Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si pamatuju, jak jednou někde hráli JB v rádiu a kámoš hned: "twl, co to je za zpěvačku?" A vůbec pusťe si lidi třeba Abraxas, Deep Purple, Pražskej výběr, Jimiho Hendrixe, Janis Joplin, Rolling Stones, nebo Black Sabbath a pak prosim vás pište, jak se vám to líbilo *3*
    • Lidem co mají rádi JB se evidentně líbí pop, tak nevím proč by je měli oslovit tebou uvedení interpreti. Mě kdyby někdo nutil s pistolí u hlavy poslechnout něco od Pražskýho výběru, tak se nechám radši zastřelit.
  • Justin bieber je blbý zpěvák. Nemám ho ráda a všechny co mají tenhle styl pokud je to zpěvák.A moje ségra je pitomá protože ho myluje a když ho uvidí tak omdlí.
    • * miluje :DDD A komu to tady cpeš? Někdo Justina má ráda jiní ne to Ti nezazlívám -> Ale měla by jsi se naučit pravopis :DD
  • Ti kteří ho nesnáší -> Vždyť ho ani neznáte tak ho nesuďte podle zpěvu jste trapní chtěla bych vidět Vás jak dokážete to,co dokázal on! Tak ho nechte být.. Neříkám že jsem fanynka nějak moc ho nemiluji,ale jeho písničky (nějaké) poslouchám a nesoudím ho podle zpěvu.. Říkáte že je bu*ík proč? Má Sel.. Jen že se Vám nelíbí jeho písničky..A když kluk poslouchá třeba Justina nebo One Direction hned máte na něj že je bu*ík a tak.. Holky třeba taky poslouchjí Beonce,Rihannu a neříkáte jim že jsou le*by ... Tak se proberte a nebo jsem nepište Váš názor nás nezajímá! :) ;)
    • mám pocit že všetci jeho fanúšikovia sú rovnakí. ich názory typu " prečo ho súdiš keď ho ani nepoznáš, on niečo dokázal a ty nič on vie aspon spievať a ty len urážať" by som osrala. Toto je DISKUSIA a nie vyznávanie lásky justinovi biebrovi. tak drž hubu moja počúvaj. mne je ale ku*va jedno že ťa náš názor nezaujíma ani NEMUSÍ. toto je slobodná diskusia a nie tvoja alebo resp. jeho fanúšikov. Ked baby počúvajú slávne speváčky je to preto že majú vkus a oni vedia dobre spievať každá z nich má talent! ked chalani počúvajú 1D a pod. kraviny / a nevravim že nemajú talent/ každý súdny človek ti povie že sú teplí preboha!!
    • Kronoss1
      Buzík? Stačí se na něj podívat a vidíme. To víš, chlapi na to mají radar. Co se týče kluků, kteří poslouchají Biebera, tak já žádného neznám a rád bych toho jednotlivce viděl.
      PS: Nějaký Justin nemá ani v nejmenším na Rammstein, Ozzyho, Queen, Rolling Stone atd. Až bude mít pořádnou muziku, tak dej vědět, zatím nedokázal nic.
      • Já znám kluky co ho poslouchají.. A jak říkám "píšu" máš s tím problém neozývej se .. Jen že má takový vlasy? Jo dokázal.. Klidně si o mě myslete že jsem naprostá... Je mi to fuk.. Ale viděl jsi ho n živo (vím že nechceš) A kdyby byl bu*ík chodil by se Sel? Prober se .. Neříkám že ho musíte poslouchat,ale když ho neznáte a soudíte ho jen podle zpěvu.. F*ck you Haters!Určitě na to máte radar :'DD Já mám radar na takový ma*ory jako jsi ty :'DD (Néé kecám..) Ale je hnusný co o něm říkáte,když ho ani neznáte :'D A hádat se s tebou nebudu .. Máš svůj názor a já Ti ho neberu,ale někdy mi příjde že už to trošku moc přeháníte..A proč bych Ti měla dávat vědět,když mě teď nesnáším,že ho "bráním" :'DD Taky ho nemám v lásce,ale nebudu o něm roznášet pomluvy,když ho ani neznám :'DD A dost jinak tu napíšu knížku :'DDD
        • Hlavně,že ty nejsi :)
          • 6Sara9: asi tak *3*
            • Trochu demence toto..(Dobře trochu hodně víc :DD)
        • Kronoss1
          Ne, nechci ho vidět naživo, to bych se musel vzít špunty do uší, klapky na oči a pytlík na blití. Je spousta gayů, kteří chodili s ženskýma, dokonce se i oženili. O tom souzení. Víš, já když sem tam slyším ty jeho moudra, tak se fakt musím smát. Ten si na dospělého jen hraje a ještě si na něj hraje špatně, takže ne, nesoudíme ho jen podle zpěvu. A ano, chlapi mají radar na gaye, možná se ti to zdá divné, ale je to celkem prokazatelná věc.

PS: Cítíš se drsně, když používáš anglická slovíčka typu Fuck you haters?
          • A ty se cítíš drsně,že nás tu poučuješ o úplných pí*ovinách :))
            • Kronoss1
              Hlavně, že ty děláš opak viď? Ale jinak souhlasím. Hádat o tom, jestli je Bieber gay je píčovina. Každý vidí, že je.
          • Juss má statisíce fanynek! žádná uzká spupina!! Beliebers jsou jednou z největších skupin na světě! Znáš jeho jmého né jeho!! Tak mu přestaň nadávat když ho ani neznáš! On toho v životě dokázal strašně hodně a ty umíš jen kritizovat!! Zahrabej se *3*
            • Kronoss1
              Vidím, že nerozumíš slovu úzká skupina. Poslouchá ho jen úzká skupina lidí, což neznamená, že jich je málo, ale že je to skupina lidí, která je věkově stejná. Proto úzká. Vzhledem k tomu, že je veřejná osoba, tak znám jeho jméno i jeho "životní moudra", dle jichž usuzuji, že má v hlavě seno. Klišé typu, že ho neznám osobně, neplatí, jelikož ty ho taky neznáš osobně, maximálně z plakátu v pokojíku. Nelze popřít, že něco dokázal, ale lze popřít názor, že je dobrý zpěvák či muzikant, protože není - argumenty výše.
              PS: Bohužel nemáš žádné hmatatelné argumenty a pokud ano, tak ti byly vyvráceny, a proto se uchyluješ ke klišé 101, viz. ,,Zahrabej se".
      • tak abys věděl chytráku Justin vyprodal Madison Square Garden! A to je vrchol ůspěchu! Je to k neuvěření ale vypradal halu stejnou jako Bob Marley, Michael Jackson atd!!
        • Kronoss1
          Takže je to Michael Jackson? Haha, nenech se vysmát. Ani v nejmenším nemá na kapely a interprety, které jsem uvedl výše. Jeho muzika se nedá ani označit za muziku, vždyť je to hrůza. A podívej se na jeho fanoušky, tedy fanynky. Když vidíš koncert Rammstein, tak nevidíš jen mladé lidi, ale lidi všeho věku, ne jen holčičky, které se udělají z pohledu na jeho nagelované vlasy. Jak jsem řekl, až bude dělat dobrou muziku, dejte vědět, ale zatím nedělá žádnou muziku.
          • Abys věděl tak tu halu vyprodal za 22 minut! To se nepodařilo ani Michaelovi Jacksonovi! *3* Chtěla bych slyšet jak zpíváš ty........jenom mu závidíš to je celý a taky pěkně ubohý, takže jestli máš problém řekni to třeba prezidentovi a laskavě tady neoxiduj *3*
            • Kronoss1
              Nesrovnávej Jacksona s nějakým Biebrem, buď tak hodná. Není to jen o tom, co vyprodal, ale taky kdo ho poslouchá. Hitler měl taky plný stadióny "fanoušků". To, že Biebera poslouchá jen velice úzká (ale evidentně početná) skupina lidí (ano mluvím k vám dvanáctileté),vůbec nic neznamená a ani to z něj nedělá dobrého zpěváka popř. muzikanta. Michaela Jacksona poslouchal celý svět, všechny věkové kategorie a byl všeobecně uznáván jako král popu a vynikající tanečník. To je ten hlavní rozdíl a navíc Michaelu Jacksonovi nesahá Bieber ve zpěvu, tanci, textech a hudbě ani po kotníky. A kromě peněz milá zlatá, co bych mu měl závidět?
