-
ahoj justinko rada bych se stebou seznamila kdybys normalne napsala , ze ho nemaš rada byli byzme pratele nebud sprosta jo a přes poštu mi pošli baliček moje telefoni čislo je 605589653 frenštat strelnični adresa 728 okres novy jičin at to ke me dojde za dva dny , ale fakt nebo mi tet hnet zavolej *4*
-
lrenku na zivotopise selena gomez jsem ti neco napsala jo tak se tam podivej ahojj pavlina *14*
-
*7* promin , ale taky me moc nezajima , ale ujde
-
uchile why they went that selenium kdiš skunk smell like those gay prick
-
-
To je fakt ubohý, takže když už nezabere čeština tak to zkousite anglicky?! Ten kdo to psal je největší k*Kot na svete.
-
-
ty si najvecsia svina v celej amerike *1* *1*
-
Já ho nesnáším je to nejhorší zpěvák v americe!!!!!! hnusssssssss fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *7*
-
-
Drž píču!
-
-
proč by někdo držel svojí vlastní piču? xD
-
-
-
nechci biebra *12* urazit ale je blby
-
musím souhlasit s modralkou 8, ale to co píšeme je taky naše věc. tebe nikdo poslouchat nebude. co si myslíš,že mužeš nekomu neco nakazovat já jsem teda svuj názor napsala *10*
-
-
jaká modralka . to napsal nekdo s jmenem nezajem *4*
-
-
vy co píšete , že všemu rozumíte tak si trhněte , protože tohle je diskuze ne psaní moudrých řečiček . každý má právo tady napsat svůj názor ikdyž to skoro nikoho nezajímá *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
Když jsem ho poprvé poslouchala, říkala jsem si , že to zpívá holka. A taky vím, že je pěknej bu*ík! Je to jenom nafoukanej pracháč, kterej má v garáži víc aut než inteligence. Na uchu náušnici a úzký kalhoty na tělo. Opravdu lituju Seleny. Má na víc než zakrslýho bobra. Nagelovaná hlava, drahý oblečení. Další nafoukaná celebrita! Já jen říkám pravdu! Dokonce si i lakuje nehty bezbarvym lakem! Proboha, kam ten svět zpěje!