Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin je neuveritelne zasranej zpíčenej kterej si sam huli pero a strka si ho do a je to zajebabana
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj milasku jsi dobri spevak mam te moc rada posloucham te ahoj cauky
  • mas fakt dobrí písně ses fakt fešák *14* *3*
  • I love you justin *14*
  • love you love me *14*
  • Pro

Kronoss1 : ty jsi vážně vypatlanej buzíík!! *3* v hlavě nemáš nic než slámu! *3*
    • Kronoss1
      Teď jsi mi to dala! Fakt. Taková urážka mé pýchy. Teď vážně .. ne, to nejde brát vážně. *15*
  • Dyť je to holčička.. Šel někdo taky na tuhle stránku jenom proto aby jí (mu) dal Dislike? :D
    • já xD
  • nechápu co na tý holce vidíte.. :DDD *15* *1*
    • To co na tobě rozhodně ne ! *1* *1* *1* ;-*
      • kiss.miss
        njn kozy fakt nemá:D...ale stejně mi je nesympatickej si nemužu pomoct připadá mi jako zženětelej..a to si myslí dost lidi neříkaj to tak hezky jako já :)
  • demisalvatore
    Nedokážu pochopit proč se tady hádáte a proč na něho nadáváte? Ano, tady může napsat každý svůj názor, ale mezi "vlastním názorem" a "nadáváním" je dost velký rozdíl. Nemusíte ho mít rádi, ale urážet ho a nadávat mu? Jak u něm můžete říct (například), že je debil, pitomý, nebo je blbej? Propána lidi vždyť ho vůbec neznáte!!!!Nikdy jste ho nepotkali tak jak ho můžete nenávidět, nebo na něho nadávat? A posuzovat někoho podle bulvárů, to je dost ubohý. A jestli ho nenávidíte jen tak ze žárlivosti(což tady stejně nikdo nepřizná)tak to od vás není spravedlivé. Ještě ktomu se to tady jmenuje fanklub a ne anti-fanklub, takže tady polovina zvás nemá co dělat. Já mám tady dost osobností, které nemám ráda, ale nikdy bych nemohla říct, že je nenávidím, když je neznám. Nejsem Justinova fanynka, ale ani nejsem hater..jsem tak uprostřed, ale tyhle hnusné kecy na něho mě štvou.Dokázal toho víc než všichni hateři tady zvás dohromady. On je ten bohaty, slavný a holkama milovaný kluk. A to vaše nadávky nezmění. ;)
    • Kronoss1
      Všechno, co jsi řekla, že nemůžeme, tak můžeme, protože, světe div se, jsme ve svobodné zemi (zatím). A ano můžeme říct, že je hloupý, protože má opravdu seno v hlavě viz. jeho interview a jeho životní moudra. A jestli mu lidi závidí? Asi jo, já maximálně peníze a to je tak všechno.

PS: Tady se to jmenuje, cituji: ,,Diskuse pro Osobnost Justin Bieber". *3*
      • prosimtě ty máš taky seno v hlavě! A přiznal si že mu závidíš a to je celý proč mu nadáváte!!
        • Kronoss1
          Já mám seno v hlavě? Opravdu? Jak jsi to poznala? Hmm, že bych řekl velkou pravdu o Justinovi a urazil tvůj idol? A to tvoje klišé o závidění je opravdu jen klišé. Dá se to přetáhnout na jakoukoli veřejně známou osobnost. Pokud tedy zůstaneme u hudby, tak například Ozzy Osbourne. Taky je bohatý a slavný, ale lidi na něj nenadávají jako na Biebra, proč asi? Tímto tedy neguji tvůj výrok o tom, že je to jen o závidění.

PS: Čárky ve větách ti nic neříkají?
          • Jasný, přestaň si hrát na dokonalýho. Aby jsi se nepo**** že jsem neudělala čárku ve větě! OMG! Sám neumíš napsat slovo Bieber!
            • Kronoss1
              Říká ti něco slovní spojení on purpose? Nebo je to na tvůj mozeček moc velká zátěž?

Edit: A vzhledem k tomu, že jsi pouze reagovala na moji větu o čárkách, tak na zbytek nemůžeš říct ani popel.
              PS: Na dokonalého si nehraji. Taky dělám chyby, ale neudělat čárku před "že" je zločin.
  • The Offspring FOREVER!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit