-
Srdečně "děkuju" Bieberovi za pár let úspešného k*****í muziky..
F**K Justin Bieber!!! -
-
Maš hnusnou fotku fuj takovy trapaci staři asi seš na stary dědky a neznaš moderni hudbu co?? *1* *1* *1* FUCK GREEN DAY!!!! *15* *15* *3* *3* *12* *11* *11* *16* *16*
-
-
Staří dědci možná tak pro děcka ve školce. Jak snadno někdy člověk dokáže prozradit svůj věk.
-
-
však je to pravda a s tebou se tady nikdo nebavi *3* ptz když se někomu JB nelibi tak at se sem nesere a de do pr*ele *3* *3* *15* *15* *12* *11* *16* *16* ve školce jsem nebyla hodně dlouho ale mužeš jit no *15* *15*
-
-
Dlouho jsi tam nebyla? No je to vidět. Ve školce totiž dítě obvykle pochytí základy pro společenské chování a vyjadřování.
-
-
barushka: Pochybuji. Kdyby jo, tak se tady do mě pustíš aspoň trochu kultivovaně a na úrovni. ;) Nadávky typu "staří trapáci, do pr*****, do pi**" atd. ... to už je nulovej level :)
PS: PochYtila. Neurážej i českou gramatiku. -
To už jsem pochitila ale ty asi ne když se do mě furt navážíš a se*eš *3* *11*
-
-
-
-
-
Náhodou Bieber je úplně BOžíííííí
-
-
pindourku ja te chci šuk šuk
-
dick dick dick *14* *14*
-
*14* *14* *14* vikašli se na selenu tady maš mne aahh miluju te ja sem tvoje pindour jo ty muj dick viš co to znamenalo že jsem tvoje pinda a ty že simuj pindourek
-
bude sex zvidim tviho pindoura a ty zase moje kozi a pindu ja tancuju u tiče *14* jo pindiku
-
miluju te justine ja sem gay gay *14* ti taky opusti selenu demi lovato budeme žit mi dva jenom bude samey sex sex sex sex sex sex sex pindoura
-
-
Seš trapnej tvl,možna tak ti si gay když to tu pišeš *1* *1* *1* *1* *1* *1* .....no co se dá dělat prostě nazor malyho děcka *15* *15* ,hele nechodiš ty nahodou ještě do školky????? *2*
-
-
miluju te justine ja sem gay gay *14* ti taky opusti selenu demi lovato budeme žit mi dva jenom seyseysey
-
milujem ta ja som gay justine
-
-
Dalši trapak *1* *1* *1* *1* dalši maly děcko *15* *15* *15* se nam tady svěřuješ že si gay jo? Dej si bacha na reakce a aby se ti nesmali když to takhle tady všem řekneš *3* *3* *2*
-
-
fuck i love you justin *14*
-
ted bych ho líbat nechtěla :DDD Ještě že do něj nejsem tak trapně zamilovaná jako některé které by si ho chtěli vzít _DDD