  • Koukám, že tu všichni sežrali veškerou moudrost světa, že? Nevím jak vy, ale když někoho neposlouchám tak ho hned nemusím urážet, ne? Já mám od Justina víceméně dvě písničky a to ještě v cover verzích, ale fakt mě dostávají ty řeči o tom jestli je, nebo není gay, to je snad jedno, mezi námi je takových poměrně dost a záleží na tom? Jsou to lidi jako všichni ostatní. A za druhý, musí mít každý zpěvák vyhulenej vychlastanej hlas? Když hodláte kritizovat hudbu, tak si, prosím, přečtěte taky něco z teorie, abyste jí aspoň trochu rozuměli. Protože já jako ,,umělkyně´´ docela trpím, když nám do řemesla fušují laikové, kteří o tom neví vůbec nic. Takže si zkuste najít přehled mužských zpěvných hlasů a zjistíte, že existují i tzv. kastráty a do těch má asi Justin ještě dost daleko. Takže prosím!!! Nedělejte, že všemu rozumíte. Děkuji:*
    • Chudák vykastrovanej...
  • i ♥ justinn *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • On je nejlepší..:)*
    I <3 LOVE JUSTIN *14*
  • asi budu zvracet *11* *11* *11* jestli je tohle idol generací žen tak to se jdu radši zahrabat *1*
    • Musím souhlasit s PRYČSBIEBREM, protože pokud porovnám například Harrisona Forda jako lamače dívčích srdcí před 30 lety s tím, co "frčí" dnes, chce se mi z toho až brečet. *9* Nechci poukazovat přímo na Biebra, ale všeobecně na naší dobu. Na každým rohu nagelovaný palice, růžový košile a útlý kalhoty. Pokud chce být chlapec dnešní doby ještě více "in", nejlépe si ty kalhoty nasadí tak, aby mu koukalo půl zadku. Chudák pan Darwin, zřejmě netušil, kam až se evoluce vyvine...

A co se týče těch lidí, co zde nebo kdekoli jinde píšou, že Justin je gay, není to proto, že by mu snad záviděli, jak si spousta fanoušků myslí. "Pouze" vás - fanoušky rádi vytáčejí. Nejlepší je tyto urážky ignorovat a neodpovídat na ně, ale člověk je tvor hádavý, není-liž pravda :). Navíc, k vaší smůle se vámi uznávaný idol stal i symbolem všech těch nagelovaných "chlapců růžových košil" (nemluvím o pravých gayích!). A tento styl, ač dnes stále více vyhledávaný a uznávaný je tím pádem stále více nenáviděn a kritizován. Taková je doba a to je můj názor. S dobou se smiřte, za názor mě klidně ukamenujte, ale já nikdy nebudu Biebra uznávat jako někoho vyjímečného. Je to prostě jeden ze statisíců dnešních kluků, jejichž styl se mi nikdy nebude líbit. Justin, protože je slavný, se stal pouze "obětním beránkem".
    • souhlasim stebou *1*
    • joo jdi se zahrabat *3*
  • česká stránka o Justinovi: http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-CZ/342667739148855
  • tohle je číslo Justina Biebra 606042940 to snad není možný!!! on to zvyhl :D boží
    • ale v americe jsou kratší čísla víš!!!! *15* *15* *15* *15*
  • Prodávám podpis Justina Biebera http://aukro.cz/pravy-podpis-justina-biebera-i2526417987.html
    • http://www.google.cz/imgres?num=10&hl=cs&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=5pyLjAA03DiwHM:&imgrefurl=http://www.justinbieber16.estranky.cz/clanky/podpisy-justina- tu máš přehled pravých podpisu.Te tvůj je fake sama si ho napsala.Jestli chceš si vydělat tak se přihlas někde a nemusíš prodávat fake podpisy které jsi opsala a ještě k tomu špatně pozná to každá fanynka že je to fake *2* *2*
      • fíha sem nevěděla že je Justin kouzelník a podepisuje se pokaždý stejně. Tenhle podpis je s Justinovýho koncertu, který on sám podepsal. tak se sklidni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit