Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je hnusnej a nemam ho rada kdybych ho videla tak se s toho pokakam ne že bich ho chtěla nak urazit treba je hodnej ale me se nelibi jak spiva vipada ale každi ma jiny nazor *11* *12* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • 6Sara9
      Měla by jsi se naučit psát :DDD
    • jestli se ti nelíbí tak tady laskavě neoxiduj!! *16* *16*
    • dogy to se ti povedlo
    • gy to se ti povedlo
  • Stále mě překvapuje kolik má Bieber fanynek v ČR, když ho většina lidí, spíše holek nenávidí. Já ho taky nemám ráda, ale ne že bych po něm veřejně plivala špínu a říkala o něm že je teplej a tak. Taková já zase nejsem. Já své názory vyjadřuju mírně, a od toho ta diskuze je, nebo ne?
    • vickycreevy
      Já jsem sice na straně Justina, ale souhlasím s tvým vyjadřováním. Taky si myslím, že by se názory měly vyjadřovat jak ty říkáš mírně a ne hned psát, že je teplej a tak. Neříkám to proto, protože jsem jeho fanynka, ale proto, protože nadávky a další nemravné způsoby nejsou názory, jak vyjádřit to jestli ho máte nebo nemáte rádi.
    • bieber má fanynek na rozdávání ale jeho hlas se hodí spíš na holku *1* *6*
      • No, já myslela třeba od nás ze školy ho poslouchá jenom jeden kluk!!!! Nějak teplouš, nj, on zpívá hezky, ale jako holka, nerozlišim jeho písničku od seleniny:)
        • přesně
  • je nej sexy chlapík miluju ho a chci s nim chodit sem stejně stará a byla sem u něj na podiu a mam s nim fotku *14* *1*
  • http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-a-Beliebers/100887173391727?ref=hl Stránka na facebook *4* Prosím přidejte se i vy *3* Děkuji *4*
  • Zbožńujem jeho písničky a jeho samotnýho :)****
    Je úžasnej :) ♥♥♥
  • I L♥VE YOU!!!!
  • AnetBieber
    ♥ *14*
  • What The Fuck? dyt je to GAY!!! je tak tepley ze se na nem daji opekat parky!!! a je tak chlupatej ze mu i tarzan říka maminko!!!
    • Text Vašeho příspěvkuWoow ty si vtipná twl když se ti nelíbí tak to sem nepis a nech ho žít vole!! a jak vís ze je teplej??? si na nej sahala nebo co?? neznas ho tak drž laskave hubu!!!!
  • LOS ANGELES!!!!! Ale nejvíc Ti závidím Justina a ten koncert, jsem taky velká fanynka, takže bych to hned brala!!!
  • Asi tak... pro jednou s Tebou budu souhlasit ségra!!! Takže Los Angeles!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit