Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady je přesně vidět jak uvažujou 10-13 letý beliberky chápu že ho máte rádi ale psát tu něco jako justine miluju tě nebo takovy sra*** to nechapu. taky sem belieber ale je mi 17 a už dávno chápu že mi tohle nepomůže. a promiňte jestli sem vas urazila ale je to fakt trapný. opravdu. a pro ty co tu píší něco jako že je to holka že neumí zpívat atd. tak vám musim říct ano máte svůj názor na justina ale když se vam tak nelibi tak proc se hadat s 11-ti letou belieberkou ktera stejne nepochopí že každý má svůj názor ona si prostě bude stát za svým a nepřesvědčíte ji nemaá to cenu. každý má svůj názor a má právo ho zveřejňovat takže pls lidičky nevyvracejte nikomu jeho názor každý názor má svou cenu nemusí to být jen kladné názory ale i negativní ne každýmu justin sedí tak už si to uvědomte lidičky myslete si svý a stůjte si za tim *3*
    • souhlasim s dany ma pravdu *5*
  • OH MY GOD!!!!!!!!!! HE IS SO SEXY!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* !!!!!!!!!!!!
  • aluska33
    No tak běž tam spadnout! a uži si to ! snad stejně by to to bylo divny kdyžby jsi miloval Justina! tak co máš!
    Justin je Nej. :)* <3
  • Jak může bejt někdo tak vypatlanej a milovat Biebra?!?!?!?!?!!! To bych radši spadnul držkou do h*vna než se ho dotknul!
    • Že vá to baví se takhle hádat?

Carnny - Braň Justina, ale nepiš tak trapné věci jako jsi no.
      Tohle dělaj 10-ti letý holky.

viagrofilm- A jak může bejt někdo tak vypatlanej a pořád něco psát o Justinovi a jeho fanynkách, že tě to baví.
      Oni stejně budou Justina pořád hájit a tobě nadávat jak mu jen závidíš atd.

terela - ale je to tak, jeden pomlouvá Justina a hádá se s Belieberkou, úplně nesmyslně, protože ona stejně bude pořád tvrdit jak ten její Justin je úžasný a jak mu jen všichni co ho pomlouvají závidí.
      A ta druhá (carnny) je fanynka Justina a snaží se ho bránit, ale neumí ani napsat nic pořádného.
      • Ty se sem ani ne**r jo? Myslíš že ti to pomůže? Ani náhodou!
        • Nic inteligentnějšího napsat neumíš?
      • Nejsem viagrofilm a nejsem vypatlanej. Píšu pouze holá fakta a nic víc!
        • Dobře, možná chápu, proč se s Carnny hádáš, ona je fakt děsná, ale je prostě malá, s toho vyroste (snad).
        • Viarofil- promiň, překlepla jsem se a napsala tam i m. Jinak, já ti tvůj názor neberu, ale přijde mi blbé se hádat s 10 belieberkama.
          Který prostě budou svého Justina neustále bránit, i když neuměj napsat nic moc smysluplného.

Carnny- Ale vždyť je to pravda, my řekni čeho tim docílíš? Myslíš, že díky tomu, že mu napíšeš, že mu jen záviděj nebo jako odpověd na to, že ten kdo poslouchá Justina je vypatlanej napíšeš: jseš no?
          Nedosáhneš, pokud ti je 11 a méňě, ok. (Ale i tak je to trapné).
          Pokud 12 a víc nebo nedejbože 15 a víc. Tak teda no, ani vlastně nevim co na to napsat. Každopádně znám hodě lidí co sem píšou/ nebo někam jinam píšou negativně o Justononovi jen, nebo hlavně proto, aby se mohly hádat s Belieberkama. A Belieberky odpovídají a diskuze pokračuje do ∞. K čemu to je?
          Jo a napišmi schválně, kolik ti je. :)
          • Co na to říct...miluju hádky :D
    • vanessajade3
      no jako asi tak
    • seš vypatlanej no.
      • Já nebo ty???
        • ty.
          • OH REALLY?!?!?!? MÁŠ ZATEMNĚNEJ MOZEK NEBO CO? Oh sorry, vždyť ty žádnej mozek nemáš, když miluješ Biebera! Chi-li totálně vypatlanýho a namachrovanýho KRET*NA!!!!!
            • Uvědomuješ si, že odepisuješ úplně na něco jinýho, než sem psal?!?!?!?!
            • Ty!
            • A kdo tu ku*va mluvil s tebou?!
            • Ehm....pro tvou informaci zatemněný mozek nemám. Ale ty asi jo.
        • No já si myslím, že oba.
          • Myslet znamená h*vno vědět!
  • aluska33
    Justin má neuvěřitelně jedinečnej hlas no a když byl mladší tak měl takovej hlas,ale ted asi ste neslyšeli pořádně nějakou novou písničku! a proč by měl být jako nafoukanej to,že skvěle zpívá je bohatej a hezkej a má miliardu fanoušku neznamená,že je hned nafoukanej!A to co se ted stalo Selenině mamce:( a jak se Justin k ní krásně chová a i přes to co se stalo podporuje a jezdí za ní je prostě skvělej :)* <3 <3
    • děláš si ze mě PÍP,že jo? :DDDDD já z tebe nemlžu.. pej 'jak se o ní stará' ... vždyť ona potratila dítě asi tak před 5ti měsíci a navíc JAK TY MŮŽEŠ VĚDET JAK SO ON O NÍ STARÁ? :D twl to je jak školka tohleto.. já fakt už z vás nemůžu :'DDDDDDDD
    • Co se jí stalo?
  • Hele, mozna si myslite ze Justin Bieber je holka, oukeej myslete si co chcete ale Justin neni holka! Je to moc hodny kluk ktery si sel za svim snem ktery si splnil, ma holku kterou vzdicky chtel, a zivi se zpivanim ktery miluje..! V jehom veku kazdej jinek kluk chodi na party a kali az do rana.. Justin takovej neni, je to silnej romantik a miluje deti, diky faninkam si splnil svuj sen... Justin je jinej nez ostatni kluci, je jedinecnej! To on my zmenil zivot! Vsichni rika ze je holka, ale jenom zaividite, protoze je slavnej, bohatej, hezkej a hlavne hodnej... Nezalezi ze zpival jak holka zalezi jakej je uvnitr... Ano mam rada Justina, vi nemusite ale nemusite rikat ze je holka a taky tak zpiva.. Je to od vas hnusni a diky vsem co se ho zastali <3
    • Kronoss1
      Ten pravopis je příšerný. Hrubka kam se člověk podívá. A obsah? Na stejné úrovni.
  • http://cms.justin-bieber56.webnode.cz/
    *1* Přidej se čti si a všechno!
  • čus lidi.
  • Justin zpívá jak holka.
    A vypadá jak i**** .... teda, on je i**** nafoukanej!!!!
    • Možná před 3 lety, ale teď už ne. Jsi docela pozadu.
      • Já teda pozadu nejsem, ale ty asi jo, páč si nedokážeš přiznat, že se chová JAK buzík a že je nafrněnej jak prase!!!
        • Jseš no;*
          • To je teda duchaplná odpověď... Se koukni na videa z Teen Choice Awards a uvidíš, jakej je to floutek!
            • Pouho-pouze projevuji svůj názor na něj a nesouhlas s tim, že je "totálně úžasnej."A pkud ti tak strašně moc vadim, proč si mi vůbec odpovídala, když sem podle tebe na palici???
            • jo! jsem so jistá naprosto že se mi nic nestalo. A když ti tak vadí tak co sem lezeš?
            • A seš si jistá že ses pořádně neflákla do palice?! Páč belieber nemůže být nikdy normální!
            • pro tvou informaci jsem nespadla. Ale ty asi jo.
            • Jemu a závidět?!?!?!?!?!!! Si upadla, ne???
            • se koukni na sebe a uvidíš někoho, kdo umí jen závidět a nadávat.
    • Proč JAK holka? je to přece naše malá Justýnka! *15* A souhlas, ten si nevidí na nohy, jak nosí nos nahoru!
  • co tady ta rew ju many píše za blbosti *7* *7* *4* *13* *11* *16* *16* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit