-
Miluju tě Justine
-
justin biber mi sere *16* *1*
-
omg he is hot hot hot *14*
-
justin válíš a chci být jako ty *3*
-
Jo udělal a není toho málo, například ß serre mezi zpěváky
-
-
Mluv konkrétně.
-
-
Ach jo, Adele... Já ti napíši, že to, co jsi pochopila jako argument, je pouze názor, který podkládám argumenty. To je základní princip diskuse. A ty mi napíšeš, že jsem cvok? To ty považuješ za nějaký argument? Je celkem hrůza, jak děláš rádoby chytrou, a přitom toho nejspíš moc nevíš a nějakou zvláštní inteligencí a diskuseschopností neoplýváš (tak to ostatně napsal předemnou Kronos). Protože jestliže na můj příspěvek odpovíš pouze tím, že jsem cvok, nejspíš příliš diskuseschopná nebudeš.
-
-
Inteligencí neoplýváte vy a pořád to dokazujete. Konkrétně ty si tady hraješ na studnu moudrosti a přitom jen opakuješ jen jedno - Bieber dělá nekvalitní muziku. No tak ať dělá. Se z toho všichni podělejte!!!! Když se vám Bieber tak hnusí, tak z téhle diskuze prostě vypadněte a nechte ho bejt. To, že každý den lezete na jeho stránky a pořád ho ponižujete, svědčí o tom, že máte komplex. A ne, že ne. Teď tady nemluvím o jeho muzice, ale o vás, protože ty vaše ubohý příspěvky dokazují, že asi normální nebudete, lézt každý den na jeho stránky, pořád si vymýšlíte totální hovadiny a přitom to tady nikoho nezajímá. Já už se tady nebavím o jeho muzice, ale reaguji přímo na vás, protože to prostě nejde nemlčet. Přečtěte si ty vaše kraviny za 10 let a budete se chytat za hlavu, jak jste byli trapný a ubohý!!
-
-
Další věc: Tohle nejsou jeho stránky.
-
-
A čí to jsou stránky, teda diskuze? Mojí babičky?
-
-
A v tom je mezi námi rozdíl. Já, když něco řeknu přímo vám, jako, že vám je 13 let a neumíte psát, tak to podkládám tím, co jste zde dosud předvedli a milá zlatá i vyléčený alkoholik by z vás zase začal pít. Oháníš se pseudoargumenty, které mají stejnou váhu, jako svobodný tisk v KLDR. Snažíš se vypadat chytře a sem tam se snažíš psát i něco chytrého, ale zkušenější čtenář a člověk s trochu větším přehledem si všimne, že ztroskotáš na souvislostech a hlubších znalostech, které nemáš. Tento příspěvek to jen dokazuje. Ty nejsi schopna diskuze na žádné úrovni, natož erudované. Piš jako většina tvých vrstevníků tady, kteří si myslí, že důvod, proč Biebera nemáme rádi je ten, že mu závidíme. Ty prostě nedokážeš pochopit, že někteří lidé nezávidí těm druhým vzhled, peníze nebo slávu. Pochop, že tím důvodem by opravdu mohl být fakt, že zpívat prostě neumí a jeho muzika není k poslouchání. Musíte se smířit s tím, že Bieber je zpěvák druhé kategorie, který do síně slávy nepatří a letošní ceny Grammy to jen dokázaly.
-
-
Jo a přečti si ještě jednou ty vaše příspěvky a zjistíš, že jenom vy se snažíte vypadat chytře a hrajete si na studnu moudrosti. Ale opravdu jenom hrajete, moudrosti a chytrosti ve vás není ani za mák.
-
-
Zato ta tvoje blbost je spíš k pláči.
-
-
Díky. Radši blbý než chytrý jako ty.
-
-
Vážně? Tvá lekce z historie mi jasnou představu o tvé moudrosti udělala. Nejsi na tom o moc lépe, než Justin Bieber.
-
-
Reaguje trochu věcně. Tvůj výkřik raněné srny je více než k smíchu.
-
Zato ty jsi studna moudrosti, ale trochu vyschlá.
-
-
-
Já nějaký ceny Grammy nesleduju a je mi jedno, jestli Justin vyhrál nebo ne. Je mladej a může se umístit jindy. A co to tady blábolíš, že jeho muzika není k poslouchání? Tak se podívej, milej zlatej, na záznamy jeho koncertů a zároveň měj po ruce toaleťák se záchodem, protože z počtu těch fanoušků by se ti mohly vyskytnout střevní potíže.
A mimochodem, 13 let mi není ani náhodou a psát umím dost dobře bez gramatických chyb, takže nás neházej všechny do jednoho pytle.
Taky se laskavě podívej na ty vaše údajné argumenty. Váš názor je ten, že Justin je blbej zpěvák a váš jediný argument je, že to o něm říkají hudební kritici. HAHAHA. To jste tak přízemní, že si nedokážete vymyslet svůj smysluplný argument? Já žádné argumenty nepotřebuju, nepotřebuju pořád vymýšlet jak pošahaná puberťačka nějaký důvody, proč se mi Justin líbí. Prostě některý písničky má dobry, některý ne, tak jako většina zpěváků. To jenom vy nerváci nedokážete zkousnout, že se stal slavným, i když to třeba není ten nejlepší zpěvák na světě. Takže určitá míra závisti v tom je. Můžete milionkrát říkat, že není, ale je. A taky jsem nikdy neřekla, že Justin je nejlepší zpěvák, znám lepší, ale nejsem žádná závistivá a zamindrákovaná kreatura, která by mu nepřála úspěch a slávu. Na rozdíl od vás. -
-
Ano, nesleduješ jedno z nejvýznamnějších hudebních ocenění na světě, která je ekvivalentem ceny Oscar u filmu.
Dobře, řeknu ti několik argumentů. 1. Hudba by měla být postavena na hudebních nástrojích, tak jak tomu bylo po celé generace. Jeho "hudba" je postavena na elektronickém počítačovém mixu. 2. Texty. Jeho texty jsou stupidní, omílají pořád jednu a tu samou věc a opakují se tam pořád ty samá slova. Nemá to vůbec žádnou hloubku. 3. Dobrý zpěvák nemusí dělat při každém druhém slovu "ou". 4. Dobrý zpěvák v klipu nezní jako počítačem generovaný hlas. 5. Zpívat na počítačem generovanou muziku a s kapelou je velký rozdíl. 6. Dobrého zpěváka lidé uznávají napříč generacemi, špatného ne.
Věřím, že například Michal přijde i s dalšími argumenty a taky už přišel.
A stále mi podsouváš, že mi vadí, že je slavný. Tohle je mi ale totálně u p*dele, protože věř tomu nebo ne, tak být slavný je pěkně na ho*no.
A já úspěch a slávu přeji lidem, kteří něco umí a že jich v šoubyznysu je, ale Bieber je mezi ně nepočítá. -
-
jo aha no proto na koncertech zpívá písničky které jsou doprovázené jeno mkytarou nebo klavírem.. víš podívej se někdy na koncert. Ano omylna porád tu samou věc zkus napsat ty písničku při které by šílely 36 milionu lidí jo udělá to parkrát no a co?? ale když to dělají repeři tak je to v porádku co?? jo rekni mi jednu ůísen kde zní jako počítač a co třeba black eyed peas?? poslechni si někdy je jo ano víš zajímáví je, že ho podporuje L.A.Read ten neni zas tak mladej na jeho koncerte byla žena kterej bylo pres 50 .... zkus si vymyslet něco jinýho prosimtě :))
Ano bieber nic neumí, no umí hrát na klavír na trubku na kytaru a na bubny umí zpívat, tancovat, repovat. vyprodává arény po celém světe, ale ano on nic neumí :)) vís zamysli se co umíš ty a co umí on :D -
Znovu neschopna reagovat. Jenom útočíš a útočíš a útočíš. Nemáš žádné věcné argumenty. Já se na tvou úroveň nesnížím, já umím reagovat bez emocí a věcně, ale to se o tobě říci nedá.
-
A ty si říkáš dospělej? Závist z tebe pryští na všechny strany a vymejšlíš tady vyloženě naprostý vyjebávky, jak Justina ponížit. Tomu se říká dospělost? V našem kraji se tomu říká mentální zaostalost.
-
Výborně. Právě si dokázala svoji neschopnost reagovat na konkrétní argumenty. Jak se ale říká, nejlepší obrana je útok. Jako větší puberťačka jsi se předvést nemohla. Prý dospělá ..
-
Prosím tě, ty si radši propláchni uši, než začneš s těmi hovězími výlevy. Hraješ si tu na chytrýho, ale nějak se ti to nedaří. Justin umí zpívat i naživo. A ty tvoje kecy, že Justina uznává jenom mladá generace, možná zatím ano, ale copak Rolling Stones si dokázali podmanit celý svět během 2 měsíců?
Mě jsou zas u zadku ty tvoje telecí rádoby argumenty, Justin bude slavnej i bez tebe a tvých kumpánů, tvoje ubohá a směšná kritika mu nijak neublíží, ba naopak, tím, že ho tady drbete a furt shazujete, akorát dokazujete, že to je fenomén, který se vás dotkl a něčím zaujal, protože kdyby ti byl u pr*ele, jak tady furt trotlíš pořád dokola, tak bys na tuhle diskuzi ani nevlezl a vůbec by sis ho nevšímal.
-
-
Osobně jsem se podívala na pár záznamů z jeho koncertů a musím konstatovat, že fanoušků má opravdu spousty. Ano. Spousty a spousty holek v průměrném věku 15 let. Muže jsem tam nezahlédla ani jednoho. Taky normální chlap by se na takovém koncertě musel zbláznit (pozn.: Normální chlap by na takovej koncert ani nešel). Stát sám uprostřed davu uječených a ubrečených puberťaček...z toho bych se zcvokla i já. Sakra, koncerty jsou přece od toho, aby se na nich lidi bavili a ne brečeli! Ano, vím, že tyto holky šly na koncert svého idola, z jehož plakátů se ho doma pomalu snaží i naklonovat a tudíž je pro ně silným zážitkem onoho idola vidět na vlastní oči, ale takových lidí, kterým se poštěstilo jít na koncert své modly je víc a rozhodně při tom nebrečeli...Tudíž...Nechápu to! Může mi to někdo vysvětlit?
-
-
Když už si berete do huby uječené fanynky, tak jsem se vás chtěla zeptat, copak dělaly fanynky na koncertů Beatles? Některé si vyřvaly hlasivky, jiné omdlévaly. To samé dělaly na koncertech Kelly Family nebo Backstreet boys. Trefoval a zesměšňoval někdo kvůli tomu tyto skupiny? Na koncertech KF a BB byly taky převážně mladé holky a to kvůli tomu, že se jim líbila ta muzika a taky kvůli tomu, že tam hráli pěkný chlapi. S Justinem je to stejné, fanoušci mají rádi jeho muziku a fanynkám se navíc líbí jako chlap. A že na jeho koncert chodí spíš mladí než dospělí? Každý mladý interpret imponuje spíš svým vrstevníkům.
-
Přesně jsi to vystihla... Také jsem si pustil jeden záznam. Spousty hloupoučkých náctiletých holek, které mají v ruce Smartphony a řvou jak kdyby je na nože brali. Byl jsem na mnoha koncertech mých hudebních idolů, ovšem skvěle jsem se bavil a užíval si. Nebrečel jsem.
-
-
-
-
-
-
Pro Michala: Neviděla jsem všechny koncerty Rolling Stones, ale takový znalec jako ty by mohl vědět, že každému zpěvákovi nebo skupině se aspoň jednou za život stalo, že ho vypískali. To se prostě stává.
-
-
Tohle se prostě od nějakého rocku 1965 dosud stát nemohlo, neboť The Rolling Stones je špičková kapela, která se zcela zaslouženě stala legendou a po celou svou historii vyprodává stadiony. Samozřejmě ji mohli vypískat někdy v začátcích, ale i o tom bych dosti pochyboval. My máme o vypískání Biebera nezpochybnitelný důkaz, co máte vy?
Edit: RoKu. -
-
Podívej, nepotřebuju se s tebou dohadovat, mě je to fuk, že Justina vypískali, to vy tady z toho děláte senzaci tisíciletí a máte z toho orgáč. Fakt mi není 15, abych si sháněla nějaký pomatený důkazy, kdo byl kdy vypískán. Mě je to srdečně jedno, jestli někdo vypíská Rolling Stones nebo Biebera. Já tady jenom poukazuju na vaši ubohost, jste vážně k smíchu, jak pořád sháníte nějaký důkazy, že je Justin podprůměrný zpěvák. No tak ať je. Já na rozdíl od vás nemám problém s tím přát někomu slávu a úspěch, i když to třeba zrovna není ten nejlepší zpěvák na světě. Když už těch úspěchů dosáhl, tak to asi bude tím, že v sobě má dobrý potenciál a něco v něm je a že to není žádné poleno. No jo, puberta je holt puberta a hormony bouřej co??? *1* *1* *1* *1*
-
-
Mně jen přišlo vtipné, že si někdo myslel, že by ho fotbaloví fanoušci poslouchali. To je fór na nástěnku.
-
-
Fotbaloví fanoušci ho poslouchají, ale nepřející lidi si vždycky vyhledají jenom videa, kde ho někdo vypískal. Jeho úspěchů si nevšímají, protože to vidět nechtějí. *1*
-
-
Já nic hledat nemusím. Jestli tím operuješ, tak to ty musíš dokázat.
-
A fór č.3 je ta tvoje vypatlanost a nenávist. Jen hledej na youtube.
-
To je fór na nástěnku č. 2. Napiš konkrétně, kteří fanoušci - dospělí - fotbalu ho poslouchají.
-
-
-
-
Líp bych to nenapsala, Michale :).
-
-
Díky, díky :)
-
-
-
-
Kronos
Ale uznavas, že Katherine je pí.. Když to o něm napsala? -
Chce se mi z něj blejt!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo souhlasí ať odepíše nebo ať dá like *11*!!!!!!!!!!!!!! hihi *11* do nenávidí Justina Biebera mám vás ráda!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
víš co ty KRÁVO nech si blbé řeči od cesty náhodou od takové blbky je lepší je SUPER
-
-
pro ADELE: Fajn když říkáš že Justin Bieber ,,Něco dokázal" tak mi řekni teda co?????????!!!!!!!!! protože dokázal totální h***o!!!!!!!!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Justin Bieber je d***l vypálenej on a něco dokázat hahahahahahaha *1* -
-
Dokázal se proslavit svou muzikou, jestli jsi to zatím nepochopila.
-