Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hepšík!Hepšík!Hepšík!A co já?Standa bacílek se omlouvá že na vás kejchá hepšík!Pardon ale Justin Biebre by mě asi ani nechtěl hepšík!kde jsem to přestal....á už vím hepšík!Nechtěl ani vidět a jéjé mám rýmu i na počítači kruci nečtěte to jinak dostanete rýmu.
    • Já tě asi něčim bacim, bacile!
    • Jsi ještě trapnější než Bieber!!!!! (a to je co říct...!)
  • aluska33
    rew ju many:Vážně víš mě není jak tobě,že bych se musela chovat jako dítě aby mi šlo o nejvíc hlasů!!!!!! A náhodou aby se ti teda něco nestalo tak stačí ne nejsi nula fakt jsi uplně ůžasná!!!!!!!!!
  • Mě nevadí že mě kritizuje je mi 14 a v třídě slyším horší.Měl by se stydět standa bacílek.
  • Já nejsem nula že mám celý život rýmu neznamená to že jsem nula!A možná jsem nakaženej ale ňuňátáá si zahrává co pak si myslíš že jsi nula?? Ne plátí že ten kdo to říká ten to je!Jinak vím že má každý názor na někoho jiného.Ale ti co kritizujou ostatní a neví kdo jsme,jak vypadáme,kde žijeme,jak žijeme,co jíme tak je sama horší než ostatní!!Jinak jsou to komentáře o Justinu biebru né o nás.A jestli kritizuje nás,tak se musíme bránit.Co kdyby tě někdo psychycky i fyzicky otravoval co bys dělala??nechal/a by ses??Jinak to je vše od STANDY BACÍLKA.Hepšík!Hepšík!Hepšík!A jéjé já ještě píšu kruciš.Jak se to vypíná??
    • Taky jsem neříkala že nejsem nula, tak se sklidni chlapečku. A stou rýmou už jseš fakt trapnej.
  • já sem napsala že je blbej atd.. NIC O TOBĚ pak najednou to okomentuješ ty že jsem p*** a takhle začala ta hádka. A já když se kouknu na předchozí komenty tak ty útočíš skoro na každýho komu se nelibi hned na ne mluvis sproste atd.... Prostě se sklidni s tou agresivitou a pochop to že ho třeba někdo nemá rád ( anebo ho nesnáší ) každej je nakej ale ty by ses mela odnaucit mluvit sproste...
  • nunataaa važně nevim o co ti jde . já se teda omlouvam, ale vubec nechápu proč nás nazýváš NULAMI . co o nás víš . jsi snad něco extra . napsala jsem ten urážlivej komentář jen proto ,že sis začala . přece si nenechám líbit urážku . to snad chápeš ne. chci prostě mír . *9*
    • mám dojem že ti ušla pointa. To bylo pro HATERI, kteří říkajá u Jussevi že je nula, tak jsem napsala že jste nuly sami.
      P.S. a já si zase nenechám líbit když někdo nadáva Justinovi tak se ho zastanu.
  • Víte co nechapu proc tady komentujete a pletete se do dalsich komentaru . kazdej ma na justina svuj nazor nekomu se nelibi treba jako mě a někomu se libí. Proč vlatsne komentujete ty komentare ktery se vam nelibi? stejne ten nazor toho co ho nemá rad nezmenite tak tady nemusite psat a urazet jinaci lidi kteri maji jinaci nazor nez vy. Jenom když někdo napiše : FUUUJ JUSTIN JE HNUSNEJ tak hned to nemusite komentovat, vy taky urcite nemate radi nakyho zpevaka nbo zpevacku ..tak to je to sami z justinem .Tady muze napsat kazdej svuj nazor a ne se s nekym jak naky mali decka . NĚKDO HO DO SLOVA MILUJE A NĚKDO NE ...a nemusite se tady urazet do tlustych prasat atd... NIKDO NENÍ DOKONALEJ ANI JUSTIN NE
    • ale s těma prasatama sis začala ty! *3*
      • :DD tak se nediv když si o mně řekla že jsem p*** tak to je jasny ze ten druhej bude na to reagovat ne?? *5*
        • Lolí: Jo nazvala ptz si nadavala na Justina *3* já jsem teda tk musela reagovat *7*
          • NO?...tak se to laskavě odnauč A NE S E R SE DO MYHO NAZORU
            • A ty do mojeho *3*
        • Tak se ty taky nediv že mi reagujeme když nás nazveš trapnými a blbými.
          • HM NOA TY Mi v tom nemuzes zabranit tak co *3*
            • a ty mi nemůžeš zabránit abych ho bránila. takže nechápu o čem tu teda píšeme. a jestli ti to vadí tak je to tvoje mínus zlato;*
    • Jo máš právo na svůj názor ale my máme právo ho komentovat, a jediný kdo tady uráží jsi ty!
      • Však řikam že si o nem muzeme myslet a psat co chceme ale nikdo muj nazor nezmeni. A JEŠTĚ NĚCO co tim získáš když okomentuješ můj nazor? HRDOST?? :D *3* NEBO CO? stejně si to ten justin nepřečte. A Víš proč se tak hádáme protože si stím někdo začal a ten někdo je Barushka a ty. Já vím že máte právo komentovat muj nazor ale stejne ho nezmenite ..muj nazor muzu zmenit jen já a ne vy.. A Tahle stránka je o tom aby se tady komentoval ten zpěvák nebo zpěvačka , herec nebo herečka atd... a ne tady zakladat naky hadky ...JÁ SEM PROSTĚ napsala to co si myslím a je mi jedno jestli sem urazila nakyho Justina Biebra. TY a ta tvoje barushka mě nemáte co urážet nadávat že jsem p*** atd... NIC TÍM PROSTĚ nezískate když mě urazíte, když urazíte vy mě tak já vás . Jestli se chceš hádat tak si založ stranku s nazvem : hadky.cz a můžeš se hadat
        • ty sis začala! Tím že ho tady kometuješ a já ho bráním. Vím že si to nepřečte, noa? kdyby se ho Beliebeři nezastali, tak by to tu bylo přecpaný jenom hateri!
          • Však tahle stránka je o tom aby lidi zveřejnili svý nazory na toho zpeváka nbo zpevačku..atd....... A co si jako myslíš že mají na něho všichni stejnej názor nebo co? Jenom když budeš nadávat někomu sprostě tak tím nic nezískáš... Tak třeba toho Justina Biebra má někdo rád , tady na tehle strance to muze komentovat kazdej i hateri a tam ti jeho fanousci o tom to je aby tady skoro kazdej rekl svuj nazor. Nemusis se ho porad zastavat ...někdo ho treba taky nemusí mit rád..A ty s tím nic prostě neuděláš *3* *6* *7*
            • Já ho můžu zastávat jak chci. A sprostě ti nenadávám. To ty tady píšeš že ten kdo ho má rád je trapnej a blbej, takže moc nelži.
    • A ne že tady budete psat že tam mam chyby. kazdej se muze splist
  • Já si myslím liška,ňuňátááá a alaska jsou nějaký nachlazený rýmou to znamená že budeme asi přibuzný protože vy jste my dost nemocný.Jo a komu upadli vlasy a nehty sankra šlápl jsem do hlavy nevýte komu patří? Tak si jí nechám stejně je nemocná a já potřebuju udělat úkoly.
    • Tak mě napadá jestli nejsi sám nemocný ty Bacílku. A co vlastně pohledáváš na dizkuzi Jusse?
  • liško podšitá , nevim kdo je nejakej diego . je mi ukradej kdes vzala to jmeno. a mimochodem - nejsem bloncka ,ty náno . je to muj nazor tak se do toho nemontuj . a milovat biebera - no možná ti co nemaj oči a uroven *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *12* *16* *16* *16* *1*
  • Je blbá jako ty.Já vím že seš taky Diego protože nikdo s tebou nesouhlasí.Seš jenom blondýna zamilovaná do Justina Biebra. *12* !A Alaska není o moc lepší *12* *12* !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit