bude vypadat, až budu v důchodovém věku? Jestli se ho ovšem dožiju, jestli do té doby nespáchám sebevraždu ze žalu nad hrůzou toho dnešního světa. A - máš pravdu - rockeři s dlouhými vlasy (protože dlouhé vlasy jsou přirozené) vypadají mnohem přirozeněji, něž nějací fouňové s debilním účesem a s fešáckou kšiltovkou na stranu, kterých denně potkávám více něž je zdrávo.
        • Ty fouňové s debilním účesem a s fešáckou kšilkovkou na stranu jsou mi tisíckrát milejší než ti vaši zhulení a všelijak zmalovaní rockeři, to není hudba, co produkují, ale žalostný kravál a najdou se lidi, co tomu říkají "kvalitní" hudba. No, milost s vámi. A taky si myslím, že tihle rockeři, co berou drogy a fetují jsou pro mladé lidi daleko větší hrozba než nějaký Justin Bieber!!!!
          • Takže mi chceš říct, že třeba Emerson, Lake & Palmer jsou kravál? Že Yes nemají kvalitní hudbu? Že Pink Floyd byly jenom smažky, které neuměly hrát? Potěš pánbůh.
      • Ještě pro doplnění... víš, že Justin kouřil/kouří trávu? Lidi mu psali na Twitteru a dávali tam obrázky svých pořezaných rukou se vzkazem, že pokud dál bude kouřit, oni se budou dál pořezávat. (vážím si jejich věrnosti Justinovi přestože si o něm myslím co si myslím, ale doufám že uznáte, že tohle je už pošahanost!).
    • Řeknu ti to takhle: nelze všechny strkat do jednoho pytle, a stejně jako v kvalitní muzice se vyskytují tvými slovy "alkofeťácký fluida," tak i v podprůměrné popové produkci (kam patří i Bieber) jich opravdu není málo. A navíc, to, že někdo bere drogy, by nemělo být pro posluchače důležité. Podstatné je, jakou má hudbu. Marián Varga jednu dobu dost propadal alkoholu a nejspíš i drogám, ovšem to nic nemění na faktu, že jeho hudba je dokonalá. Janis Joplin se na vrcholu své kariéry bez heroinu neobešla, a přece to byla zpěvačka, která neměla a nemá obdoby. Navíc drogy a alkohol prostě k době hippies (i pozdější) patřily. Stejně jako k dnešní hudební produkci patří mnoho podprůměrných "umělců" s prvoplánovými písničkami a mnoho dětí ze základky, které je žerou.
      • Hmmm a vidíš, já třeba zrovna Janis Joplin nemusím, taky o ní můžu říct, že je to podprůměrná zpěvačka, její písničky se mi moc nelíbí a ani její hlas, to všechno je jen otázka vkusu, ale to vy prostě neumíte pochopit. Taky nechápu, co na ní ostatní vidí a slyší.
        • Tys nepochopila, o co mi šlo; chtěl jsem říct, že drogy a alkohol byla hlavně otázka tehdejší doby (ne že by se dneska nefetovalo, ale tehdy měl s drogami zkušenosti téměř každý), dnešní doba má jiné neduhy: třeba tuhle generaci, jíž jsem bohužel součástí.
          • Takže chceš říct, že drogy a fet je něco lepšího? Copak si Justin píchá herák jako ty vaše alkofetky?
            • Je to hnus, přiznávám, ale já se ti celou dobu snažím říct, že posluchači by nemělo jít o to, jestli ten daný člověk skutečně fetuje (navíc je to čistě jeho osobní věc, to on zodpovídá za své zdraví), ale hlavně o HUDBU! A jestliže je kdokoliv skvělý interpret a umělec, na tom, jestli má nějaké osobní problémy a je závislý na drogách, nakonec vůbec nesejde!!! A když píšeš o vzorech, podstatné je, jak pomáhají okolí; slyšela jsi někdy o Bobu Geldofovi a jeho koncertech jako Live Aid? To by někdo jako Bieber nikdy nedokázal, ten možná tak ze svého astronomického příjmu dá pár stovek na charitu.
  • Lepší vypadat jak mimino, než se vyjadřovat jako krávy a volové.
  • Pro Kronnose: Mě že došly argumenty? To vy se tady furt hádáte jak idioti a Justina chcete za každou cenu ponížit, protože jste sami nuly, které nic nedokázali, vytáčí vás to, tak pomlouváte lidi, kteří jsou úspěšní a mají peníze. A že jich Justin má. Vím, že peníze nejsou všechno, ale taky jsou potřeba. Jste všichni vážně pošahaní, kdyby blbost kvetla, tak budete samé poupě.
    • Kronoss1
      Peníze Bieber vydělávat umí, to ale neznamená, že dělá kvalitní muziku a umí zpívat - bohužel.
  • Justin ukázal ZADEK!!!!!
  • m to je pravda, proč se hádat když z toho nic nebude a stejně se ani neznáme :-) :-)
  • Jo půlka lidí je s ním a druhá půlka lidí proti němu, já vím jsem proti němu, ale proč pořád komentujete můj názor?
    Tak si o něm myslete svoje a mě taky nechte abych si myslela svoje, no a bude to ok. Ať je Justinovi kolik chce, vypadá sice mladě, ale není zrovna pěknej
    Dobře fajn je tady stovky názorů např. Že má hezkej, je to gay, je to idiot, je namyšlenj, má talent, krásně zpívá, ale přesto ho nikdo z nás neviděl, ve skutečnosti
    Já tady jednou něco napíšu a už je z toho éra psaní a ozvou se fanynky a zárobeň pomluvači, to je jak nějakej bulvár nebo co, já fakt nevim a sami si přiznejte vy FANYNKY a BELIEBERS, že jste taky někdy určitě někoho pomluvily, protože nikdo není svatoušek.
    Ještě něco lidi, přestaňme se hádat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit