-
Proč na něj lidi tak nadávají? Protože je všude! Noviny, internet...Bieber, Bieber everywhere. 11-ti leté fanynky šílí, odpůrci také, ale zcela opačným způsobem. Logické.
-
Jste už trapní! Když se vám nelíbí tak proč sem lezete? Každej má na něj jinej názor! Tak děte doprd*le!!
-
Justin bobr zpívá jako holka baby no to je celej on!!!!!
-
Všichni tady píšete jakej je to svatoušek a že je to chudák jak o něm všichni píšou že je gay atd. Ale že zmlátil fotografa to jako je úplně normální? Jeho chování je úplně mimo mísu...
-
-
Hele ty pindo ...že zmlatil fotografa kvuli tomu že ho všude sledoval tomu se ani nedivim,takže nwm jestli by se ti libilo kdyby te někdo furt pronásledoval *3* *3* ja bych mu tenfoťak rozmlatila tak co *16* *16* *10* *11* *11* *12* fakt nwm komu to tady cpeš *3* tady jsou jenom jeho fanoušci *11* *11* a ne ti posrani hateři *11* *12*
-
-
Tak na co má asi ochranku ne ? :D
-
-
Hana: O trapnosti bych pomlčela *4* *15*
-
-
No to ty bys fakt měla :DDDDDDD
-
-
Hele myslím že už toho asi necháme ptz mě to neba:D jo je to zablokovany ptz mě tk nejde reagovat *1* *1*
-
Barushka: Jelikož už nemůžu reagovat na tvůj poslední komentář(asi je to zablokované), tak to píšu k mému. Já jsem to pochopila, to tys nepochopila můj komentář. :) Už mě to neba, nechápu proč se navážíš do někoho kdo jen napsal, že Justin zmlátil fotografa. :D Já jsem nenapsala, že ho nesnáším, naopak, vůbec mi nevadí a to že pomáhá charitě je taky OK. Já to myslela tak, že poslední dobou je jeho chování mimo mísu. Už vidím jak mi píšeš vítězoslavný a trapný komentář, tak víš co? Napiš si co chceš, ale já myslela, že v naší zemi je "Svoboda slova" a že když tohle napíšu, nikoho to neurazí. To byl prostě jen můj názor.
-
No však ty taky *3* ty neumíš číst říkala jsem to tobě! *15* *15*
-
-
-
-
Ale no tak děti. Nehádejte se. Bieber nikoho nezmlátil, nebuďte blázni. To je jako říct, že mravenci ovládli planetu.
-
-
Hej to je fakt :D Jako mohla bych se do ní navážet, to ona neví o co přichází, nadávek to já znám dost. Holt ona je jen malý puberťák, který nic nechápe a myslí si, že Bieber je nejlepší :D A teď když jí textem slušně pošlu do ****** tak to ani nepochopí :D Hej to je úlet :D
-
-
Nic víc ubohýho si vymyslet nemohla? *1* *1* Ty tk neviš o co přichaziš ja toho znam tk vic ale na tebe je to škoda použit :pp no a co že se mi libi Bieber maš s tim nějakej problem ty ******?? Jak mě mužeš nazyvat malym puberťakem když ani nwiš kolik mi je *3* a kolik je tobě co? hm? holka proboha vzpamatuj se seš ubohá *15* *2* *11* *12*
-
-
Holčičko pořád se jen opakuješ :D Pořád dokola píšeš že jsem ubohá a máš k tomu důvod? :D Já jsem nenapsala že nemám Biebera ráda, mě osobně absolutně nevadí, jen jsem napsala svůj názor a ty tady vyvádíš, jako kdybych ho zabila :DDD Ty se uklidni :DD A laskavě už nenadávej, jsi fakt trapná :DDDDD
-
Jak poznala, že jsi puberťačka? Stačí se kouknout, jak píšeš...
-
-
-
Kronoss1: asi poprvé s tebou souhlasím :DDDD
-
-
Prosím tě uklidni se, já ti nenadávám, tak mě nech laskavě na pokoji a hoď se do klidu. Já jen píšu svůj názor, taky jsem o něm nenapsala nic hrozného, nadávala jsem mu snad? Jen jsem řekla že se chová hloupě, tak se laskavě přestaň chovat jako princeznička...
-
-
a ty ses asi nikdy hloupě nechovala že *3* a trapnější název si vymyslet nemohla? *15*
-
-
-
-
tohle je nejkasnejší kluk jake jsem vydela ale opravdu a komu se nelibí tak nepište žadne komentaže koukne te s na sebe jak vypadate a potom mluvte je vam to jasný vždycky ho ponižujete jste už stím trapní rači komentujte samy sebe ok *16*
-
-
Dej si studenou sprchu a lekci češtiny, pak se znovu ozvi.
-
-
Takze komu se nelibi justin tak at si polibi zadnici ale promne je justin fajn kluk a kdo tam psal hnusne veci tak je pi*a.von podlemne je fajn a je normalni kluk ja ko vsechny lidi a to je provas kdo psal ze je hnusni nafokani tak drzte hubu nekomu se libi aco!
-
-
Nejdřív se nauč psát !!! Někomu se třeba nelíbí stejně jako mně, ale musíš se naučit ostatní respektovat !!! Já třeba taky nenádávám těm co se nelíbí Lana Del Rey a nechávám jim jejich názor. Mě se Lana Del Rey líbí a nikdo s tím nic nenadělá. Tobě se líbí JB a je to !!! (Jenom příště piš bez chyb!) *12* *12*
-
-
Hele ty blažko co je ti do toho jestli jsem puberťačka ty seš beztak taky tak nwm na co si hraješ *11* *16* *3*
-
-
Řekněme, že z věku, kdy jsem psala, jak mozku zbavená už jsem vyrostla. Neboj, taky tě to jednou čeká :).
-
-
Hmm tak vídíš aspoň zase nejsem ,,stará koza" *3* *15*
-
-
-
-
-
Kluk co poslouchá Justina biebera NENÍ gay, ale borec. ;)
-
-
Tomu ani sama nevěříš.
-
-
Ne. Vím to.
-
-
To je fór na nástěnku.
-
-
Já vím.
-
-
-
-
-
Justina sem neměla moc ráda ale okouzlil mě písničkou BOYFREND a AS LONG AS YOU LOVE ME *14* *14* *14*
-
-
mna zasa piesnou Baby *14*
-
-
V Baby zpívá jak 5-ti letá holčička, co chodí do baletu
-
Baby se mi nelíbí.
Ale jinak se mi líbí jak Justin zpívá.
-
-
Jn ja to mam uplně stejně jak ty *4* *4* maš pravdu *3*
-
-
Časopis Billboar udělal žebříček 21 nejpopulárnějších zpěváku/ček a Justin už je druhý rok na 1. Místě *3* *4*
-
POKRAČOVÁNÍ: V poslední době se Justin hodně změnil. Jak stylem písniček ((např. nová písnička s Chrisem Brownem - Ladies Love Me), tak i svým stylem oblékání. Změnil svůj účes, má propíchlé uši a nové tetování. Má jiný hlas a možná i jiné zájmy. Už se na všech fotkách nesměje jako dřív, protože paparazzi mu nenechají chvilku pokoj. Změnil své chování, ale opravdový fanoušci ho ve změnách jen a jen podporují. Pokud je šťastný on, buďme šťastní i my pro něj. Sláva mu vzala soukromí. To co člověk hodně potřebuje. Chápejme tedy, že i on je člověk. I on má své vlastní pocity, i on nechce zůstat stále stejný, i on chce lásku. Beliebers (pozn.:označení pro jeho fanoušky) je jedna z největších skupin této planety. Vzpomeňme si na jeho slova, když přebírá jednu z cen. Téměř vždy jako první děkuje svým fanouškům. To my jsme ti, kteří ho dostali tam kde je. My jsme ta "jedna velká rodina". Navenek je možná jiný, ale uvnitř je to stále on. Kluk, který si říká Kidrauhl a místo do bubnů mlátí do židle. Kluk, který se ostříhal na holo jen kvůli svému kamarádovi, který měl rakovinu. Kluk, který se zúčastnil Stratfordské superstar a byl druhý. Kluk, který zpíval jen tak pro radost a dělil se o to se svou rodinou Kluk, který měl předtím vším jen jednoho fanouška. Svojí mamku Pattii. Kluk, který ukázal světu hodně. To on nás naučil "Never Say Never" a "Dreams come true". ONCE BELIEBER, ALWAYS BELIEBER.♥#BelieberForever
-
-
To jsou opravdu změny. Má tetování, pozor! A dokonce si propíchal uši! A je to takový malý chudáček. On je vlastně jediný na světě, koho paparazzi otravují, viď? Ty máš fakt dost.
-
-
Tak hele tohle jsem já nevymyslela. Jenom jsem to skopírovala a dala sem. A jestli s tím máš problém, že má tetování atd. řekni to jemu ;))
-
-
Nadechni se a přečti si to ještě jednou. Jak myslíš, že to mělo vyznít?
Příště piš bez chyb. Skopírovala neexistuje, je to zkopírovala. -
-
Není žádný chudáček :) a ty taky děláš chyby, tak se nechovej jako King gramatiky :)
-
-
Čeština jít všem sice nemusí, ale nějaké základní gramatické by lidi mohli mít ne? A světe div se, tam patří i s/z. Pokud to budeme brát jako ty, tak tu do 10 let budou všichni psát a mluvit s chybami.
-
Neříkám že ty chyby jsou tady, ale v běžným životě je dělá každý. A navíc někomu třeba čeština nejde. Tobě taky nejde všechno.
-
Tak mi ty chyby ukaž. A v porovnání s většinou tady jsem přímo císař gramatiky.
-
-
-
-
-
To je hrozně hezky napsané.
-