-
Haters ste úbohý! vy na neho nemáte ani keby ste chceli on si išiel za snom a vy ? idete si za snom kupovať si stále pohodlnejšie pohovky televízory a pc a sedieť pri tom celý deň!
*10*
Kika veď sa s ním nerozprávaš a tá fotka bola odfotaná keď mal 13-14 rokov teraz má 18 a sexy jazyk ti pripadá len preto lebo sa ti páči ako vyzerá. *14*
napíšem to a nehambím sa za to! MILUJEM HO ! a nikto mi môj názor nebude brať žiadny závistlivý puberťák ! v clipe na jednu z jeho pesničiek nemal "řtenku" ale má pekne zafarbené pery. keď sa v tom nevyznáte tak sa do toho neplecte ! *10* *10* *10*
I L *14* VE JUSTIN BIEBER !!! -
-
Pusť si třeba Pražský výběr, to je hudba!
-
-
Ja som si to tiež pustila a zistila som že je to úplne na h * vno.
-
pustila a zistila som že je to fakt *14* *14* *14* *14*
ALE FAK *15* NUDA *15*
-
-
-
justin je teplouš *11* *16* *16* *6*
v jednom videoklipu měl růžovou rtěnku!!! -
-
No a?! Tem co ho maji opravdu radi je to jedno!!!!
-
Ty si teplouš !! ty pubertáku! udělal ti něco !! *16* *16*
-
Tým ktorí ho majú radi je to úplne jedno.
-
no a? :D :D :D :D :D :D aj keby mal 'rtěnku' tak čo? :D :D myslíš že to ovplyvní jeho hudbu? alebo vzťah Beliebers k nemu? :D :D :D bože, hateri, vy ste moja radosť :D :D :D
-
-
volam sa jara a milujem ta mam 12 rokov a keby si prišiel do slovenska tak mi zavolaj na toto čislo 0915405457 *14*
-
-
Ja by som tam svoje telefónne číslo nedala. Nedošlo Ti že môže zavolať niekto iný??!!
-
nedošlo ti že ti môže zavolať niekto iný ? *15* *15* *15*
-
ja by som tam nedala svoje číslo lebo nejaký uchil ti moze na to císlo zavolat ale to neni moja vec *1*
-
-
si taky špatny že ta ani tvoja mama pri sebe nechce bezdak *11*
-
-
chce ty bezdak *1* *12*
-
-
neznáte někdo na Justina adresu moc ji potřebuji já chci splnit kamarádce její životní sen *9* *4* prosím jestli ji někdo zná napište mi to sem.
díky. *3* *9* -
-
Adresu? *1* No jasně, takový věci bývají běžně dostupný, aby ho mohlo xx tisíc lidí otravovat a nedopřát mu aspon trochu soukromí! *2* Se zase proberte. *3*
-
-
tvl vy co ho nemáte rádi tak sem do háje nepište ty kecy .omg je to trapny tohle je stranka pro fanousky a ne pro debili co mu zavidej uspech
-
no tak ludia co na tom justinovy vidide je to spevak ktory nevie spievat to myslim vazne ved to vypada hrozne no ved cely si hrozny malujes sa a vyzeras jak pozer ved vsade de sa pozrem su tou je debilne plagaty . Hej ty biebre keby si sa pozrel do zrkadla a si nie zmen si meno vsetko na sebe jasne este raz budem pocut tvoje meno tak sa zblaznim aj povracam to myslim vazne ja ja vsetko myslim vazne aj toto myslim vazne
*1* *15* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
ludia spametajte sa sak to je len obycajny pupusko ktory si dava spiralu a vy ho zboznujete spametajte sa kone
-
*14* a nice love you and you come in here the Suriano adore everyone here are your posters and everyone otebe say that he looked for 12 years but still loves you and want should be displayed the might have a concert here but you have extra please I beg you and all entire surany ok to add. *14* *14* *14* *14* *14* <3
-
-
What the hell is that? Is that Google Translator? Jesus, you are acting as if you can speak English, but the truth is obvious I would say.
-
-
*16* si pekny vypadas na 12rokov mas sexy jazyk