Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele lidi justin je prostě takovej a nikdo ho nezměni *1*
  • kaculinka2012
    tak a teď to teda podělal se selenou gomez se rozejít teda neměl slušelo jim to spolu a kdo řekne ne tak je blbej
    • 1. Může si chodit s kým chce.
      2. Nauč se psát.
      3. Neurážej názory druhých.;)
  • ONI SE ROZEŠLI?! Twl, já už se lekla, že Selena nikdy nedostane rozum!!!
  • PRO HATERS JB: Mějte si proti němu co chcete, nás to nezajímá. Stejně tím nic nedokážete, akorát shazujete samy sebe. Tak si to užijte a neplette se do naseho zivota. Kdyz Justina nemáte rádi, tak nelezte na jeho profily a tak. Vubec vas nemusí zajímat.
  • Jžš ľudia uvedomte sa s tými trápnimi komentármi ako je že nič nedosiahol a podobne.. Veď on sa dostal zúplneho dna a úplny vrchol len vďaka svojmu snu .. Kto z vás toto dosiahol ?? Nikto ! Zamyslite sa nad sebou a opýtajte sa sami seba, čo vám urobil keď ho nemáte radi ? Nič vám neurobil, tak mu dajte pokoj .. Nekážemvám počúvať ho, milova ho a niečo podobné, ale uvedomte sa už s tými komentami, že je "gay", že "nič nedokázal" ... Pozrite sa na neho a na seba. Ani jeden z vás by nespravil to čo on !!
  • Panebože, nezávidte mu.. prestance na nej mít takovy keci stejne tim dokazujete akorat to, ze jste ubohy :)
  • Nepřála sem jim aby se rozešli, ale sem celkem ráda, že jo :D! Aspoň teď maj otevřenou cestu jiný, např. JÁ!!!
  • For Beliebers
    Beliebers já vás nechápu. Proč se hádáte tady s haters. Pokud sem někdo něco negativního o Justinovi napíše, berte to jako jeho názor a nekomentujte to. Spoustě z nich o to jde o vaše reakce.
    Mějte Justina rádi, klidně ho milujte, lepte si jeho plakáty nad postel, pište tu jak hezky zpívá a tak dále, ale nepište tu Miluju tě Justine nebo Všichni haters Justinovi jen závidí. Je to vážně trapné.

For Haters (pro ty co nesnáší Justina)
    Haters, to že nesnášíte Justina je vaše věc, ale nepište Belieberkám a Belieberům, nic špatného (pouze pokud se chovají normálně a nelpíšou kraviny jako Miluju tě Justine :* viz. můj vzkaz pro Beliebers) jen kvůli tomu, že ho poslouchají, je to jejich věc a jako oni by neměly vytýkat vám, že ho nesnášíte, vy by jste neměly vytýkat jim, že ho milují.
    • FOR ANICA
      :D ty na nich teraz tiež reaguješ tak čo tu riešiš?!:DD vniečom máš aj pravdu..;) lenže mi nenecháme aby nadávali na jussa keď im nič nespravil..!:) áno..;) závidia mu.! :) lebo by teraz nerobili to čo robia..:)) keby mu nezávideli tak by tu nepísali somariny..;)
      :DD
      • to já vím, že jo, ale psát to je trapné, protože je to k ničemu a vyvolává to hádku typu:
        A: Justin zpívá jak holka!!!
        B: Nezpívá, akorát mu závidíš.
        A: Vážně, není mu co záviďět.
        B: Jý myslím, že je a pokd ti Justin vadí, tak sem nepiš.
        A: Já si můžu psát kam chci.

a tak to de pořád dokola.

Já vím, že jsem taky reagovala no, ale někdy tě to úplně nutí reagovat. Ale je lepší nereagovat, protože je pak omrzí to psát když na to nikdo nebude reagovat a všichni se budou chovat jako by to tu nebylo.
  • Všichni co ho máte tak rádi poserte se třeba i pochčíte mně je to jedno Justin Bieber je howado a yelito zpívat neumí.
    • on nevie spievať?:DDDD daj si na youtube video a maj tam za ani nie týždeň miliony..;) keď budeš dokázať všetko to čo on a spraviš to čo on..;) tak potom si otváraj ústa!:)
    • Jo posereme:* A když jsi takový borec a dokážeš to co on, tak jakto, že ani psát neumíš?
    • Máš pravdu je to velka pic*s
  • aluska33
    Až nato,že ho Selena nechala není žádnej chudák!! on ji miloval! ona ho prostě nechala! A co je jako na něm namýšlenýho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit