-
To je v kopru s těma dětma, co se nenarodili v 90. letech. Jak může někdo poslouchat takovej komerční shit? Jediný, co mu já závidím jsou prachy. Ale rozhodně ne teploušskej účes a hlas. Dneska může jakýkoliv idi*t naěco nahrát, ale James Hetfield a Kurt Cobain se museli na vrchol vyšplhat až na dno. A dneska? Škoda slov, jdu zvracet. *7*
-
-
nedokázal si to čo on !
a nikdy ani nedokážeš !
keď chceš mať pracy makaj ako on !
chcela by som vidieť ako sa češeš ty a aký máš piskľavý hlas !
*10* *10* *10* smejem sa ti rovno do ksichtu *1* *1* *1* -
-
Mám hlubší hlas jako normální 17letý kluk a ne jako b*u*z*í*k kterýho nakopli do koulí. Vlasy mám krátký, protože nechci dopadnout jako polovina mých vrstevníků s vlasy ála helma. A tolik prachů jako má on v tomhle zku*veným státě ani nevydělám, leda bych šel do parlamentu. Jinak ani nechci dokázat to co on, on se stejně nevyrovná skutečným umělcům. James Hetfield, Kurt Cobain, Till Lindemann, Rob Halford...říká ti to vůbec něco? *3*
-
Naozaj s Tebou súhlasím, ten čo to napísal je vážně k***t.
-
-
Přesně tak, Jimi Hendrix cvičil jako kluk dvanáct hodin denně na smeták, na kterej si natáhnul špagáty místo strun, než si opatřil skutečnou kytaru. Jenže ten snad ani nechodil do školy. Michal Pavlíček samozřejmě do školy chodil a cvičil pět hodin denně. Ti si popularitu skutečně vydřeli, ti alespoň něco umí. Ne jako tendleten hýkající člověk, kterýho obdivujou lidi bez smyslu pro kulturu.
-
-
Ani nevíš, jakou jsi řek pravdu *9*
-
-
Bohužel, za pravdu jsou mínusy...
-
-
-
-
:D ty jak si chtěla poradit s Justinem
Sestra...Jazmin
Bratr....Jaxon
Matka...Petty
Otec....Jeremi
Tak tady jsou jeho členové :) Nemáš zač -
-
Ani nevieš napísať meno jeho matky! Volá sa Pattie a číta sa to Patricie (teda v slovenčine).
-
-
Justin je nejlepší zpěvák na světě a nikdo na něj nemá....A ten kdo o něm řiká že je ge* atd..tak mu jen závidí....Prostě ho miluju
I love you Justin Bieber ♥♥♥ *14* *14* -
ahojky může mi někdo poradit pls dělám oněm referát ale nevím jak se jmenují jeho člené rodiny poradťe mi prosíííím :)
-
Je to nejlepší zpěvák na světě *14*
-
-
Anooo *14* *14* <333
-
-
Justin hrál ve filmu cubed? hledam to ale nic se mi nenajde !! nevite o tom někdo něco? diky *9*
-
-
Nehrál, jen k tomu nazpíval nebo napsal písničku.. :) Když se ve fanklubu toho filmu koukneš na 'hudba', uvidíš, že je tam Justin. :))
-
-
Aha, promiň, teď jsem se koukla na jeho filmografii, je možné, že tam někdo napsal Justina jen tak.. Např. Logan Miller má ve své filmografii, že hrál Harryho Pottera, což je vážně blbost.. :D ;)
-
-
-
Někteří se ptali jaktože Justin hrál v kriminálce las Vegas když se to natáčelo v rice 2000 a Justina ještě neznali tak ten rok 2000 je když se natáčela uplně první serie Kriminálky Las Vegas ok :D :D
-
justin je mládí holčičí hezoun po kterém holky letí .a vubesc má strašně hnusnej hlas zpívá
-
*6* no,byl to gay, ale abych řekla pravdu celkem se spravil. nejlepší je boyfriend
-
-
A na si přišel/přišla jak? Že byl gay? Podle mě teda gay nebyl..Nikde o tom teda napsané nebylo
P.S.-Ve slově ANONYM se píše TVRDÉ Y, zlatíčko *3* *3* -
-
♥_♥ :jsem s tebou ale to (anonym) to se tam dává samo to nikdo neurčuje takže ona za to nemůže bych řekla
-
-
Ale né.. *1*
Já jsem myslela jako ona tam má anonim (anonym) *3*
To její jméno, né to v závorce *3*
-
-
-
-
Ahoj, poslouchám Justina už od neuvěřitelných 8mi let a je mi 12,stále ho miluju *14* a poslocháme jeho singly a NESNÁŠÍM lidi kteří ho kritizují že je to gay *16* *16* *16* ! Není to pravda, jinak by už přes rok nechodil se Selenou Gomez *3*