Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí. :)
    • Zbytečná práce, takhle banda tupců si nikdy neuvědomí, že něco dokázal. Nemají žádnou úroveň. A ještě si myslí, že jejich hudební miláčky nikdy nikdo nevypískal. K smíchu!!!:-D Ti se chytají každého stébla, každé malichernosti, aby mohli Justina pomlouvat. To značí jejich duševní nevyrovnanost a nespokojenost sama se sebou a svým životem. Prostě chudáčkové no, ne každý má sílu se povznést nad svoji přirozenou pozemskou ubohost.
      • Jako například vy se svými pseudonázory.
        • Pseudonázory tady máte jen vy. Bieber dělá nekvalitní muziku. Bieber dělá nekvalitní muziku. Bieber dělá nekvalitní muziku. Bieber dělá nekvalitní muziku. Bieber dělá nekvalitní muziku. Bieber dělá nekvalitní muziku. To je snad nějaký argument?
          • Ne, to není argument, ale názor, který podkládám argumenty.
            • ty jsi vážně cvok.
  • Pro Blažky: Justina někdy někdo vypískal?
    • Jo.
      http://www.youtube.com/watch?v=9lXa6_1qemI

A prosím neřikej pak, že "booo" je projev obdivu.
      • A myslíš si, že Bieber je jediný zpěvák, který byl vypískaný. Myslíš, že třeba Rolling stones se to nikdy nestalo?
        • Ne, nestalo.
          • A ty jsi viděl všechny jejich koncerty,že to víš tak jistě?
            • Neviděl, ty snad ano, když to tak víš?
  • Můžeme společně hádat proč se s nim rozešly ty čtyři holky???? *7* Respektive když se společně domluvili na rozchodu ale u žádného z těchto čtyř vztahů(případů)nejsem informovaná že to ukončil ON!!!Proč,když je tak hezkej,slavnej,bohatej,dělá dobrou muziku atd...samozřejmě ze mě mluví IRONIE-ale lidi zamyslete se něco na tom přece jen bude.... *3*
  • Hele ukončíme to takhle... Justin Bieber je blbej,trapnej,hnusnej,vyjebanej,dokonce blije na podiu,pije zkažený mlíko a zpívá jak holka KONEC!!!! :DDD *11* *11* *11* *11* *11*
  • Jako nechápu, to jste tak zlý?
    Musíte o urážet.
    Ano mluvímk k tobe Katherine a k tobě Michale.

A ten váš pirát kytarista je trapnej,jako herec nestojí z nic.
    • Z nich mluví jen závist a nenávist víš? Vsadím cokoliv, že by chtěli být na Justinově místě, i když říkají, že nechtějí.
      • Kronoss1
        Radši se nesázej, prohrála by si i spodky.
    • Kronoss1
      Skončíme v pekle viď?
    • Moment... Ty ses odvážila napsat, že Keith Richards je trapný?!!!
      • No a? Vy to samé říkaté o Justinovi.
        Jinak ty a Katherine jste samozřejmě trapnější, vůbec ničemu nerozumíte.
        Ona urazila Justina a ty jsi jí v tom podpořil. (s tou mořskou pannou)
        • Kronoss1
          Hlavně,že ty něčemu rozumíš. Sranda je, jak se snažíte vypadat chytře, viz. ADELE a kouření, ale nemáte na to znalosti. Vy máte 2 hlavní argumenty. MSG a závidění. Tím končíte. Michal jasně řekl několik argumentů, na které nikdo z vás nebyl schopen reagovat, stejně jako nejste schopné reagovat na mě, pokud se dostaneme více do hloubky.
          Já vám to nevyčítám, chápu, že ve 13 letech toho ještě tolik umět nemůžete, ale proč se pak s námi pouštíte do polemik, které nemůžete vyhrát?

Vaše krátkozraké a naivní vidění světa je opravdu k smíchu.
          • My máme i jiné argumenty. A co Michal napsal tak chytrého a i kdyby něco jo. Tak pořád platí, že naše misis Katherine je totální pí.
            • Kronoss1
              Říct máme jiné argumenty a nikam je nenapsat, je jako říct, že mám 100 miliónů, ale jezdím ve Fabii a chodím ve věcech od Vietnamců.

Michal je o několik stránek dál napsal a já ještě o více stránek také.

Poznámka na závěr - Bieber nebyl ani nominován na ceny Grammy, ale hlavně, že vyhrál American Music Awards.
      • Představ si, že se odvážila. A co má bejt? Pro tebe je trapnej Justin, pro někoho Keith..
        • Problém je v tom, že Keith Richards je nedostižná ikona světové hudby a člen jedné z nejslavnějších a nejúspěšnějších kapel v historii... Je zakládajícím členem skupiny, která vznikla již před padesáti lety a má miliony fanoušků napříč všemi generacemi...
          • Justin má taky miliony fanoušků po celém světě a nepatří mezi ně jenom náctiletí, mají ho rádi i dospělý. Problém je hlavně v tom, že nedokážete uznat, že Justin v popularitě a sledovanosti předběhl ty vaše veterány.
            • S tím rozdílem, že Rolling Stones by na fotbalovém zápase uvítal obrovský aplaus a ne vypískání.
    • Bieber jako herec taky nestojí za nic
  • aluska33
    Belieber's tak co budete se dívat? Dneska ve 2 ráno?:D Já už mám budík!
    http://twitcam.livestream.com/cg7qz
  • Fanouškové, bohužel s těmito paky nemá cenu se dohadovat. Život mají postavený tak trochu naruby, třeba Michal, který radši bude sedět v zahulené kavárně než aby tam poslouchal muziku od Justina Biebera. Smutné bohužel....a vy po nich chcete slušné argumenty? Takoví lidi je nebudou mít nikdy. Michal je asi notorický kuřák a tihle lidi bývají nervní a nevyrovnaní a cigarety jim pomáhají dostat se do takové falešné pohody. Nebo to třeba okoukal od "kvalitního" Ozzyho Osbourna a dalších "kvalitních" rockových potetovaných hvězd, co dělají zaručeně "kvalitní" music. *3*
    • Paka? A že nemáme slušné argumenty? A jaké argumenty od nás chceš slyšet? My tady pouze říkáme svůj názor, stejně jako vy. Podle tebe Bieber zpívá dobře, náš názor je opačný. A dokážeme ho odůvodnit, zase podle toho, jak danou věc vidíme my. Tak funguje princip vlastního názoru a jenom proto máme neslušné argumenty?

P.S. Stále čekám na nějaké SLUŠNÉ argumenty na S. Tankiana nebo K. Tomopoulose. Nebo najednou už se ti nechce navážet do našich (v tomto případě mých) oblíbenců?
    • Adele, běž někam!!! Kuřák nejsem a nikdy jsem jím nebyl. A ano, klidně budu v zakouřené kavárně, než aby všude vyhrávaly odpady, a nebyla to moje slova, ale slova Mariána Vargy, jednoho z nejgeniálnějších hudebních skladatelů poslední doby, jenže ty určitě nevíš, o koho jde. Také nevím, co sem pořád taháte Ozzyho Osbourna. Rozhodně existují kvalitnější interpreti, ale kdybys slyšela třeba Sabbath Bloody Sabbath, tak by ses z té hardrockové síly Ozzyho uhrančivé interpretace skvělých textů za doprovodu skvělého kytaristy Tonyho Iommiho a dunivé rytmiky Ward-Butler musela jednoduše po*rat"!!! Ty nemáš nejmenší orientaci v hudbě. Tvrdá muzika se ti nemusí líbit, ale nepiš o ní, že je nekvalitní, protože nemáš žádné přesvědčivé argumenty. A kde jsi sebrala, že nemám(e) argumenty? Já vás jimi pořád zásobuji. To spíš vy se spokojíte s tím, že vyprodal Madison Square Garden a že závidíme, což ale rozhodně není pravda. Radši budu s přáteli hrát po parcích bluesík, než zásobovat veřejnost a dvanáctileté holčičky takovými odpady!
      • No vidíš, já radši budu v kavárně poslouchat blbou hudbu než abych dýchala ten humus, který tobě nevadí. Zdraví je pro mě přednější priorita. A jaký jsou ty vaše argumenty? Pořád meleš dokola, že jeho hudba je nekvalitní. Opakuješ to pořád a pořád. To mě má jako přesvědčit,že Justin je blbej zpěvák? Sorry ale nepřesvědčí. Když ho tak nenávidíš, tak sem nelez, protože meleš furt jedno a to samý dokola spolu s ostatníma. Ostatní ještě do toho píšou blbý narážky, že je gay a že dělá gaye z druhých lidí. To je vážně k smíchu.:-DD Jděte se vážně všichni vycpat, vy si asi bláhově myslíte,že Justina těmahle blbýma kecama fanouškům zhnusíte, ale to se velice mýlíte.
        • Ano, stále píšu, že hudba toho hýkajícího navoněnce je špatná, jenomže mám (na rozdíl od vás) spoustu a spoustu argumentů. A nemysli si, že to, že se někde kouří, tvoje zdraví nějak závratně ovlivní. To už by musela půlka planety vyhynout na plicní choroby.
          • Že kouření a dýchání tohohle sajrajtu škodí zdraví, to ví i děcka ve školce. Takže mě nepřesvědčuj, že to není škodlivý. Máš pravdu, půlka planety na to brzy vyhyne, stačí se podívat kolem sebe, kolik lidí trpí různými chorobami, tolik nemocí jako je nyní, nebylo nikdy od vzniku země. A čímpak to asi je? Zkaženým životním stylem a taky kouřením. Rakovina plic je na běžném pořádku. A k Justinovi...já ti na nějaký tvoje argumenty kácím, mel si tady co chceš, nám se bude Justin líbit pořád, i kdybyste se tady z toho víš co.....
            • Kronoss1
              Takže lekce z historie? To, že je dneska hodně chorob je dáno opravdu komplikovaným vývojem člověka. Samozřejmě, že životní styl, který máme napomáhá jiným chorobám a jiným ne. Například mor, který u nás nebyl hodně dlouho. Je to velice vybalancované. A víš, kdy do Evropy byly zavlečeny pohlavní choroby - jako je syfilis? Po objevení Ameriky. Tím, že se svět globalizuje a lidé přijali jiný životní styl, tak se objevili nové choroby, ale uvědom si, že od středověku se počet obyvatel v Evropě zvýšil na neuvěřitelné množství a také bylo objeveno spoustu léků (antibiotika) proti nemocem, na které se dříve umíralo. V dnešní době dovede medicína skoro zázraky. To, že průměrný věk lidí je asi 70 let, ve středověku to bylo 35, 40 let a pokud jsi se dožila více tak jsi měla veliké štěstí. Takže než budeš generalizovat a přivolávat vyhynutí poloviny planety, tak se snaž vidět trochu souvislosti a podívej se do historie.
            • Nepřekrucuj dané zkušenosti, já jsem nikdy nenapsal, že pobyt v zakouřeném prostředí neškodí zdraví, jenomže určitě ne v tak velké míře. A ty mé argumenty nekácíš, ty je pouze zamlouváš, a to je veliký rozdíl.

Edit: Oops, nikoliv zkušenosti, ale skutečnosti :-)
  • Moje slova!!!!!!!
  • Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí. :)
    • Kdo tu koho pomlouvá?
      • Někteří pomlouvají Justina.
        • Nepomlouvají, diskutují.
  • Lusinka33
    Vubec nemá smysl se tady hádat o tom co kde ajak má rád bíbra my (normální lidi) Ho budeme pomlouvat a vy (Bileberky) ho budete pořád bránit i kdyby vyvraždil celou ameriku tak a ted mi řekněte jakej to má teda smysl sem něco psát *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit