-
"Ale hlavně mám strach ze smrti hudby jako takové. Že tady zbude jen nějaká hudba na každodenní přežití. Hudba jako zvuková kulisa, jako tapeta. Jako zevšednění všeho. V každé kavárně dneska na mě útočí zapnutá muzika, která už není muzikou. Není před ní úniku. Ale kouření tam budou zakazovat."
(Marián Varga) -
-
Tak ono kouření dost škodí zdraví a hlavně nechápu, proč by na kuřáky měli furt doplácet nekuřáci a malé děti. Do haj..u s cigaretama, zdražit vám to o 200%. To by bylo odléčenejch kuřáků.
-
-
Přesně jak píše Blažky... Ovšem u tebe se není co divit, ty vždycky reaguješ na něco, o co v příspěvku vůbec nešlo...
-
-
No a co, že reaguju na cigarety, je to humus. To radši v kavárnách poslouchat blbou hudbu, než dýchat cig. dým. Ovšem někdo má žebříček svých hodnot postavený trochu naruby, viď Michale a Blažky?
-
-
Tak podívej se, to, že někdo kouří, ještě neznamená, že jeho hodnotový žebříček je špatný. A abych předešel tvému zesměšnění, jsem opravdu nekuřák.
-
Tady vůbec nešlo o můj nebo Michalův žebříček hodnot. Nebudu nic už vysvětlovat, ztráta času.
-
-
-
Myslíš, že to sem dával kvůli zmínce o cigaretách?
-
-
To si nemyslím Blažky-smažky, ale reagovat mohu, na co chci...
-
-
No já osobně buď reaguju na příspěvěk a TÝKÁ se to přímo daného tématu anebo nereaguju vůbec. Ale ty si piš co chceš, kam chceš.
P.S. Jestli tohle měl být pokus o zesměšnění mé přezdívky, tak se ti to nepovedlo.
-
-
-
-
Svatá pravda.
-
-
Je pravda, že Justin pojmenoval svoje přirození Jerry?
-
-
Justin ho tak nepojmenoval!!.....To byli Belieber's všechny jeho části těla maji jméno..
-
-
Tak to je už hodně úchylné.
-
-
No úchylné to je, ale k němu to sedí, vždyťje to úch*l
-
-
Jaká část jeho těla se jmenuje Tom? *1*
-
-
-
Je to zmetek, co furt řešíte? Konečně přišli normální lidi, kteří o něm vědí pravdu a pravdou je, že je to maggor zmagořenej
-
Nesnáším Justina, nezávidím mu, mám nudný život a proto ho musím pomlouvat.
-
-
Takže ty bys napsala něco jako: ,, Miluji Justina, jeho písničky jsou plné emocí, které tryskají z jeho textů, sice neumím anglicky a nerozumím jim, ale věřím tomu! Nudný život nemám, protože poslouchám JB! Budu ho bránit do roztrhání těla. JB je prostě nejlepší, protože vyprodal MSG za 20 minut!!!! Na to nikdo nemá! A nezáviďte mu pořád, nevypadá jako gay ani jako holka, je to mužný muž!! " - atd. atd. atd.
Až to budeš číst, tak si k tomu přidej holčičí hlásek a naivní tón. -
-
Jsou to úrážky.
Si trapnej jako Michal nemo naše misis Katherine.
A neurážej Justinovi Ig to vaše je menšý! -
-
A co je to to tvoje Ig? Já znám teda jen IQ.
-
Říká někdo, kdo píše ve slově "menší" tvrdé "y"... (A "IG" místo "IQ") Kam ten náš jazyk jednou dospěje?!
-
-
-
(ironie)
-
-
Michal - nemusíš ho hned urážet!
Katherina - ty jsi fakt (kosočtverec s čárkou uprostřed). -
-
To je moc milé. :)
Jinak nediv se, ale prostě psát o tom, že by Justin mohl nahradit Deppa, je nesmysl. Muselo tě přece napadnout, že se někdo ozve a napíše svůj názor. -
-
A kdyby jsi byla tak blbé, že by ti to nedošlo, snažila jsem se ukázat tvou inteligentní reakci.
Ale přehnala jsem ti to, tak vysoké ig nemáš.
Ty by jsi napsala:
Jako, co mi nadáváš, já mam pravdu, Justin je trapný.
(mluvim k tobě Katherine) jsi trapná a dole jsi se ani neozvala. -
jen pro vysvětlení, to je ironie samozřejmě
-
-
A jaké reakce jsi čekala, když jsi zde napsala, že bys do psychologicky propracované role (jakou role Jacka Sparrowa opravdu je) obsadila místo profesionála J.D.(navíc celosvětově uznávaného a obdivovaného daleko více lidmi než J.B.) někoho, kdo se nechal jednou zastřelit v nějaké kriminálce?
-
-
Přesně. Obsadit JB do takového filmu je jako přivézt zrezlého trabanta na výstavu do Ženevy.
-
-
A teď vážně, takhle někoho urážet je fakt ubohé!!!
-
Ano, to máš pravdu, Beliebers a Justin jsou tak trapní!!!!
-
-
opět jsem chtěla ukázat jak trapně píšete
-
-
A opět jsi jen ukázala svoji vlastní hloupost. Gratuluji.
-
-
-
-
-
-
Justine, jsi borec!!!!!! *14* *5* *4* *3*
-
-
souhlasím!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
Michal
- už mi nešlo reagovat, tak píšu normálně.
Já nevím, zrovna mě napadl, jeliož se dá s Justinem hezky porovnat.
Jinak Justin není jen zpěvák, ale i herec, ale moc nehraje, nestíhal by to, ale kdyby hrál, byl by hodně dobrý. Je i skvělý herec.
Mohl by hrát v pirátech z karibiku, novou roli, nebo někoho nahradit. Alespoň, by se zvdla sledovanost v ženské části publika, protože i ty, které tento žánr nebaví, by koukaly, protože by bylo na koho, jelikož nyní moc teda není na koho koukat.
Nebo v něčem akčním jako Smrtonostná past, že zvládá akčňáky ostatně už předvedl v kriminálce. :)) -
-
Tady je někdo mimo realitu.
-
Velkou část ženského publika v této sérii filmů přitahuje titulní role Johnnyho Deppa. A popravdě Johnny Depp (výborný herec) a Justin Bieber (on někde skutečně hrál?) je každý úplně jiný typ. Z toho soudím, že i ta ženská část publika by velice uvažovala nad shlédnutím dalších dílů, pokud by se v nich (nedej Bože) objevil J.B.
-
-
Johnny Depp je už trochu moc starý a myslím, že by se ostatní dál koukaly radši na něj než na Deppa.
Klidě i kdyby byl Justin obsazen do role Jacka.
A ano, Justin hrál. -
-
No te teda rozhodně ne.
1. je to absurdní, tohle se stát nemůže
2. Justin jako Jack, to přece nemůžeš myslet vážně.
Nemyslím si, že někdo z nynějších fanoušků pirátu z Karibiku, by Justina viděl jako Jacka radši, než Johnyho.
A Johnny není starý, nebo alespoň staře nevypadá. -
1) Na to, že Deppovi bude za chvíli 50 vypadá víc než dobře
2) Sni dál. Fanynky Johnnyho Deppa a Justina Biebra jsou rozdílné. Pokud by nastala ta nikdy nehrozící možnost, že by J.B. nahradil J.D. v roli Jacka, film by přišel o miliony fanoušků (já bych byla mezi nimi). -
-
Naprosto s tebou souhlasím.
-
-
-
-
Promiň, ale představa Justina Biebera v Pirátech z Karibiku (proč vlastně?) je úsměvná. Možná by se začalo dívat víc holek, jenže polovina kluků by se dívat přestala. Asi tak.
-
-
Nepřestala, uvědomila si, že je Justin fajn.
A říkáš usměvavá, takže ho máš vlastně docela rád ne???
A jen tak mimochodem, poedle mě by Justin mohl nahradit v pirátech z kar, i nějakou existující roli. Například: Jacka(rozhodně by vypadal lépe v té roly, je pohlednější, mladší). -
-
Hele, nehodlám se bavit s někým, kdo neumí ani napsat slovo role, kdo nezná výklad slova úsměvný a kdo (jak poznamenala Blažky) těží ze situace, která nikdy, ale NIKDY nemůže nastat. Jasně, nikdo nevidíme do budoucnosti a stát se může hodně věcí, ale pravděpodobnost, že se stane zrovna tohle, je jako že na mě zrovna teď spadne meteor. Myslíš, že by nějaký režisér obsadil do role piráta, drsného chlapa s ještě drsnějším životem, někoho tak zženštilého, jako je právě Justin Bieber? Sotva.
P.S. V jednom z pokračování si zahrál kytarista Keith Richards (pochybuji, že víš kdo to je) a tomu to skutečně sedlo. -
-
Vím, že to není na mě, ale ten hrál tátu Jacka, že? Nebo já se nemusím prát, já sem si tím jistá. Já jen, že máš pravdu, že mu to fakt sedlo.
A napadlo mě, pravděpodobnější, něž že by Justina obsadily do role piráta, je, že by ho obsadily do role mořské panny, je to blbost, ale pořád je to víc pravděpodobné. -
-
Náhodou - taková role by mu sedla :-))
-
-
-
Ne, nevypadal by lépe v této roli. Naopak. A vůbec, proč se tady řeší situace, která stejně nikdy nenastane?
-
-
-
-
Asi jo no
-
Myslím že to jediný Michal pochopil
-
Jak to tady tak čtu tak zatím nikdo nepochopil že tohle je diskuze a tak si sem pochopitelně může každý psát co chce! *7* krom Michala *3*