-
HATERS: Nechte už Jusse být! Dokázal toho víc vy všichny! Sice byl nazačátku nula jako vy, ale teď je jeden z nejoblíbenějších a nejpopulárnějších ale..............vy jste pořád jenom NULY.
-
Krása ako môže biť niekto tak krásny tak osilnujuci tak nádherný každí deň si v mojich snoch Justin Bieber. Vsnoch patríš iba mňe žiadnej Selene Goméz ale mňe.Láska moja poť si po mňa *14* budeme spolu milačik Justin Bieber ak si z neakým dievčatom idem sa aj zabť poť si pomňa láska moja jedíná *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ľubim ťa a aj budem *14* *14* *14* *14* *14* Volám sa Tímea ak budeš mat čas Justin Bieber tak napíš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
WOOOOOOW nádherná profilovka! *14* *4* !!! je možné že je někdo tak krásný??? :) *14* *4* *4*
-
Blažky:když je to nulovej level tak proč to slyším skoro každej den někde venku? *7* se nezblázni tys asi nikdy chybu neudělala že ty jsi asi paní dokonalá..to určitě *3* ...ty seš trapná až na to nemám slov *15* *1*
-
-
Je rozdíl takhle mluvit venku mezi lidmi, co tě znají a na netu, kde si lidi o tobě udělají obrázek jen podle toho, jak píšeš a jak se vyjadřuješ ;).
P.S. O trapnosti bych raději pomlčela ;) -
-
Ty lidi myslím aji cízí *3* no radši jo abych tě něčím co je pravda neurazila *3* *4*
-
-
No né, jak je možné, že jsi své rozsáhlé spektrum smajlíků zregulovala na 3? Congratulations! :)
Ok, ok, já jsem trapná, ty jsi trapná, všichni jsme trapní...spokojená? :) Jdi si pustit Baby od J.B., já si půjdu pustit Baby od S.T. a bude vládnout naprostá spokojenost na obou stranách :) -
-
Všichni zase nejsou trapní *1* *1* *1* *1* *1* ...jsem ráda žes to pochopila *3* *4* jo dík já si ještě pustím Boyfriend,As long as love me a tk Beauty and beat *4* *4* *4* *4*
-
-
Ten koment byl myšlený ironicky, no nevadí :).
Informace, co všechno si pustíš jsou (asi jenom pro mě na tomhle fóru) naprosto irelevantní ;). Když ti tu napíšu, že si jdu pustit Aerials taky ti to bude úplně jedno..pusť si co chceš :).
-
-
-
-
-
-
Všichni co ho pomlouváte a nedáváte na něj a hádáte se s belieberkama jste úplně blbý.
A vy belieberky co to řešíte a hádáte haters jste taky blbý.
Jj, všichni jste blbý, njn, nikdo není dokonalý. (jen já) -
Konečně je nová profilovka :DDDD
-
-
Líbí? Tu sem tam dala já... Doufala jsem že to ten správce schválí... *1*
-
-
justina moc nemusim on je takový *12* *12* *12*prase
-
-
To by mě zajímalo v jakym smyslu *15* a nejseš to tak ty když maš 3 prasata jako smajliky ty? *1* *3* *16* *11* *10*
-
-
mozna ste kravy vy, běžte si za tim Bobrem kterej ma hnusnej ksicht A VSICHNI KTERÍ SE HO ZASTAVAJ SOU TRAPNY A BLBY
-
-
Jako ty že !!!!To jde vidět jaká jsi namýšlená pi**
-
-
To je na koho? *6*
-
-
Co se tady se*eš ty trapne píčo!! *11* *12* *16* *10* *15*
-
-
OOO NAKA HOLČIČKA CO NADÁVÁ SPROSTĚ ...no tamto prase co si napsala seš ty? strašně se ti moc podobá *1*
-
-
OOOOO nějaka frajerka co si myslí...hmmm *6* táhni nikoho nezajímaš...neumiš nadavat co?? *15* *15* ...my nemužem za to že si tlusty prasea nejsi hubená,nezáviď *3* *11*
-
-
haha :D Já nejsem tlusty prase vzdyt si me nevidela tak neříkej :D A víš co je divný ?? SE DÍVEJ : OOO NAKA HOLČIČKA CO NADÁVÁ SPROSTĚ ...no tamto prase co si napsala seš ty? strašně se ti moc podobá
VE TVÝM Komentářu je OOOOO a slovo prase takže ty si zkopirovala muj komentar jo.. :) a kdo ze tu neumi nadávat ? a kdo kopiruje kometare ? NO PRECE TY ....A s prominutim se n**** do všech komentařu ktery vidíš nemusíš všechno komentovat jestli chces komentovat tak si bez nekde na nakej hokej nebo fotbal tam si muzes rikat co chces *3* *15* -
-
Kopírovala jsem tvuj trapnej komentař abys viděla jak je to trapny *3* ...hmmm ty mě tk ne takže o mmě tk nemůžeš říct že jsem prase...ja se mužu s*at do čeho chcu,nejsi moje mama a jestli si myslíš žes mě setřela tak fakt sorry ale nejde ti to *3* a ještě jsem tim myslela to ať tahneš do p*dele ptz Hateři sem nepatřijou!! *11* *16* *3* P.S. ňuňatááá...díky apoň někdo ví na čí straně je pravda *3* *4*
-
Lolí: Barušku nech na pokoji a může se s*át kam chce. A tys mě taky nikdy neviděla a píšeš že jsem bobřice tak nejdřív se zamysli sama nad sebou, nauč se psát a logicky myslet a teprve potom takdy něco komentuj.
-
-
-
-
Nepoužívej slova, kterým nerozumíš.
-
-
NO VÍŠ, já rozumím slovům který píšu o proti tobě A JEŠTĚ NĚCO každej má svůj názor a může ho kdekoliv napsat nebo zveřejnit ..ty taky nemáš určitě rád nakou zpěvačku nbo zpěváka tak radši se neplet do každýho komentáře kterej vidíš *2*
-
-
Asi tu někdo neumí číst nebo si hodně často mění nicky. Takže ještě jednou, komentář byl namířen na barushku, která ty slova slyšela od dospělých a stále jim nerozumí.
-
máš právo na svůj názor, ale my máme právo ho komentovat;*
-
-
máš ale jak jsem si všimla tak neignoruješ.
-
a já ho mám právo ignorovat :)
-
-
-
-
-
Jediný, kdo je tady trapný a blbý jseš ty *3* a klidni se *3*
-
-
omg ja tady nebudu poslouchat 10ti letou holku která miluje JUSTINA BOBRA tak at se s tebou ten BOBR ožení a můžete ohryzávat dřevo těma hnusnýma zubama který má :)
-
-
Lolí: narozdíl od tebe má pěkný zuby a jestli máš problém jdi si stěžovat panu prezidentovi. A ohryzávat dřevo fakt nebudeme, takže vysmahni zlato;*
-
-
Lolí: Aha, takže tys mě někdy viděla abys mohla o mě psát že jsem bobřice? A citíš se jako frajerka když tady poučuješ? Sorry, ale nejde ti to.
Kronoss1 : Náhodou to vím. -
-
Problém, Paní Nardžená?
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDD Paní dokonalá si změnila jméno..
-
-
Teď si to všem dala, velmi dobře! Jestlipak vůbec víš, kdo je český prezident?
Malá nápověda - Masaryk to není. -
No víš já problém nemám a myslíš si že když řekneš VYSMAHNI ZLATO tak si mě nějak setřela?? hm no to fakt ne ... .. A JEŠTĚ NĚCO VÍŠ PROČ SI ŘEKLA ŽE má hezký zuby?? Protože si sama bobřice *3* *2*
-
-
-
-
-
Řekla bych,že by se sem měly psat jen dobrý a hezký komentáře vím,že si to Justinek nepřešte,ale i tak je to hnusny to co mnozí z vás tady píšou!
-
-
Říkat si můžeš, co chceš. To o těch komentářích, tak z toho vyrosteš. A tys přišla na to, že si to nepřečte?? Ne! Neříkej! To je největší objev od vynálezu nože, fakt.
-
Tak neasi chce se mi z těch některych blít *11* *16*
-
-
Justin je sexoš tomu ver, ak si hater tak sa neposer,
on ťa má hlboko v piči, zatial čo tvoja huba len kričí,
kričí kričí on je gay, ale on má frajerku hej?
on ukázal svetu kto je Bieber, tak si ho do huby neber.
Si myslíš že si vtipný ale v skutočnosti si jak otvor ritný,
už sa uvedom, že svet nieje len o tebe, v skutočnosti každý na teba len jebe...:)
Zdroj: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-/199184503548702 -
-
To je ale hnus. To snad napsal Rytmus ne?
-
-
Že je to slovensky neznamená, že to psal Rytmus. A kritiku si schovej pro sebe.
-
-
Hmm, počkej. Promyslím si to ... ne, neschovám. Další přání?
PS: Je to špatný, tak jsem si logicky myslel, že to psal Rytmus. -
-
Hm, tak si mysli co chceš, ale mě je to u ******.
-
-
-
-