Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro haters: Justin neumí zpívat? O.o to bych chtěl vidět vás. To že mu budete nadávat znamená, že existuje. Já taky se nestarám co vy posloucháte za styl a popravdě je mi to jedno. TAK VÁS ZA VŠECHNY BELIEBERS PROSÍM, ZDRŽTE SE NADÁVKÁM, NEBO URÁŽENÍ JUSTINA... PROSÍM!
  • http://www.youtube.com/watch?v=I-hoUnG3viM
  • Haters klid :P My Beliebers respektujeme (vetšinou) váže názor, že je Jusso kkt apod. tak vy zas repektujte ten náš :) a narážky typu že jsme trapní tím 'Miluju Justina, Justin je úžasnej' si nechte! :) názor jako názor :)
  • Vím že každý má svůj názor a svůj vkus,vám se možná nelíbí jeho styl,ale nikdo by neměl tvrdit že nemá talent nebo že je Gay. Každý mi říká:Bieber má jen fanoušky jenom kvůli tomu jak vypadá ! Tak proč jeho písničky obsahují první místa na iTunes?Proč jeho CD patří nejprodávanějším ?Protože jeho písničky posloucháme kvůli jeho vzhledu ? Komu z vás se stane že,vyprodáte tour čítající desítky koncertu po Severní Americe za hodinu ? V roce 2010 vyprodal Madison Square Garden za 22 minut ? V roce 2012 mu stačilo 30 sekund.Možná má stovky tisíc haterů,ale na druhou stranu je tu spoutu těch,co ho respektují i přesto,že nemusí.Ale především tu jsou tu milionu těch,co ho opravdu podporují.On má příběh.Ví jak život dokáže být.Když se narodil,jeho matka sotva dosáhla plnoletosti.Ani její minulost není nejrůžovější.Brala drogy,ale pak někdo přišel kvůli komu dát hlavu nahoru často vyrážel do ulic s kytarou.V té době to bylo jště malé dítě.Dítě které se rozhodlo pomoc své matce.Ona bývala jeho jediným fanouškem.Podporovala jeho a sdílela jeho talent.A právě díky němu se jejich život změnil.Z uplného dna na vrchol.Pořád si myslíte,že ON byl jen obyčejné dítě co se prostě nějak proslavilo ? On si svých fanoušku váží.Plny sny těm co musí bojovat o svůj život.Těm kterým chybí to čeho si většina z nás neváží ZDRAVÍ ale také těm,která prostě naučil věřít a nezdávat se.Na předávaní cen vzal někoho,koho ještě předtím nikdy nepotkal.A tím splnil sen jedné slečně které dál sílu dát žít.Názory haterů nejspíš nikdo nezmění.Vždy tu budou ti,co se budou snažit dokázat něco obrázkami typu.Dostane rohlík víc like než Justin Bieber ? Pro tyhle mám jednu zprávu.Zvedněte se a zkuste něco dokázat.Mimochodem...Nezapomen proti každému kdo vykřikuje do světa své názory na něj aniž by věděl co za jeho jménem opravdu stojí je armáda která si říká Beliebers a čitá několik milionu těch,kteří za něj hodlají bojovat.
  • Držte všichni huby! Justin je prostě the best a vy jste jen ubohý kreténi, co si musí léčit svoje komplexy na tom, že ho uráží jak jen to jde. Měli byste se nechat vyléčit ;) #ForeverBelieber
  • *Haters* mám ráda takovýhle lidi co mají tak nudný život a musí řešit život někoho jiného,lepšího,slavnějšího -.-" *3*
  • Nestydím se za to , že patřím mezi beliebers. Já mám ráda Justina někdo zase Skrilexa . , je to každýho věc. Tak nechápu proč se do něho musíte pořád navážet. Je to přece taky člověk jako každej jinej :). A to že je gey ? :DDD Směju se těm kdo to o něm říká ') Měli by jste se nad sebou zamyslet . Díky :)
  • Beliebers drží při sobě!!-_-
  • *se
  • Justin je největší borec nechápu co na něj všichni mají o.O :( :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit