-
Hello justin bibier my name is nika... i m ten. i love you love love love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Lidi změňte už jeho profilovku. Justin už přece vypadá trochu jinak.. Je víc mmh...... SEXY!! :D Nějakou fotku z roku 2012! *1*
-
ja ho fakt milujem poznam ho uz 5 rokov a hoci som jeho faninkov mam rada aj je frajerku selenu je velmi pekna ma rada oboch ale jeho trochu viac *14* mas velmi pekni hlas paci sa mi ako spievas je velmi pekni *4* *3* tak justin zboznujem ta
-
ja mam ho velmi rada ma velmi peknu pesnicku boyfrend je uzasna mam ho velmi rada velmi milujem ho velmi ho obdivujem strasne ho mam rada i lowe you, te amo, kocham ce,lubim ta , je fakt skveli *14* *4*
-
hello justin how are you???? *8*
-
ja mam Justina rada aj pekne spieva ale radšej mam rada Selenu ale je pekny a chcela by som s nim chodit lebo ja mam 18 rokov a som o jeden den mladšia ako on alebo keby som s nim nemohla chodit tak by som s nim chcela tancovat lebo to by som selene neurobila lebo so selenou sme kamosky a ja byvam v tom meste ako ona a viem aj po anglicky
-
-
Nekecej! Ty by si Selenu nikdy stretnut nemohla! A aj keby tak by z vas kamosky neboli! A vobec, ako ste se spoznali?
-
nekcej ! Se Selenou se beztak nepotkalas ani jednou *2* *2* !
-
-
ahoj justin bieber mam ta velmi rada a chcela biso stebov tantovat ak sa to da a budem velmi radaa mam kamosku ktora vje spjevat a velmi dobre inak tak jak ti
-
-
Prosím tě *3*
Ehm..Slovenštinu neumím zas tak dobře, ale myslím že i u vás se píše biso stebov tantovat..By som s tebou tancovat ne? *3*
Jestli jsem to jenom nějak blbě pochopila, tak to sorry *3* -
-
Ja zo slovenska som a muzu ti to potvrdit: chcela by som s tebou tancovat sa pise takto. ;-)
-
-
-
jj jb je trochu heskej ale já jeho fanynka už 2 roky nejsem od 6 jsem byla jeho fanynka ale 1 písničku má heskou *7*
-
hey
-
jj přesně Bianko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*